[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1329559 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1329559

Odpowiedzi 5178

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Em.. W zadaniu komnaty nowiciuszy, w których mam znaleźć 4 nowiciuszy by pomogli mi sprzątać, parlan nie zmienia opcji dialogowej, gdy mam już 4 ziomkow do pomocy. Coś się zmieniło, czy bug?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Ale posprzątałeś sam też komnatę?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy18
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dobra. Musiałem sprzątać komnate, której nie wiedziałem, że mm sprzątać, bo magowie kazali mi z niej spadać

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Gdzie została przeniesiona gildia zabójców?
Mam z nimi pogadać o północy, ale nigdzie ich nie ma.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Ja podbijam
1.Czy po zostaniu guru Gallahad da mi mane
2.Jak mam pokonac bandytow i strażnikiw z farmy bengara na koszmarze maja oni ogrombe resy i hp

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
2. Możesz zawsze poczekać, a póki co kombinować. Test Torlofa na przykład ukończysz, tylko oddasz questa dopiero po dołączeniu do gildii - ważne, żeby tego questa PRZYJĄĆ. I z raportem dla Corda też się możesz do tego czasu wstrzymać.

You didn't grow.
You didn't improve.

Diugh

Diugh

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnośnie zadania Mroczny Zakon. Problem polega na tym, że w momencie kiedy jestem w tej części zadania gdzie trzeba iść do grobowca Ginnoka, zabijam kolejnych nieumarłych, dochodzę do miejsca gdzie powinien być boss ale jego tam po prostu nie ma. Widzę tylko zieloną poświatę i czerwone oczy. Spotkał się ktoś z czymś takim? Może coś robię źle? Proszę o pomoc.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Próbowałeś zapisać i wczytać? Albo wczytać sejwa sprzed wejścia do grobowca? Nie mam za bardzo pomysłu, ani sam nie doświadczyłem takiego błędu, ani nikt o tym nie pisał.

You didn't grow.
You didn't improve.

Diugh

Diugh

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Próbowałem ale nic to nie dało, natomiast sprawdziłem coś i jest to dość dziwne. Zaprowadziłem jednego ze szkieletów w miejsce, w którym Ginnok powinien stać i w momencie kiedy atakuję tego szkieleta to oprócz ilości zadanych obrażeń pojawia się również napis "splash damage Lord Shinnock". Tak jakby tam był ale go nie ma. Pierwszy raz takie coś widzę.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@Jao
Jesteś jednym z najlepszych speców od returna tu :P weź powiedz gdzie teraz jest gildia zabójców :P

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@garry18 obok ławki na której siedzi Jack

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Dziekuję, a przeszukałem cały port, ale akurat tylko nie to miejsce....

Hatapon

Hatapon

Użytkownicy
posty159
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Mógłby mi ktoś pomóc i wyjaśnić jak działa system reputacji w gildii złodziei? Bo nie skupiałem się na tym i mam ciągle 17,a chciałbym się nauczyć tworzenia lepszych rapierów
2. Jest jakaś kolejność wykonywania nowych lokacji dodanych w R2.0? Bo przy moim poprzednim podejściu troche się zagalopowałem i wylądowałem w lesie assasynow a jednak nie byłem odpowiednio przygotowany

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w AB jest całkowicie zablokowana konsola? Jeśli nie, to jak ją włączyć? Potrzebuję do sprawdzenia jednej rzeczy, która inaczej wymagałaby ode mnie nowej gry.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
W AB konsolę aktywuje się tak samo, jak w zwykłym Returnie - zamiast B używasz Pause Break, poza tym to samo.

You didn't grow.
You didn't improve.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Próbowałem, jednak po wciśnięciu Pause Break nie dzieje się nic(może dlatego, że na moim laptopie nie ma tego klawisza, a jest Home/Pause i End/Break? Jednak żaden z nich nie reaguje).

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Może musisz trzymać klawisz "Home/Pause" jednocześnie z Fn.

You didn't grow.
You didn't improve.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wpadłbym na to, wszystko działa jak należy, dziękuję Ci bardzo za szybką pomoc.

RDK

RDK

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę oddać Salandrilowi "orkowych pomyji" mimo że quest mam rozpoczęty i mam je w eq, jest tylko opcja handlu. Jest to dość problematyczne, bo blokuje mi to nie tylko zadanie z Gallahadem lecz również fabularke (nie mogę wsadzić Fernando do więzienia) pomocy :D

PS. Czy jeśli oddałem już rekomendacje od Fernando do Gallahada, a nie mam ukończonego questa z rekomendacjami (z tego powodu co opisałem wyżej) to czy mogę go wsadzić do więzienia ? Będę mógł skończyć questa Gallahada mimo to ?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Nie mogę oddać Salandrilowi "orkowych pomyji" mimo że quest mam rozpoczęty i mam je w eq, jest tylko opcja handlu. Jest to dość problematyczne, bo blokuje mi to nie tylko zadanie z Gallahadem lecz również fabularke (nie mogę wsadzić Fernando do więzienia) pomocy :D

PS. Czy jeśli oddałem już rekomendacje od Fernando do Gallahada, a nie mam ukończonego questa z rekomendacjami (z tego powodu co opisałem wyżej) to czy mogę go wsadzić do więzienia ? Będę mógł skończyć questa Gallahada mimo to ?
Nie musiałeś zadawać dwa razy tego samego pytania w różnych tematach.

0 użytkowników
Do góry