Risen 161606 640

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 24.07.2008 roku

Wyświetleń 161606

Odpowiedzi 640

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Jak dla mnie Risen to Mroczne Fable ze sztucznymi animacjami ale jak oglądam Arcanie to z żadnej strony mi to Gothica nie przypomina. Trzeba czekać do jesieni...

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Risen
#181 2009-07-01, 23:49(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 23:52)
ja jednak już nie będę hejtował i się wstrzymam do premiery uderzając obszerną recenzją. okazać się może i tak, że  gra będzie dla dzieci ale będzie dobrą udaną produkcją.

Ta, może użyte kolorki i wygląd niektórych stworów nie nastrajają pozytywnie ale gra otrzymała rating M 17+ (chociaż kto tam na to patrzy). A co do ciachów - nie ma co tutaj na to marudzić, tylko jeśli oczywiście wersja polska będzie miała lepszy dubbing.
Ja niestety już wyobrażam sobie Boberka jako głównego bohatera (są całkiem z mordy podobni, i ładnie na pudełku będzie wyglądać jego imię). A że podkładał on głos praktycznie wszędzie gdzie się da (vide co druga napotkana osoba w Wiedźminie) to mam już go cholernie dosyć ;/

A co do animacji - uważam że Piranha robi okropne animacje ludzi ale co do animacji bestii czy innych takich nie mam żadnych zastrzeżeń (właściwie ten punkt nie kulał nawet w Gothicu 3)

Spoiler

WAH WAH WAH.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A co do ciachów - nie ma co tutaj na to marudzić, tylko jeśli oczywiście wersja polska będzie miała lepszy dubbing.
W PL będzie "sru" o_o .

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Tak właściwie wszyscy o tych sztywnych animacjach a Oblivion czy Morrowind tam są dopiero sztywne :lol2:

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy

mixer

Risen
#185 2009-07-18, 11:49(Ostatnia zmiana: 2009-07-18, 11:49)
Gamestar pokazał dwie nowe próbki muzyczne oczywiście roboty KaiRo :lol2:  

http://risen.info.pl/downloads.php?cat_id=5#

ostatni 3 plik w download :D

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Risen
#186 2009-07-18, 23:47(Ostatnia zmiana: 2009-07-18, 23:56)
Strona nie działa, czyżby to koniec risen info :lol2:

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Przynajmniej nie ukrywasz zadowolenia :>

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Działa, działa :lol2: .

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
u mnie nie :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Pewnie dlatego, że jesteś redem na większym i bardziej popularnym serwisie, więc dali ci bana na IP :D .

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
http://www.youtube.com/watch?v=zG5hmNu7Sfw...re=channel_page

Nowy trailer z podkładem Nightwisha. Nie powiem, kawałek wpada w ucho, ale do Risena jakoś tak nie pasuje. Z jednej strony tró satan metal zjem ci kota a z drugiej pokraczne zwierzątka w pastelowym świecie naparzają kijkami w powietrze. No nic, poczekamy, ściągniemy, zagramy, zobaczymy. Póki co wolę Dragon Age, potem Mass Effect 2.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
O ile pod względem tekstur czy efektów wygląda to całkiem w porządku, to jakoś kanciastość modeli do mnie nie przemawia - jakoś w innych produkcjach obecnie tak tego nie widać. Chodzi mi o np. kanciasty zrujnowany mur na początku czy kanciasty murek przy schodach.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
ściągniemy

Z półki sklepowej w empiku, oczywiście :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
kto to kupi ten komuch.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie kupuję gier od kilku lat :P .

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Nie kupuję gier od kilku lat ;] .
Ja też  :)

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie kupuję gier od kilku lat .
I jesteś z siebie dumny?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Risen
#198 2009-07-29, 16:31(Ostatnia zmiana: 2009-07-29, 16:32)
I jesteś z siebie dumny?

Nie, powinien się z tego powodu biczować. Stwierdzenie "nie kupuję gier od kilku lat" nie jest równoznaczne z "nie kupuję gier od wielu lat i rżne wszystko z neta jak leci" bo równie dobrze można nie być graczem albo grać wyłącznie w stare, nabyte tytuły z powodu ograniczeń technicznych. Poza tym w czasach gdzie pracę i nastawienie wielu wydawców i developerów można podsumować słowem "spierdolina' nie wydaje mi się aby to było jakąś wielką ujmą.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
I jesteś z siebie dumny?
A na chuj mi kupować gry, których nie odpalę? Mój komputer wytrzymuje gry z grafiką nie lepszą, niż wiedźmin (w którego i tak się nie da grać).

0 użytkowników
Do góry