Risen 161204 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 161204

Odpowiedzi 640

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Coś Ty, możemy spodziewać się czegoś na wzór starego bezimiennego.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tu już nie chodziło o sam design który sam w sobie nie był zły, tylko model twarzy który ani nie był realistyczny, ani kreskówkowy, był po prostu obrzydliwy. Osobiście jakbym stworzył takie gówno to bałbym się go w ogóle pokazać na malutkim forum, toż to Niemcy mają aż tak kiepsko gust by to coś dawać jako głównego bohatera -.-?

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: V3Q link=topic=2844.msg63908#msg63908 date=Sep 1 2009, 10:36 AM\'
Już teraz wiem, jak będzie wyglądał.

:D  

some, pokaz ten model

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
linki nie działają, podaj do strony nie bezpośrednie

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Risen
#345 2009-09-01, 15:11(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 15:11)
Skopiuj je i wklej do przeglądarki.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#346 2009-09-01, 15:35(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 15:35)
niebo na 2 screenie jest świetne
a co do bohatera to po raz kolejny potwierdza się fakt, że nigdy nie potrafili i nadal nie potrafią tworzyć organiki. zmiana bohatera nic nie da bo to jedynie rokuje, że wszystkie postacie w grze wyglądają tak samo dziadowo. dochodzą do tego jeszcze ubrania, które zapewne nie są integralnymi częściami modelu. one też wyglądają opłakanie.
wszystko było ładne do czasów piękniuśich trailerów z gnomami i innym gównem ociekającym cukrem z parapetów robionym po kilka h od screena w ps. tu już mamy screeny prosto z gameplaya i wszystko wygląda co najwyżej średnio. hit murowany.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Twarze innych postaci, mimo że masywne, nie są aż tak złe jak ta.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
alternatywnie wyłącz sobie w przeglądarce przekazywanie adresu z którego się przeszło. to chroni przed takimi idiotycznymi "zabezpieczeniami".

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Mi i tak nie chcą wchodzić te screeny ;/

http://www.pcgames.de/m,browser/Risen/PC/B...&order=#top
Niezła tekstura miecza :o

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi i tak nie chcą wchodzić te screeny ;/

http://www.pcgames.de/m,browser/Risen/PC/B...&order=#top
Niezła tekstura miecza :o
To tu był jakiś miecz? Sorry, ale zajedwabiste piórka na kapeluszku gnoma kompletnie odwróciły moją uwagę. Niezła tekstura spodni :lol2:

Spoiler

WAH WAH WAH.

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit

Jedairusz
Złote Wrota

Risen
#351 2009-09-01, 16:41(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 16:42)
Może nauczą się tworzyć organiki przy Risen 2 o ile w ogóle będzie ktoś chciał to sprzedawać.  :o  
Słabo to wygląda. O ile roślinność jeszcze ujdzie to już reszta mniej.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
To znalazłem gdzieś indziej, a spodnie nie są złe :o  
Pióra na Robin Hooda są ekstra!

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Co ten Skofild ma z kciukiem na drugim screenie pokazanym przez SoMe?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Nie widzisz, że on ćwiczy elastyczność?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
gimnastyka artystyczna. to już było w g3 min przy zabijaniu gnomów które wtedy wykonywały abstrakcyjny piruet i skręcały sobie kark. Prison Break to poprostu artyści stąd też robią gry przesycone sztuką nowoczesną.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Risen
#356 2009-09-01, 20:10(Ostatnia zmiana: 2009-09-01, 20:15)
Fail. W G3 nie było gnomów.

A goblinom nie można zmieniać nazwy :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ale za to kurczaki dzięki resztkom starej fizyki zachowywały się identycznie, nie mówiąc już o tym, że odlatywały na kilka metrów.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Fail. W G3 nie było gnomów.

A goblinom nie można zmieniać nazwy :D

nie wiem co to jest i pierdolą mnie te wszystkie fantastyczne stworki, które raz wymyślił jeden weteran wojenny i od tej chwili wszyscy namiętnie to kopiują bez żadnej inwencji.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Co ten Skofild ma z kciukiem na drugim screenie pokazanym przez SoMe?
Oj tam, też tak umiem, ale tylko z prawym :P

Czytałem niedawno ocenę wersji beta Risena (60% gry) w PSX Extreme. Jako że tekst jest długi jak king-konga pała, przytoczę ostatni akapit.

"Zawiodłem się na Risen. Nie dość, że gra powiela błędy Gothica, to jeszcze robi to w jakiś taki beznamiętny, wyprany z życia sposób. Oczywiście znajdą się osoby, którym archaiczne podejście do tematu może przypasować. Teren oddany do eksploracji jest spory, grafika całkiem ładna, a niektóre questy pozwalają na pełną swobodę decyzji. Ale to nie wystarczy, by przełamać uczucie, że Risen jest zrobione jakoś tak z przymusu, bez natchnienia, bez świeżego pomysłu. Wątpię, aby pełna wersja zmieniła te odczucia, choć... kto wie. [Zax]
Ocena wstępna:7"

Czyli jednak średniak. :D  W tekście jest też o mdłych dialogach 100 razy gorszych od tych z Obliviona, Fallouta, o Mass Effect nawet nie wspominając. Walka sprowadza się do powtarzania sekwencji blok-blok-atak i nie motywuje do użycia kombosów. Początkowe zadania to "Zabij pięć wilków i wracaj biegusiem to ci pokarzę coś fajnego." Szkoda, widać w tym zależność. Prison Break - co sezon to gorzej, Piranha Bytes - co Gothic, to gorzej.

PSX Extreme #145 już w kioskach, jedyne 7,99! (Albo luzem do przejrzenia w Empikach)

0 użytkowników
Do góry