Risen 162073 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 162073

Odpowiedzi 640

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Risen
#200 2009-07-29, 17:03(Ostatnia zmiana: 2009-07-29, 17:04)
Poza tym w czasach gdzie pracę i nastawienie wielu wydawców i developerów można podsumować słowem "spierdolina' nie wydaje mi się aby to było jakąś wielką ujmą.
np?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
oczy masz w jelitach czy uwazasza ze kazda gra jest zajebiscie dopracowana i nie wytglada jak wersja bet?

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w to co ja gram akurat jest wszystko w miarę ok

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,68..._sprzetowe.html

Tylko 2,5 gb na hdd? conajmniej dziwne. Pozatym nie chce mi się wierzyć, że zrobili taką super optymalizacje od czasu wydania gothica 3 i zmierzchu bogów.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przecież zoptymalizować G3 nie było jakimś szczególnym problemem, w końcu CPT go zoptymalizował. Co do Zmierzchu Bogów, to PB go wogóle nie robiło. Należy się cieszyć, że są takie, w końcu musieli sobie to wziąć do serca.

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Cytat: Adanos link=topic=2844.msg59023#msg59023 date=Jul 31 2009, 10:51 AM\'
Przecież zoptymalizować G3 nie było jakimś szczególnym problemem, w końcu CPT go zoptymalizował.

No tak, ale po jakim czasie? Na patch, który dostosował g3 do stanu grywalności musieliśmy czekać bodajże 3 lata. Mam nadzieje, że nie będzie tak samo z risen.

Co do Zmierzchu Bogów, to PB go wogóle nie robiło.

Ok moj błąd, nie wiedziałem.

Należy się cieszyć, że są takie, w końcu musieli sobie to wziąć do serca.

Oby tak było.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
jak sie robi casualowe gowno na konsole gdzie wszystko wyglada tak samo to nic dziwnego ze gra wazy tyle co czerstwy chleb. a o zajebistej optymalizacji juz moglismy sie przekonac na jednym z tych fajnych filmikow z gry gdzie zwyczajnie wszystko klatkuje

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Jak nie będzie wymagało SSE2, to się podniecę.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Nudny filmik z pokazaną mhroczną okładką Srisena w ostatnich sekundach. Takiego tajemniczego klimatu nie powstydziłby się Dżejms Bląd.

http://www.youtube.com/watch?v=RFa24cSuHXs

Mamo przytul, ja sie boje.
Tutaj sama okładka z nowymi oczojebnymi znaczkami Pegi: http://cenega.pl/grafika/gry/okladki/koch_..._cz-369x520.jpg

Wykapany Michael Scoffield z PB.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#210 2009-08-07, 15:11(Ostatnia zmiana: 2009-08-07, 15:18)
zdarza się, że największe gówna mają znośne okładki ale ta jest poprostu CHUJOWA I BEZNADZIEJNA DO WYSRANIA RD2D2 Z CHIŃSKIEJ PODRÓBKI STAR WARS!!! tu już nie chodzi o hejting z założenia dla tej gównianej niemieckiej gry, poprostu teraz przeszli samych siebie dzieląc od dziś peany Platynowej Chujowizny boga Zeusa z takimi arcydziełami polskiego gamedevu jak detektyw rudkowski:  http://www.youtube.com/watch?v=vumVgELEYNw...re=channel_page

nie mam pytań. to gówno wygląda jak plakat na premierę 44'tej części rambo:

i nie mogło cozywiście zabraknąć wibracyjnego magic sworda +44 damage

poza tym to super, że za bohatera robi scofiled z prison break:

gdybym był rozpieszczonym lamuskiem to bym to kupił i zrobił z płytą to samo co ten pan na znanym filmiku 1man1jar

a filmik i cała otoczka z pudełkiem wobec tego chuj-artu jest poporstu żałosny.

HIT MUROWANY!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Risen
#211 2009-08-07, 15:26(Ostatnia zmiana: 2009-08-07, 15:31)
Risen nawet na obecnym etapie produkcji pozbawiony jest zauważalnych bugów.

: O

To aby na pewno robili twórcy Gothica?]

@down

Jestem optymistą :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
oczywiacie zdajesz sobie sprawe z oslawionej polityki merytorycznej jaka prowadzi GOL?

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Hah, niezły zbieg okoliczności!

http://img443.imageshack.us/i/syjamczycy.jpg/

PB pojechało po całości. Dzieci Gothica będą szukać powiązań z G2, ja powiem że PB (no patrz, Piranha Bytes ma taki sam skrót jak Prison Break, teoria o pedziu-Scoffieldzie na okładce nie jest z dupy) to leniwe piczki.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#214 2009-08-07, 19:16(Ostatnia zmiana: 2009-08-07, 19:16)
oj nie popadajmy w skrajności. to już podchodzi pod desperacyjne szukanie amputowanego członka w odbycie kazi szczuki- feministki.

ale majkel jest faktem

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
OoO padam na cyce.

Każdy fan Wentwortha Millera musi zagrać w Risena :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Risen
#216 2009-08-07, 20:34(Ostatnia zmiana: 2009-08-07, 20:35)
Okladka gothic 2 jest calkiem ladna. gdyby nie te paskudne metaliczne "obicie" bylaby bardzo elegancka. ta z risena ma byc dynamiczna - moim zdaniem jest tandetna i zwyczajnie brzydka. najgorsze sa te pioruny i efekty swietlne wokol logo gry ktore samo w sobie jest calkiem ciekawe.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
To mi trochę przypomina te rendery w loadingach ze starych gier, jak Diablo 1. Nie, żeby było aż tak do dupy, ale to ma w sobie coś, co sprawia, że widzę tu jakieś ukryte podobieństwo :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
swoją drogą jest to chyba jedyne forum gdzie dominują (mniej lub bardziej uzasadnione) głosy krytyki względem nowego arcydzieła niemieckiego studia PB (Prison Break),

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Ogólnie to forum jest bardzo specyficzne.

Poza tym, wydaje mi się, że nie tylko bohater został pożyczony od PB przez PB :D  
Tak jak w przygodzie Scofielda wiele rzeczy było naciąganych (aczkolwiek całkiem przyjemnie się oglądało) tak w Risenie jak widać pełno naciągniętych i do tego wyczerpanych schematów. Ogólnie szykuje się raczej gra dla dzieci typu Przygody Misia Włochacza

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry