[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1330128 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1330128

Odpowiedzi 5178

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Werewolf Jak już masz klucz, to idąc od lodowego smoka w stronę kopalni zamiast w lewo (tak dojdziesz do obozu klanu) wespnij się na półki skalne po prawej i tam wciśnij filar.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Rivenxd100

Rivenxd100

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak dostać się do kopalni orków?.Mam quest bez wieści ale i tak nie chce mnie do niej wpuścić

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Pytanie, Gdzie znajdę jakiś lepszy pancerz niż lekki zabójcy smoków? Gram pod zręczność i ciekawi mnie jakiś koknretny lepszy :). I kolejne pytanie, Gdziez znajdę najlepsze Duale oraz jakie parametry są u nich wymagane?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Panowie cos mi sie zbugowalo.. Vatras daje mi rune przeniesienia do Zabojcy najbardziej upierdliwego Paladyna z Gothica ale gdy wchodze w interakcjie to nic kompletnie sie nie dzieje. Czekam chwile i dalej nic.. co to moze byc ?

Post połączony: 2019-03-23, 22:29
Ja chce tarcze palka albo mieczyk a nie moge bo mnie nie teleportuje :(

Keldran

Keldran

Użytkownicy
posty15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemanko, mam maly problem, robie misje z Gritta, zeby oznalezc jej meza i jak jest ta skarpa na ktorej on sie znajduje to są tam zrespione trzy szkielety( wczesniej wykopalem tam grob i ucieklem bo bylem za slaby zeby z nimi walczyc), npc nie zyje, probowalem na nim uzywac zwoju wskrzeszenia, ktory wyglada na taki ktory zostal specjalnie stworzony do takich przypadkow ale nic sie nie dzieje, jakies pomysly co z tym zrobic?

Rivenxd100

Rivenxd100

Użytkownicy
posty19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Znalazłem jakiś stary schemat pancerza co mogę z nim zrobić?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@Keldran ubij szkielety potem stan nad zwlokami wcisnij lshift i numpad9
@Rivenxd100 Jak zalozysz swoj oboz i wypelnisz misje to dasz schemat kowalowi czy komus z Twojego obozu i zrobi dla Ciebie pancerz z tego schematu Po wiecej info odsylam bezposrednio tutaj : https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1497870430

Post połączony: 2019-03-24, 01:26
Ponawiam pytanie z ta runa teleportacji do zabojcy Lothara, dlaczego mi nie dziala ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Keldran Ważne, aby zabite ciało nie zostało ograbione przez ciebie, inaczej go nie wskrzesisz.

Post połączony: 2019-03-24, 07:12
@oskar378 Jeśli masz runę w ekwipunku i naciskasz na nią, Bezi próbuję ją otworzyć, a następnie zamykamy ekwipunek i nas ona przenosi. Jeśli tak się nie stało, to masz może buga.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
@tedddy_bear  normalnie otwiera zamykam eq i zamiast mnie przeniesc nic sie nie dzieje, tyle ze Vatras jest na slonecznym kregu moze dla tego.. porobie pare questow i wskocze na 4 rozdzial to zobaczymy

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Kyubie Lee albo Bennet powinni mieć na sprzedaż pancerz dla postaci ze zręcznością (pancerz nordmarskiego myśliwego czy jakoś tak, paladyni mają pancerz łowcy demonów, a strażnicy świątynni pancerz włócznika).
Najlepsze duale dopiero w 5. rozdziale dostaniesz (ma je przy sobie boss z misji Zaginiony Brat).

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Pytanie, jak sie gra Necro ? bo chce tera nim pograc. Mam postac 20 lvl 2 bonusy od bogow poszly w sile ( taka uniwersalna postac) pod 2h walka i w co ja mam pn ladowac ? z czym to sie je ? Ktos wczesniej pisal ze jak bonusy u maga to tylko int, ok a jak to jest z demonologia ? co ona wnosi ? To prawda ze, moge miec wlasne zwierzatko-demona ? jezeli tak to jak tego malucha moge posiasc ? :D i czy moge wyuczyc sie wiecej niz jeden krag magi na rozdzial ?

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378 Jak grałem  nekromantą na normalnym returnie to miałem 2H na 100%. Tak więc z tym nie ma problemu. Później dostaniesz niezłą magiczną różdżkę, którą można wszystkich miażdżyć, przydatna rzecz.
Możesz iść pod same czary albo pod przywołańców, to już od ciebie zależy.
Ja gram teraz na koszmarze to skupiam się tylko na czarach, bo szkoda mi PN.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
A o co chodzi z tym przywolancem ? bo ktos mowil na forum ze takowego dostajemy i lvlujemy go aby byl potezniejszy. Nawet w kartach  statystyk jest rubryka z przywolancem. Jak go dostac ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Wie ktoś o co chodzi z zaklinaniem które oferuje gallahad? wiem że to sie nakłada na broń, ale co daje czar, lodu, krwi, bagna, itp?

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
kopmpletnie nic, zabieg czysto kosmetyczny

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@oskar378 20PN i chyba 10000złota i możesz go dostać od Xardasa. Nie pamiętam czy od razu czy od 2. czy 3. kręgu ale może wcześniej. Podlewasz, karmisz i ekspisz - co tu więcej dodać.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
i na taka odp czekalem dziekuje :)

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Od 1. kręgu można go mieć. Jest to też jedyny przywołaniec, który nie znika w walce z bossami. Zaklinanie zwiększa minimalne obrażenia (zamiast 5 obrażeń zadasz 20).

Sasiad

Sasiad

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, spotkał się ktoś z problemem takim że u Gallahada nie da się nauczyć otwierania zamków? Jest tylko opcja nauki tworzenia zwoju (który jest opisany tak jakby był runą) wygląda na to że mam buga czy może coś robię nie tak? Po nauczeniu się tej opcji dalej nie mogę tworzyć runy. https://imgur.com/QXdywO8

0 użytkowników
Do góry