Piszcie tutaj błędy jakie znalezliscie w "finalnej wersji" (tak, wiem że to nie finalna wersja. Finalna to. 1.5.0 ;*) później wspomózmy Outlandera donejtami by go zmotywować do zalatania er.
@Simen w razie kolidowania się tematów, wcześniejszy o bugach możesz usunąć.
- wcześniej natknąłem się z tym błędem. Gdy wcześniej daliśmy chatę dustiego Kyle. Później i tak gdy robimy zdanie z "problemy skazy" Kyle zachowuje się jakby był w swojej starej chatce.
- możemy zostać dwa razy kretem XD
- Walka jednoreczna 2-3 poziom. Jest źle zrobiona. Nie dosyć że drugie uderzenie postać wykonuje powoli (nie reaguje od razu) - to jeszcze na dodatek nie zadaje obrażeń
- POWAŻNY BŁĄD; podczas gdy rozwalimy kilka npc a Ci pójdą szukać broni następuje crash.
- literówka z najlepszym kowalem w GD (niedaleko cavalorna ) a dokładnie "wykowanie broni" o zamiast u
- gdy mamy do wyboru nagrodę u Torreza można wybrać napój +3 do manny. Niestety napój daje 2 pkt manny na stałe. Fałszywa informacja.
- Gdy dajemy beliarowi 100 bryłek możemy dostać od niego 1pkt zdrowia.. tylko że podczas tego pisze coś o dodatkowych bryłkach 200, 300 ze niby za 300 bryłek zwiększył a tak na prawdę dajemy mu 100. Nie wiem czy to błąd może ja czegoś tu nie rozumiem (
@gothic1210 popraw mnie z tym jak coś
- gdy beliar zwiększy nam hp to tak na prawdę odejmuje.. W sesie mam 300 hp dostaje od niego +1hp wchodzę w statystyki a tam 299 hp...
- poważny błąd; Po ulepszeniu miecza rozpaczy broń cofa się w statystykach niżej. W dodatku atak magiczny nie działa. broń jest po prostu słabsza (sprawdzone na stworach)
- w zadaniu od Iana gdzie mamy zdemaskować oszusta który podbiera towary jest błąd odnośnie dialogów z npc Patrick; czyta dialog bezimiennego "wiesz gdzie mógł się udać"
- literówka w rozmowie z lothem (zadanie niepokorny kopacz ) powinno być "nawiali?" a jest "nawali"
- w rozmowie z uscanem też w zadaniu niepokorny kopacz jest przecinek o spacje za daleko np; "Cholera ,już idę"
- poszukiwania rączki .... wiadomo już co mam na myśli. Rączka stoi przed chatą swoją a wszyscy go szukają
- POTRÓJNIE powtarzający się dialog z silasem (poszukiwania rączki)
- zadanie od Andrewa ; nagroda jest taka jaka była w starej wersji edycji rozszerzonej. Czyli spodnie kopacza. Twórca gry chyba zapomniał że od około wersji 1.4.8 żeby dostać zadanie trzeba być Cieniem a nie kopaczem XD Na kij mi spodnie kopacza jak mam taki pancerz co diego? Proponuje jakąś miksturkę hp +2 na stałe dodać Na pewno taka nagroda cieszy. Albo sami byśmy wybrali nagrode np 2 siły, 5 mana 5 zdrowie 3 zrecznosc. Co o tym myślisz?