Podbijam
@Pulaski w pytaniu o klucze do dwóch pomieszczeń pod schodami koło Alvina i do pomieszczenia pod taverną Coragona. Wszedłem tam na bugu (przenik przez drzwi na turlaniu w lewo/prawo) i jest tam całkiem sporo ciekawego lootu do zgarnięcia.
Więc stało się. Wszystkie zadania Opiekunów zrobione. Jako potężny już, szóstokręgowy nekromanta staję przed wyborem u Stonnosa:
1. Podążać dalej ścieżką ciemności zyskując jedynie +50 do intelektu i - przyznajmy to szczerze - słabą runę demonów Eligora. I to tyle propsów dla Mrocznego Adepta Opiekunów, bo przecież jako nekromanty z dostępnymi dwoma nauczycielami [Kreol/Xardas] Dagoth nie nauczy już niczego szczególnego/specjalnego, żadnych "nowych run".
2. Wejść na Opiekunową ścieżkę świętego ognia - Ta sama runa przyzwania legionu, inny bonus (nie pamiętam już jaki, mało znaczny w każdym razie) i dostęp do - i możliwość wykonania - wszystkich run 6 kręgów magii ognia.
3. Wejść na Opiekunową ścieżkę równowagi (no przecież nie napiszę, że wody xD) - jak wyżej - dostęp do wszystkich run 6 kręgów magii Adanosa + jakiś props i ta nieszczęsna o kant dupy rozbić "Runa Demonów Eligora".
Właściwie, streściwszy - pytanie jest krótkie. Czy u Stonnosa iść w Beliara, zmienić na Beliar/Innos (jak Xardas FTW! xD) czy na Beliar/Adanos. Sprawdzam i sprawdzam i nie mogę wybrać czy Ogień czy Woda

. No nie wiem kto ma jebitniejsze bardziej przydatne czary. Pomuszcie pls ;_;.
Ścieżna Stonnosa odpada. Dlaczego? Bo z 6 kręgu mogę wykonać tylko Earthquake'a, i nie na wszystkie Gurowe runy mam zwoje. Tak, wiem, chuj z runami ale +3 regeneracji. A ja na to - chuj z regeneracją, jak nie ma jej na co użyć. Pozdro.