@Fanatykox 1. Xardi jak jesteś nekromantą, Cronos - mag wody.
2. Raczej nie, choć przyznam że pomysł dobry.
Post połączony: 2019-05-16, 10:25
@seba290669 Denerwuje mnie takie narzekanie. Łucznik jest najłatwiejszą postacią w grze, dlatego w 3. rozdziale zrezygnowałem z gry tą klasą.
Łuk na m.in. szkielety dostać już można w 2. rozdziale po zostaniu mistrzem myśliwych. Falko daje ci specjalny łuk. Strzały można kupić lub nauczyć się robić u Bospera.
Dodatkowo uczymy się broni 2H i używamy włóczni, które mają niesamowity zasięg, przebicie i niszczą wszystkich. Grająć łucznikiem nie pakujemy punktów w siłę.
Gildia dla łucznika - wiem że palladyni i strażnicy świątynni mają zbroje pod zręczność, dodatkowa możesz używać zbroi złodziei i zabójców.
Post połączony: 2019-05-16, 10:27
@Vanadiss A nie trzeba najpierw pogadać z magiem obok paladyna? Oczywiście to jest tylko sugestia nie pewnik.
Post połączony: 2019-05-16, 10:32
@Opos123 3. Grałem nekromantą na koszmarze u Constantino. Nie miałem dochodów z wykopanego złota bo szkoda mi było PN. Przeszedłem i złota miałem dość. Kasę bijesz sprzedając mu: zioła, mikstury siły i zręczności, oddajesz mu smocze i goblinie jagody. Hannie sprzedajesz wszystkie drogocenne kamienie oprócz chyba szafirów, Jest tego pełno.
Ciągle krąży mit, że grając magiem nie będziemy mieć złota będąc czeladnikiem u Constantino. Bzdura i bajka.