Miasto nie było takie złe, nawet bardzo podobne do Khorinis z 2. No, ale życia to tam za wiele nie było widać.
Gdy jeszcze risen nazywał się RPB, na forum worldofpiranhabytes.de (dziś world of risen) była ankieta pod tytułem (w przybliżeniu) "Jakie lokacje z naszych produkcji podobały się Wam najbardziej?". Pierwsze 3 miejsca zajęły w podanej kolejności obóz na bagnie, Khorinis i klasztor (wtf?!). Ich mniej (o.n.b.) i bardziej (klasztor) udane odpowiedniki możemy znaleźć właśnie w risenie.
Cała gra to takie deja vu, myślę, że pb chcąc utrzymać się na rynku(były informacje o ich problemach finansowych) i tym samym "zawładnąć" fanatykami Gothic#msgote]Miasto nie było takie złe, nawet bardzo podobne do Khorinis z 2. No, ale życia to tam za wiele nie było widać.[/quote]
Gdy jeszcze risen nazywał się RPB, na forum worldofpiranhabytes.de (dziś world of risen) była ankieta pod tytułem (w przybliżeniu) "Jakie lokacje z naszych produkcji podobały się Wam najbardziej?". Pierwsze 3 miejsca zajęły w podanej kolejności obóz na bagnie, Khorinis i klasztor (wtf?!). Ich mniej (o.n.b.) i bardziej (klasztor) udane odpowiedniki możemy znaleźć właśnie w risenie.
Cała gra to takie deja vu, myślę, że pb chcąc utrzymać się na rynku(były informacje o ich problemach finansowych) i tym samym "zawładnąć" fanatykami Gothica zrobili taki mix, większości naprawdę sie podobało (patrząc na mój serwis) ale np mnie zajebiście poirytowały takie misje jak np. zbieranie zboża, ziela czy zapierdalanie za złomem w kieszeniach gnomów.
Risen miał być w założeniu oklepany i wtórny. To miał być powrót do korzeni i tego risen dokonał. Teraz zapewne przyjdzie czas na innowacje ponieważ pb robi nowa grę, nabywcy risena w edycji kolekcjonerskiej dostali klucze do bety która zostanie im dana to testowania.
pfff, tsss ale masz newsy człowieku, po 1 pb robi teraz dcl#msgote]Miasto nie było takie złe, nawet bardzo podobne do Khorinis z 2. No, ale życia to tam za wiele nie było widać.[/quote]
Cała gra to takie deja vu, myślę, że pb chcąc utrzymać się na rynku(były informacje o ich problemach finansowych) i tym samym "zawładnąć" fanatykami Gothica do risen#msgote]Miasto nie było takie złe, nawet bardzo podobne do Khorinis z 2. No, ale życia to tam za wiele nie było widać.[/quote]
Cała gra to takie deja vu, myślę, że pb chcąc utrzymać się na rynku(były informacje o ich problemach finansowych) i tym samym "zawładnąć" fanatykami Gothica, po 2 nic nie było jak na razie mówione o żadnych innych nowych tytułach, po 3 ...jesteś z Cenegi?