[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1325980 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1325980

Odpowiedzi 5178

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ta runa na błyskawica i z tego co zauważyłem to przeczytanie dziennika nie sprawia że możesz ją stworzyć (przeczytałem dziennik będąc Guru i nie miałem żadnego wpisu).

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Ta runa na błyskawica i z tego co zauważyłem to przeczytanie dziennika nie sprawia że możesz ją stworzyć (przeczytałem dziennik będąc Guru i nie miałem żadnego wpisu).

Możliwe chodź jest to bynajmniej dziwne  ;(

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na pewno tak było w podstawce ale czy w AB? Hmm sprawdzę czy ją mogę zrobić.

Post połączony: 2019-03-28, 16:53
W AB nie da jej się nauczyć po przeczytaniu pamiętników Vatrasa.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po tym jak "przenieśli" górski klan orków nadal nie można ich zabić? Jeśli tak, to kogo jeszcze trzeba było oszczędzić w GD?

Rivenxd100

Rivenxd100

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy boss druid w koszmarze kruka jest opcjonalny jeśli tak jak go ominąć?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeskocz przez most i idz dalej.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rivenxd100 Na nowych skryptach trzeba z nim walczyć. Przejście przez most za pomocą runy "krótki skok" gra wykrywa to i cofa do sali Opata. Wcześniej, widziałem u jednego youtubera, można było go ominąć.
Ja dzisiaj akurat go przeszedłem, pobijając przy okazji rekord zgonów, pomiędzy 20 a 30, a więc życzę powodzenia;)

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
U guru jakie runy się ładnie spisują? na koszmarze troche szkoda 5pn na runę 1kręgu na 2 jest pięść wichru ale do 2 kręgu potrzebuje jeszcze 20many a to 20dni 100 chyba wymagane a to złudnego kopania i czekania więc nie wiem czy warto czekać tak długo dla tej runy wichru wbijałem 10many i powiem że jest to najgorsze co może być... xD nudy jak cholera

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@tedddy_bear Naprawdę tak zrobili? Dziwne, że zrezygnowali z opcjonalności.  :antyprops:
@Sorfarius Właśnie pięść wichru bardzo ładnie się spisuje.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Widzę żę w dolinie cieni nie trzeba juz miec tego całego dozownika czy jak tam ta kusza ma. Zabiłem właśnie Smoka w dolinie cieni bez wchodzenia do lokacji z kuszą... Tak ma być czy coś zepsułem? Warto iść po tą kusze? Bo powiem szczerze ze za bardzo to mi się nie chce tam tłuc z nimi... Ominie mnie coś ciekawego albo wartego uwagi? Coś co przyda się na później?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Azgalora zawsze można było zabić bez kuszy. Co cię ominie... exp, zbroja, wykonanie zadania dla myśliwych... nie wiem, czy coś jeszcze... A! Jest tam też jedna część Kronik Stonnosa, więc bez schodzenia nie ukończysz nieskończonej mocy i wyprawy magów ognia.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
coś mi się przypomina żę wcześniej ur-grom dawał krew orka po pokazaniu kuszy, jakos tak chyba ale mogę być w błędzie... No nic, dzięki za odpowiedz. W takim razie pozostaje mi to zwiedzić jednak :D

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Nie, nie. Krew orka znajdujemy w skrzyni w namiocie Ur-Groma, ale klucz do niej daje Ur-Han w zamian za talizman z krypty Dakata.

You didn't grow.
You didn't improve.

Susdam

Susdam

Użytkownicy
posty96
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Chcę sobie pograć łucznikiem i mam pare pytać dot. Bospera
1. Jakie łuki można robić będąc czeladnikiem u Bospera i kiedy można się ich nauczyć? np. w I rozdziale mogę robić tylko wierzbowy.
2. Mogę gdzieś w dużych ilościach dostać smołe? (wiem, że ma Thorben, a coś dalej?)
3. Przy okazji, zna ktoś ceny skupów wyrobionych łuków?
4. Gdzieś czytałem, że teraz Bosper płaci lepiej za trofea niż gość z obozu myśliwych (z tego co kojarzę w podstawce returna było odwrotnie, nie licząc paru przypadków)

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@WhiskasReturn Nie wiem czy wcześniej miała być opcjonalność, po prostu ludzie wykorzystywali błąd, a teraz naprawdę pozabezpieczali rozgrywkę i to bardzo.

Post połączony: 2019-03-29, 08:20
@Susdam Jeśli grasz na poziomie 10PN na poziom, to możesz mieć rozterkę co do mistrza, a jeśli więcej PN to bierz w ciemno. Grałem u niego i nie miałem problemów z kasą, a tym bardziej ze smołą, jest jej w cholerę w AB.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Mam kłopot z wątkiem lasu assasynów.

Doszedłem do momentu gdy Heinar powinien walczyć przed świątynia z Tiamantem, według solucji trzeba przyjść między 22-23, już chyba z dziesięć nocy pod rząd przychodzę i cutscenka gdy oni powinni walczyć a tiamant powinien ginąć nie następuje.

Czy mam jakiegoś buga który już uniemożliwia mi dokończenie zadań z nimi?
czy robię coś źle, i trzeba jakoś aktywować te cutscenke?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 A rozmawiałeś z asasynem w jaskini, bo on nam daje info o pojedynku. A co do czasu pojedynku, to wydaje mi się, że jak robiłem to tydzień temu to był dzień, tak więc czas tu chyba nie ma znaczenia, a tylko info od asasyna z jaskini.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rozumiem, że Oasir ci powiedział, że Haniar ma się bić z Tiamantem?
Dziwi mnie fakt tej godziny 22-23, ja wpadałem tam za dnia z marszu po rozmowie z Oasirem i nigdy nie czekałem na godzinę, może tu jest błąd.
Zdarza się czasem błąd, że jest cutscenka Przeorzy ze sobą rozmawiają po czym się rozchodzą bez walki, trzeba wtedy po prostu wczytać i podejść jeszcze raz i tobie polecam wczytać do rozmowy z Oasirem lbo zaraz po i iść od razu

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@garry18 Jest błąd w solucji. Musisz iść do jaskini Osaira, zaprowadzić Joaquina do kopalni, pogadać z Osairem i wtedy będzie pojedynek, niezależnie od pory dnia.

You didn't grow.
You didn't improve.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile potrzebuję karmy u Beliara, żeby pokazał się Zigos? Gram nekromantą i po modleniu się do Beliara o pomoc nikt się nie zjawia.

0 użytkowników
Do góry