[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1327469 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1327469

Odpowiedzi 5178

Vanaadis

Vanaadis

Użytkownicy
posty137
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Amulet Drakila w najnowszej wersji został usunięty, czy przeniesiony?

SarethOfDown

SarethOfDown

Użytkownicy
posty2
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Witam , widziałem u galahada miecze jednoręczne dla maga , odpowiednik kosturów. Czy jest ich jeszcze więcej ? i czy są konkurencyjne w stosunku do kosturów ? Gram nekro i nie wiem czy inwestować w broń 1h czy w 2h....

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spotkałem się  z dwoma mieczykami i przez pewien okres chodziłem z nimi, ale nie walczyłem. Jakby już co, to lepiej inwestować w 2H. Ich plus jest taki, że dają dużo do inteligencji.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z rytuałem naprawienia Oka Innosa. Dostarczyłem księgę Pyrokarowi, jest już z Vatrasem w Słonecznym Kręgu ale nadal nie ma Xardasa, a jedyny dialog jaki z nim mam to "Czy ten rytuał ma szansę się ponieść?"

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Okej dziękuję, dałem radę.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SarethOfDown Jednoręczne głównie są do znalezienia ale są bardzo potężne (np. Zaćmienie z świątyni śniącego to jeden z najmocniejszych mieczy w grze a ma tylko 5 mniej zasięgu od kosturów i poza szponem beliara daje najwięcej inteligencji z broni do zdobycia do 5 rozdziału (szpon daje tylko 20 inteligencji więcej, a miecz okazjonalnie atakuje błyskawicami jak szpon w orginale)) także raczej warto.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakby ktoś miał problem z założeniem pierścieni, amuletu lub pasów, to należy wyrzucić z ekwipunku podświetlone puste pole.
Spoiler

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam parę pytań, z góry dzięki za pomoc.
1. Czy można zdobywać dusze pokonanych przeciwników za pomocą mora ulatur(tak jak w 1 części returna).
2. Czy przed walka se smokami znajdę lepszy kostur dla  magu ognia niż kostur ze szponu z duszą senyaka.
3. Czy da się ulepszać kostur(ze szponu) tak jak w 1 cześci duszami (pytanie 1).

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest drugie wcielenie Fellangora z Dar Szaleńca? Szukam i nie mogę znaleźć.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Dokładnie team gdzie było w Returnie 1 i Returnie 2.0 nic się w tym temacie w AB nie zmieniło

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Andy nie da się zbierać dusz pokonanych wrogów (poza Senyakiem oczywiście), kostur mozna ulepszyć jego duszą.

PablooooSSS

PablooooSSS

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1.Czy jak wypije sobie eliksir duszy(ten do many)to czy ilość potrzebnych punktów nauki nie zwiększy się 
2.Co daje (Prf) w AB gram magiem i jak pije eliksir na mane który daje 3 to dostaje 3 a nie np 4 jak wcześniej

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Jakie sa wymogi 2kregu magi? Na koszmarze

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
1.Czy jak wypije sobie eliksir duszy(ten do many)to czy ilość potrzebnych punktów nauki nie zwiększy się 
2.Co daje (Prf) w AB gram magiem i jak pije eliksir na mane który daje 3 to dostaje 3 a nie np 4 jak wcześniej
       1: nie zwiększy się       2: na ab już nie ma tego prf stata to dziala teraz jak na starym returnie, prf daje tylko to ze poty ze statami z zadań itp będą brane od twojego prfstata bo mutagenow już nie ma

PablooooSSS

PablooooSSS

Użytkownicy
posty22
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A czy z eliksirami życia tez ilość punktów nauki nie zwiększy się?

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Koszmar Kruka, pokonałem tego maga (Bezi w rozmowie mowi o nim Xardas) poszedłem dalej do tego mostu co sie zapada ( za nim są jakby mocniejsi poszukiwacze) teleportuje sie tam za pomocą runy teleportacji na krotki dystans i mnie wywala to tego pomieszczenia gdzie była walka z tym magiem i napis ,,Jakas magiczna siła cie blokuje"? O co chodzi, mam już tak dosyć tej lokacji ze masakra

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Musisz się cofnąć do miesjca, gdzie walczyłeś z Akashą. Przejdź tam drugą bramą, dojdziesz aż do przełącznika, który otworzy bramę na prawo od zapadającego się mostu. No i cofnij się też na początek lokacji, Opat miał klucz do skarbca.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok zrobiłem tak, i tam jest nieumarly druid, pytanie za 100pkt jak mam go zabić skoro ma 150k hp?

Valkirx

Valkirx

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z czego robi się grot z Rudy? Ten do strzał kerenowych.

Boykaundisputed

Boykaundisputed

Użytkownicy
Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
posty403
Propsy80
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Klata, plecy, barki, od tego są ciężarki.
Da się jakoś wydać karmę beliara w kapliczce inaczej niż ulepszenie szponu? Chodzi mi mniej więcej o dary, tak jak to wygląda w sanktuarium innosa.

Uri Boyka is the most complete fighter in the world...

0 użytkowników
Do góry