[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1202482 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1202482

Odpowiedzi 5178

55TIGER39

55TIGER39

Użytkownicy
posty60
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
//prosze o usunięcie zły temat

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie w AB znajduje się zbroja Er Hazira?
2. Ponawiam pytanie - co z mora ulartu w AB i czy to normalne, że dusze nie wypadają z żadnych ciał?

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
1. Nie wiem, znam kogoś kto też nie wie, ale może ktoś wie, albo zna kogoś kto będzie wiedział.
3. Yup. Teraz, na AB, do uwłaszczenia sobie praw do Szponu wymaganie jest 400 karmy u jeBeliara.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z tymi duszami to chyba tak jest, że się nie zbiera, a szpon wymaga karmy, mało tego, szpon można (prawidłowo) dodatkowo wzmocnić duszą senyaka za dodatkowe 200 karmy.
Tak jak jasno wynika ze zdania powyżej, jakby ktoś nie miał pewności, duszę senyaka można mu zabrać jak zawsze.

Nemrok19r

Nemrok19r

Użytkownicy
posty236
Propsy37
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jakie są wymagania aby dostać się do lokacji "zaginiony brat" w AB bo mam 63 level ponad 550 siły 5000hp mam szpon i dupa?

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jest w solucji :https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1497870430
Zaginiony brat (R2.0)
Aby dostać się do lokacji z zaginionym bratem musimy mieć Szpon Beliara albo runę z niego a także posiadać odpowiednie statystyki. Napiszę tylko te wymagane w R2.0 bo w AB są ciągle zmieniane i nie wiem jakie są aktualne.
statystyki min/max:
Zdrowie- 2000-7500
Siła /Zręczności- 350-850
Mana- 800-2500

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
No, właśnie solucja nie uwzględnia, że w AB nie potrzeba Szponu, za to trzeba mieć 4 rozdział.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Czemu moje przywołańce<wilki> od pewnego czasu nic nie atakuja jak je wzywam, roz 4 wilki demoniczne. Intelekt 530.

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiesz co ostatnio  jak oglądałem stream z AB przywołaniec mógł być w trybie pasywnym i agresywnym + można było go wysłać na cel jakimś klawiszem.Może to ma coś z tym wspólnego,niestety nie wiem którym sie to zmienia.Poszukaj pod H tam jest sporo tych wyjaśnień ale czy tam coś znajdziesz to nie wiem.

Ulepszyłem teraz zbroje rycerza na tą z rudy i mam opcje uświecenia .Pytanie czy jesli to zrobie to bede mógł uświęcić następną w kolejności zbroje paladyna czy ta opcja zostanie zablokowana?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie testowałem w AB ale w Ret 1 i 2 można było więc wątpię aby tu się nie dało.

Mam pytanie ze Świątyni Śniącego, jak zabić tego pojebanego ducha z terytorium 4 szamana, zdaje się on być bardzo podobny do tego z zaginionego brata, ale wydaje mi się, że jest jednak inny, mianowicie:
Wysysa tak samo duszę ale jakby nie na czas tylko przy danym HP, a to znaczy, że musi być jakiś inny sposób. Te kolumny co się wbija w nie sztylety na pewno nie pomagają.

I przy okazji bardziej noobowe pytanie, czym wojownik pod zrękę 1h najlepiej bije duchy? :D
Miecz Jacka i święcone strzały nie dają rady na bossów.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
jesli chodzi o ducha to z tego co pamietam gdy jest niewrazliwy na ciosy przebijasz kolumne i tak w kolko az mu spadnie hp do zera

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
z jakiego demona wypadała czaszka do zadania Nieograniczona moc? zabilem tego z bagna i kopalni orkow ale z zadnego nie poleciala czaszka(4 rozdział),sprawdzilem na kodach na starych rozdzialach czy przypadkiem nie pominalem czegos zeby sie upewnic no i nic.Zmienili to i teraz leci z tego z Irdorath czy jak?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie, czaszka leci z demona dopiero jak dostajesz misję z tym. Z jakiegokolwiek, bo może to być nawet ten z Leża Masyafu.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
a to gg bo zapomnialem sobie wogole o tym watku i zabilem wszystkie demony xD no coz,a z tego z Irdorath leci? chyba nie jo?

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Pamięć Ram - 16GB

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@templartitan Z tego z Irdorath nie, ale z tego w świątyni Adanosa w 7 rozdziale tak.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Da się ukończyć zadanie ludzie do obozu tego mojego? Talbina nie mam, wilk też nie, bilgot nie, ostatnią osobą miałem sagite a potem nie mam już dialogu.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wilk idzie do Bengara i tyle.Bez dialogu od zarządcy na temat specyficznych profesji też da sie zapraszać.No jest tego sporo Alrik Sagitta Edda Carl Bilgot Viper Snipes Grimes i jego kumpel Hanti  koleś z karczmy Kardifa (nie pamiętam imienia coś na G) Niclas Farim Talbin (4 rozdział)

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@templartitan i reszta, w RET 2.0 było tak, że czaszka demona wypadła dopiero po przeczytaniu pulpitu w jaskini bólu, ale w AB w moim przypadku było tak, że dostałem czaszkę od pierwszego imiennego demona jakiego spotkałem czyli tego w świątyni adanosa przed pierwszą walką z Krukiem. W tedy pomyślałem, że wypadnie z każdego bez powyższej misji, ale nie, już z żadnego innego demona mi nie wypadła.

@Pulaski misja ludzie z obozu kończy się zawsze sama na początku 7 rozdziału

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Dziena, wie ktoś może kto uczy mikstur ze smoczą krwią? tzn ulepszać krwią te mikstury.

Gorys211034

Gorys211034

Użytkownicy
posty218
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś ma save z grania łucznikiem z włócznią?
Tak bardziej to nie interesuje mnie sam save o ile liczby.
Od kiedy szpon zamienia sie w  różne bronie to pojawiło mi sie w głowie pytanie.
Czy szpon zamieniony w łuk jest najlepszą bronią z tego rodzaju czy jest lepszy łuk?
Czy może lepiej zamienić we włócznię?

0 użytkowników
Do góry