Nieoficjalne patche by Nergal 115103 198

O temacie

Autor Nergal

Zaczęty 20.06.2017 roku

Wyświetleń 115103

Odpowiedzi 198

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też właśnie mam plan grać łucznikiem :D To z wytrzymałością mi akurat pasuje bo nie lubiłem tego, bardziej mnie to denerwowało, że zabierało hp po utracie wytrzymałości więc jest okej :D To ściągam w takim razie, dzięki :>

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też właśnie mam plan grać łucznikiem :D To z wytrzymałością mi akurat pasuje bo nie lubiłem tego, bardziej mnie to denerwowało, że zabierało hp po utracie wytrzymałości więc jest okej :D To ściągam w takim razie, dzięki :>

To nie zrób mojego błędu i kup od canthara amulet do zręczności, dobry pas dropi z topielca w drodze do saturasa, taki most dodany jest i tam z lewej strony, hełm do znalezienia w jaskini ze szkieletami obok słonecznego kręgu, wyciągasz szkielety do grimbalda, a przyzwanego paladyna czyli tego najsilniejszego musisz skasować sam, grom + 3 duże błyskawice 430 dmg go zabiją. Zrobienie questa z krawymi pucharami = +15 pierścień, w razie pytań pisz bo gram właśnie łucznikiem na trudnym poziomie.

Sotis

Sotis

Użytkownicy
posty287
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki za rady :D Ale coś dziwnego się dzieje, bo po wgraniu tego najnowszego patcha tracę hp po utracie wytrzymałości, a nie ukrywam, że wolałbym mieć ten 'bug' xD Wgrałem najpierw patcha 1.2, a potem ten patch 1.4.1, nie wiem o co chodzi :/

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
No nie mogę, o co chodzi?

Wytrzymałość to mechanika returna, wiec MA ONA BYĆ!
Jak jej nie chcesz to nie grasz w returna, wiec nie kręć nosem że ona jest, bo ten mod ją dodaje więc ma być.

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja tam też się ciesze że nie działa mi wytrzymałość. Gdybym chciał sobie utrudnić to bym zagrał na jakimś rzeźniku i tyle :) Bez tej wytrzymałości także return moze być trudny. Ja na przykład gram bardziej dla fabuły, nie chomikuje wszystkich bonusów, ani nie przeliczam każdego wydanego PN. Coś jest mi potrzebne to zdobywam, inwestuje. Przynajmniej gra się przyjemnie, no i też trudniej przez tę "niedokładnoość"

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Bez tej wytrzymałości, nie mają sensu jagody trolla, eliksiry na wytrzymałość i inne niektóre bonusy i tabliczki.
A więc wytrzymałość jest świetna, bo sporo przedmiotów dzięki niej jest wyjątkowa.
Podobnie z zielskiem, bez wytrzymałości nie ma sensu zrywania serafisów...
Eh... ludzie.

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy dobrze czytam, że wytrzymałość i trucizny działają poprawnie w patchu 1.3.3   .  Zepsute są tylko w paczu 1.4  i 1.4.1??

sir metall13

sir metall13

Użytkownicy
posty14
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Można dłużej biegać dzięki wytrzymałości i to mi wystarczy w zupełności :)

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak, ale piszą wszyscy, że nie dział wytrzymałośc i trucizna w tym patchu.  Ale we wszytkich trzech wersjach jest to zbugowane czy w 1.3.3 działa poprawnie?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Tak, ale piszą wszyscy, że nie dział wytrzymałośc i trucizna w tym patchu.  Ale we wszytkich trzech wersjach jest to zbugowane czy w 1.3.3 działa poprawnie?

To graj na 1.3.2 to wersja gdzie bugów nie ma prawie wcale.
A wytrzymka szybko się rega i spoko działa.

Ponior

Ponior

Użytkownicy
posty59
Profesjabrak
  • Użytkownicy
dalej nie otrzymałem odpowiedzi

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
Nie mam pojęcia czy to bug czy nie, ale nie dostałem pierścienia Furia z Senga, nie wiem czy to zamierzone ale w changelogu było że położenie starych pierścieni jest niezmienione, btw zna ktoś położenie całego setu wojownika w tym patchu? 2 pierścienie i amu bo pasek dość prosty

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A powie ktoś ile daje cały set wojownika?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
jaki set wojownika?
Chodzi ci o te pierścienie?
Robią to samo co w podstawowym G2NK.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
12. Bonusy setowe z połączenia wszystkich klasowych przedmiotów:
------------------------------------
- Amulet Wojownika (Szał)
- Pierścień Wojownika (Furia)
- Pierścień Wojownika (Bestia)
- Pas Wojownika (Łańcuch)
Bonusy i położenie nowych przedmiotów pozostawiam wam do odkrycia
Jak mają być do "odkrycia" to raczej nie są takie same jak w NK.  :hmmm:

Adu

Adu

Użytkownicy
posty92
Propsy3
  • Użytkownicy
"Położenie Amuletów i Pierwszych pierścieni bez zmian, tam gdzie w 1.3.2"

Pisał też to

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam problem ze zbrojami od Bospera. Otóż jestem u niego czeladnikiem i po wykonaniu zadania zbroja dla Barema wg changelog'a powinienem dostać zbroję z pełzaczy, a niestety nic takiego się nie dzieje. Dodam, że zacząłem grę na patchu 1.3.1 ale później zainstalowałem patcha. Czy muszę zaczynać od nowa by wszystko zadziałało?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli stworzyłeś świat na 1.3.1 to w Khorinis masz na nim jego wartości potworów itp, dopiero Jarkendar i inne wygenerowane światy będą miały nowe "rzeczy" o ile w ogóle, ponieważ gra bywa kapryśna przy zmianie wersji podczas rozgrywki. Przecież to pisze 5 linijek pod changelogiem.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam mam problem ze zbrojami od Bospera. Otóż jestem u niego czeladnikiem i po wykonaniu zadania zbroja dla Barema wg changelog'a powinienem dostać zbroję z pełzaczy, a niestety nic takiego się nie dzieje. Dodam, że zacząłem grę na patchu 1.3.1 ale później zainstalowałem patcha. Czy muszę zaczynać od nowa by wszystko zadziałało?

Spieprzyłeś sprawę, nie zmienia się wersji returna w trakcie gry na jednym save, jak zaczynasz gre na 1.3.1 to musisz ją ukończyć na 1.3.1 jeśli zmienisz wersje to na 100% będziesz miał takie bugi że gry nie ukończysz, bo następne rozdziały będą tak pobugowane że szkoda gadać.

MrKanister

MrKanister

Użytkownicy
posty35
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na szczęście daleko nie byłem więc mogę zacząć od nowa i nie będzie bolało, ale w takim razie czy łucznik ma rację bytu na tych patchach? Czy będę w stanie ogarnąć Dolinę Cieni albo etapy gdzie przede wszystkim jest problem z ożywieńcami, czy nie bawić się w to i robić standardowego woja pod 2h?

0 użytkowników
Do góry