Gry na xboxa 360 i xboxa one 4168 9

O temacie

Autor Fareus

Zaczęty 13.07.2017 roku

Wyświetleń 4168

Odpowiedzi 9

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Może i głupie pytanie, ale się na tym w ogóle nie znam. Chciałem kupić ostatnio Cień Mordoru na xboxa 360, ale w internecie znalazłem 2 wersje okładki: na xboxa one i na xboxa 360. Czy jeśli kupiłbym tę wersję na xboxa one (jest tańsza) to poszłoby na 360?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mała szansa, jeśli gra nie jest we wstecznej kompatybilności, to nie pójdzie Ci.

To oczywiste, że nie pójdzie Ci wersja gry dedykowana XO na X360. Odwrotnie dałoby się, gdyby gra była we wstecznej kompatybilności.

Ogólnie wersja na X360 jest syfiasta, ja bym określił - gówniana. System nemezis jest tam nieźle okrojony.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Tak myślałem. Czyli lepiej nie kupować?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Lepiej nie, ja bym odradził. Ja grałem w Cień Mordoru na XO, ale widziałem jak to wygląda w wersji na X360 (planowałem kupić mając jeszcze X360) i zrezygnowałem.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Spoko. Dzięki za pomoc.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
System nemezis jest tam nieźle okrojony.

Można wiedzieć co zrobili z nim na X360? Bo na internecie widzę jedynie informacje że jest okrojony, ale szczegółów znaleźć nie mogę.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ogólnie, ja grając w tę grę do końca, wyczerpałem już ten Nemezis do bólu, ale w wersji na X360 wygląda to tak, że wrogowie bardzo często się powtarzają, jest mała różnorodność w kwestii wyglądu, a imiona powtarzają się po czwartym razie. To tylko jeden z przykładów, na pewno nie zrobi on takiego wrażenia na konsolach starej generacji, jak na nowych.

Dude

Dude

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Zbanowany
Ja kupuję gry na Allegro w wersji elektronicznej a później instaluje je na konsoli. Mam gry za 10-15 zł (warte 50-80 zł).
Znajoma mi powiedziała, że często na Allegro mogą oszukiwać lub konsola może zbanować.
To prawda? Zdarzył się Wam ban na Xboxie ? XBOX 360

Zachęcam do odwiedzenia mojej strony internetowej: ]gamepine.pl

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Fakt istnieje duże prawdopodobieństwo że ten janusz na allegro cie zrobi w konia, co do bana to w sumie nie wiem.
Ale czy nie taniej jest wykupić xbox game pass na miesiąc i za 30 zł mieć w abonamencie 100 naprawde dobrych gier?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja kupuję gry na Allegro w wersji elektronicznej a później instaluje je na konsoli. Mam gry za 10-15 zł (warte 50-80 zł).
Znajoma mi powiedziała, że często na Allegro mogą oszukiwać lub konsola może zbanować.
To prawda? Zdarzył się Wam ban na Xboxie ? XBOX 360

Zależy. To wygląda generalnie tak, że ktoś kupuje tę grę, a potem daje dostęp do profilu wielu osobom. Nie ma za to kompletnie banów, nie znam sytuacji, gdzie widziałbym banowanie za coś takiego, wyjątkiem jest, jeśli kupujący nabył grę w sposób nieuczciwy, np. przy użyciu kradzionej karty kredytowej. Jeśli stworzył profil, kupił grę i daje dostęp - nie ma żadnego problemu. Gry są nawet tańsze niż 10-15zł, niby nie jest to do końca legalne z perspektywy polityki M$ oraz ogólnych zasadach (3/4 z tych osób nie posiada nawet działalności gospodarczej), ale zważywszy na to, że to działa i ma się świetnie, każdy z tego korzysta.

Skorzystałem raz czy dwa, jak znikną Ci dane do konta, to znaczy, że sprzedający sprzedaje czyjeś konto, prawdopodobnie w takiej sytuacji z uzbieranych już pieniążków, kupi konto na własność z pełnym dostępem, gdzie masz gwarancję na dane, zazwyczaj dożywotnio. Gra oczywiście offline.

PS. Ja mówię na przykładzie Xboxa One, ale w przypadku Xboxa 360 wygląda to tak samo no chyba, że masz jakieś przeróbki etc, to za to bany lecą, ale nie znam się na tym...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry