YouTube - tryb nocny 4437 11

O temacie

Autor Fareus

Zaczęty 26.06.2017 roku

Wyświetleń 4437

Odpowiedzi 11

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Orientuje się ktoś czy i jak można włączyć tryb nocny na yt? Jakiś czas temu była taka opcja, ale wycofali.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Gówniany artykuł, bo na Firefox działa on normalnie, ale ten nowy styl Youtube jest jeszcze brzydszy, ciekaw jestem co oni mają w głowach psując coś, co było dobre (z roku na rok).

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gówniany artykuł, bo na Firefox działa on normalnie, ale ten nowy styl Youtube jest jeszcze brzydszy, ciekaw jestem co oni mają w głowach psując coś, co było dobre (z roku na rok).
Ja już po tych kilku miesiącach to zdążyłem się przyzwyczaić, ale masz rację - na siłę trochę to zmienianie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie masz tej opcji?

Ewentualnym lekarstwem będą pluginy do przeglądarki - jeżeli nie dedykowane dla YT to chociaż stylish z odpowiednim, ciemnym stylem.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No, ten nowy yt to porażka ;/

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
@Aztek no nie wiem, ja mam coś takiego: https://zapodaj.net/a7b4185f3b1bd.png.html

@Splash wczoraj tego próbowałem i nie działa. Może kwestia tego, że mam innego yt.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Fareus https://www.youtube.com/new musisz najpierw uruchomić nowy wygląd, potem będziesz miał takie opcje jak u Azteka na ss.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mi jak nie chciało działać,gdy klikałem z tej strony aby wypróbować,to wyczyściłem ustawienia przeglądarki i działa jak należy. Spróbuj u siebie

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
https://www.youtube.com/watch?v=9UpTfHgxdgM

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry