1.W miejscu gdzie były rośliny już ich niema pytanie czy znikły z gry czy co się z nimi stało?
Pewnie użyłeś szukającego ognika, który ma opcje raz dziennie zbierania roślin z mapy.
2.To samo z kamiennymi tablicami czy zostały całkowicie przeniesione do jarkendaru?
Na 99% jestem pewny, że 99% tablic poszło do Jarka.
3.Czy warto włączać nowy układ SI i co daje w opcjach
Nie wiem. Chyba raczej nie warto jeżeli potencjalne zmiany wkur...doprowadzają Cie do kur.... denerwujesz się. A jeżeli potrafisz się bawić dobrze to warto.
4.Gdzieś jakiś amulet/ring do many? już nie pamiętam ale jeden jest obok nicolasa (zębacze) więc odpada a muszę mieć manę by się pozbyć takiego np Atille by dołączyć do złodziei bo zdobycie notatki z ryby będzie znacznie trudniejsze a chyba trzeba wykonać 3misje pozytywnie by dostać klucz bez walki a pokonać go będzie bardzo ciężko
Tak, Farim(warunkowo) Ci powie co i jak, a potem sobe wygoogluj bo mi się nie chce pisać co i jak.
5.Czy inwestowanie w łuk na początku to dobry pomysł? łuki są fajne ale nie powiem że walka rapierem na początku jest dość fajna i pozwala na zadawanie ciosów z dobrym timingiem duży dylemat
Ty wiesz najlepiej co cię kręci. Ja ci mogę powiedzieć, graj pod tarcze bo ja uwielbiam grać z tarczą. Aczkolwiek z łukiem staniesz w miejscu, gdzie potwory nie wejdą i możesz wystrzelać wszystko do woli.
6.Czy dołączenie do Bospera ma sens? bardzo chcę dla niego pracować ale kasa od harada daje mi dużą niepewność w wyborze dlatego liczę na odpowiedź kogoś kto tym grał bo nigdy nie grałem
Większość bierze Harada bo masz niekończącą się ilość złota. Czy to ma sens w grze? Mega ułatwienie. Nawet z ograniczeniem snu i tak **pa bo jakiś Ajnsztajn wymyślił wodę Kładranosa....
, a jak grasz pod siłe to i tak musisz się nauczyć kucia miezy żeby mieć bonus 10 do siły za rozdział no chyba, że nie chcesz.
7.Straciłem jeden punkt retoryki bo zapomniało mi się o tym że można przy bramie powiedzieć że się ma zioła dla constantina ale że tam wilk chronił przejścia wbiłem glejtem czy to może mieć wpływ że zabraknie mi retoryki?
1 pkt? Jeden punkt? Punkt...jeden?
8.Na co dawać te pn? zręka albo walka bronią 1h?/łuk
Zobacz poradnik Kajmy na YT, pewnie dowiesz się dużo.
Idę na śniadanie.