O temacie
Autor WinterKing Kereth
Zaczęty 10.08.2017 roku
Wyświetleń 8192
Odpowiedzi 22
WinterKing Kereth Gry (themodders@telegram)
SanTiago
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
No to jak wyjaśnisz tam dobre oceny, a tam złe? Sam weź użyj mózgu, twoje argumenty są kompletnie z dupy wzięte.
Na Steamie są pozytywne, na Metacritiku - nieOznacza to, że i tu i tu oceniają inni ludzie.Różni ludzie - różne gustaProste.
Cytat: Cesarz w 2017-08-10, 14:45No to jak wyjaśnisz tam dobre oceny, a tam złe? Sam weź użyj mózgu, twoje argumenty są kompletnie z dupy wzięte.Gościu który napisał recenzję na stimie musi napisać recenzję na metacriticu xD. Zajebista logika .Zakładam, że inne rzeczy też tak tłumaczysz.
Idąc tym samym tokiem myślenia idź przezywaj @Duke Nukem od fanbojów. No przecież ma lamusa z Duke Nukem...
Cytat: Cesarz w 2017-08-10, 14:49Idąc tym samym tokiem myślenia idź przezywaj @Duke Nukem od fanbojów. No przecież ma lamusa z Duke Nukem...Tu jest problem. Diuk był zawsze spoko grą, poza tym spierdolonym Forever, ale to i tak była dobra seria gier i miałem fajen wspomnienia, w szczególności po Manhattan Project. Twój argument jest więc inwalidą.
Za to Twój przyjaciel @Maciej może każdemu wciskać swoje przekonania? Weź nie podkładaj mi tu syfu.
Werewolf
https://www.youtube.com/watch?v=3oXXA3WRNX4AngryJoe ładnie to skwitował od 3:40 leci akcja
Fabio The Modders
Simon Said Moderator
No dla tego typa walka w obydwu grach jest tak samo trudna, jednak jedną jebie a drugą nie. Mówiąc przychlast nie miałem na myśli wyglądu, nigdy nie oceniam wyglądu facetów bo wolę kobiety, po prostu gość jest przychlastem jak większość sceny youtuberskiej gdzie content to 3/4 darcia mordy bezpowodu a 1/4 to gra.
Maciej
Bo te wasze GOLe i tvgry wciskają ciemnote a ludzie łykają to jak pelikany?
Paradoxal
Kelten Gry (themodders@telegram)