[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1168300 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1168300

Odpowiedzi 5178

Esubane

Esubane

Użytkownicy
posty52
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się porobić pootwierane questy u najemników jak dołącze do nekromantów? Gallahad mi nie chce wyłazić z ratusza a bez miecza pod manę od niego nie mam szans w walce z najemnikami, mam 16 poziom i cały czas tłukę moby nożem na wilki z pochodnią.

Chodzi mi głównie o questa od Jarvisa, za niego jest bardzo dużo expa.

szczeki600

szczeki600

Użytkownicy
posty22
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem na pustyni Adanosa i chce walczyć z Krukiem, ale Smok mówi mi, że jestem za słaby. O co tu chodzi ? Mam 43 lvl

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem na pustyni Adanosa i chce walczyć z Krukiem, ale Smok mówi mi, że jestem za słaby. O co tu chodzi ? Mam 43 lvl
Musisz mieć 400 siły albo zręczności albo 600 many i 2k hp
Pytanie, ma ktoś pomysł jak pokonać druida w koszmarze kruka magiem ognia? Nie idzie go nigdzie zblokować :/

szczeki600

szczeki600

Użytkownicy
posty22
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Musisz mieć 400 siły albo zręczności albo 600 many i 2k hp
Pytanie, ma ktoś pomysł jak pokonać druida w koszmarze kruka magiem ognia? Nie idzie go nigdzie zblokować :/

Dzięki wielkie :)

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyszukałem informację, że potki na bonusowe hp zużywają szczaw i nie ma alternatyw, wyuczyłem się ich żeby trochę podbić hp, ale w przepisie jest mowa o 3 korzeniach leczniczych na potkę a ściąga mi chyba z 9, czy to bug czy celowy zabieg? Biegam po jarku z 650 hp i trochę mnie to martwi.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
ja na koszmarze mam 400hp w jarku grając najemnikiem pod 2h i nie płacze.Wystarczy nie ginąć poprostu i problem zniknie..

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zajebiście, że Ty masz 400 hp i dzięki za info że wystarczy nie ginąć, ale szczerze to nikogo to nie obchodzi. Moje pytanie dotyczyło czego innego, nie znasz na nie odpowiedzi to się nie wypowiadaj, bo tylko potem ludzie marnują swój czas żeby czytać.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jak już to nikogo nie obchodzi ze Ty masz 650hp w jarku i się martwisz z tego powodu :F
i nie,nie zżera 9 korzeni a 3 na potke więc coś Ci się musiało pomylić.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Da się porobić pootwierane questy u najemników jak dołącze do nekromantów? Gallahad mi nie chce wyłazić z ratusza a bez miecza pod manę od niego nie mam szans w walce z najemnikami, mam 16 poziom i cały czas tłukę moby nożem na wilki z pochodnią.

Gallahad bodajże od 14 do 15 siedzi obok ratusza, tam gdzie Larius

komandos59

komandos59

Użytkownicy
posty139
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak już to nikogo nie obchodzi ze Ty masz 650hp w jarku i się martwisz z tego powodu :F
i nie,nie zżera 9 korzeni a 3 na potke więc coś Ci się musiało pomylić.
To jest dział odnośnie rozgrywki, więc pytanie jest na miejscu, Ty pierdolisz głupoty. Odpalałem save'a trzy razy więc pytam czy to bug czy normalna akcja, nic mi się nie pomyliło, jest dawno po dobranocce więc już się nie udzielaj tylko spokojnie idź spać.

szczeki600

szczeki600

Użytkownicy
posty22
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie składniki są potrzebne żeby przekuć Cięzki Pancerz Lowców Smoków? W notatniku mam napisane, że 20x sztabka rudy, 1x skóra Cieniostwora i Czarnego Trolla. Mam wszystkie te przedmioty, a jednak gdy próbuje wykuć to komunikat, że nie mam wystarczających składników.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@komandos59 uważaj tylko żeby Ci żyłka nie pękła dzieciak,nie tym tonem do mnie bo nie jesteśmy kolegami i nie będziesz mi mówił co mam robić a co nie.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zmienic wartość dostawania PN, na level z 10 na 20? jest to trochę wkurzające

w trakcie gry juz sie chyba nie da, bys musial od poczatku

da się da. W GVE trzeba odnaleźć odpowiednią zmienną i sobie to wyedytować. Oczywiście zmiana nie jest retroaktywna i będzie działać od kolejnego level-upa. Zaletą GVE jest to, że można sobie ustawić cokolwiek, np. 12 14 18 punktów. Nawet ponad 20 ale to już czity w sumie.

Można sobie grać całą grę na 10, a jak już dochodzimy do 6 rozdziału to na oddzielnym save slocie zmienić na 999 i wyuczyć się oporowo wszystkiego co się tylko da :) Efekt będzie coś ala robienie rozróby w GTA na kodach.

gdzie jest to GVE? szukalem w plikach gry i nie ma

Enaxe

Enaxe

Użytkownicy
posty102
Propsy10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@hollow93 to jest taki program, z google się ściąga

xDeus17174

xDeus17174

Użytkownicy
posty164
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zmienic wartość dostawania PN, na level z 10 na 20? jest to trochę wkurzające

w trakcie gry juz sie chyba nie da, bys musial od poczatku

da się da. W GVE trzeba odnaleźć odpowiednią zmienną i sobie to wyedytować. Oczywiście zmiana nie jest retroaktywna i będzie działać od kolejnego level-upa. Zaletą GVE jest to, że można sobie ustawić cokolwiek, np. 12 14 18 punktów. Nawet ponad 20 ale to już czity w sumie.

Można sobie grać całą grę na 10, a jak już dochodzimy do 6 rozdziału to na oddzielnym save slocie zmienić na 999 i wyuczyć się oporowo wszystkiego co się tylko da :) Efekt będzie coś ala robienie rozróby w GTA na kodach.

gdzie jest to GVE? szukalem w plikach gry i nie ma
Liczba PN za lvl to chyba linijka rx_point
Ktoś wie jakie sa wymagania do wejscia na zaginionego brata na wersji z 14 marca?

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Mam ten sam problem ;) na ile PN grasz ? ja dodałem trochę w zręczność (i tak się przydaje w niektórych misjach) i wale łukiem w ten sposób zrobiłem zadania dla najemników poza mieczem Roda i walką na pięści (chyba że ktoś da mi tip jak wbić 30 siły bez wydawania PN) , można też próbować mieczem i pochodnią 

seba290669

seba290669

Użytkownicy
posty72
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduję się ten zębacz, którego muszę zabić do zadania "Kłopot druida"?
Przeczesałem całą polanę za farmą onara i go nie znalazłem.

hollow93

hollow93

Użytkownicy
posty46
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajduję się ten zębacz, którego muszę zabić do zadania "Kłopot druida"?
Przeczesałem całą polanę za farmą onara i go nie znalazłem.

jak wychodzisz od druida to powinien byc boss dzikow, to za bossem i troche w lewo

Post połączony: 2019-05-05, 11:27
@hollow93 to jest taki program, z google się ściąga

podrzucisz linka? zmienie sobie na wiecej bo dostaje co lvl 10PN. mam 250 sily a jestem pod koniec 3 rozdzialu i mam 46lvl

WojownikAdanosa

WojownikAdanosa

Użytkownicy
posty77
Propsy17
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam pytanie zabijam spokojnie bandytów którzy porwali Erlvicha wchodzę na namiot nawalam z łuku a tu nagle "z dupy" przylatują krwiopijcy i Erlvich nagle staje się "bohaterem" i zaczyna walczyć podłażąc mi pod łuk ... 
 to jest jakiś skrypt czy coś .. a jak dłużej walczę to i cienostwór  się pojawia też ...

aranes010

aranes010

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kreol dal mi questa zeby zabic paladynow pod tym klasztorem zmiennoksztaltnych, czy jesli ich zabije to beda jakies konsekwencje pozniej ?
I gdzie ten pieprzony bialy cieniostwor dla zlecenie wodnego kregu ? Zebralem chyba 2 futra ( ostatnie gdzies obok posagu innosa kolo martwej harpii ) i w notatniku mam ze gdzies w glab lasu trop prowadzi ale zadnego futra juz nie moge znalezc...

0 użytkowników
Do góry