Far Cry 5 18743 53

O temacie

Autor Kazzmir

Zaczęty 24.05.2017 roku

Wyświetleń 18743

Odpowiedzi 53

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Poza tym, pomijając ten chory system posterunków, to Far Cry 2 był całkiem niezłą grą.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Poza tym, pomijając ten chory system posterunków, to Far Cry 2 był całkiem niezłą grą.
Nudny się robisz ;)

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Co ja znów zrobiłem? :(

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Co ja znów zrobiłem? :(
Sam sobie odpowiedz na pytanie.  :P

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Ale ja tylko stwierdziłem, ze FC2 nie było złe. xd

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Ale ja tylko stwierdziłem, ze FC2 nie było złe. xd

2 była zajebista  :ok:
No weź Kazzmir, przecież 2 to była padaka jakaś, tak monotonnej i nudnej gry to już ubi nie mógł zrobić

mac dun zorientował się ale nie zrozumiał xD

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Far Cry 3 była zajebista. 4 była mechaniką i ogólną rozgrywką jeszcze bardziej zajebista, choć fabuła już nie była tak porywająca. Far Cry Primala nie grałem, choć niedługo się to zmieni, ale piątka będzie zajebista - jak jeszcze będę mógł tam dołączyć do Ku Klux Klanu to już w ogóle kupie chyba z 10 Far Cry 5 i je rozdam za darmo xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Far Cry 5
#27 2017-05-25, 17:57(Ostatnia zmiana: 2017-05-25, 18:17)
Far Cry 3 była zajebista.
Jakoś tego nie widzę podczas grania FC3

@Mac Dun

Dalej płaczesz o te wieże? xD
Jakby wieże to były najmniejszy problem w FC3

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
@Mac Dun

Dalej płaczesz o te wieże? xD

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Far Cry 3 była zajebista. 4 była mechaniką i ogólną rozgrywką jeszcze bardziej zajebista, choć fabuła już nie była tak porywająca. Far Cry Primala nie grałem, choć niedługo się to zmieni, ale piątka będzie zajebista - jak jeszcze będę mógł tam dołączyć do Ku Klux Klanu to już w ogóle kupie chyba z 10 Far Cry 5 i je rozdam za darmo xD
raczej na pewno nie KKK. w usa liczne są grupy ekstremistyczne przeciwne rządowi ale też fundamentaliści chrześcijańscy. np w montanie - militia of montana warto poczytać.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Werewolf

Far Cry 5
#30 2017-05-25, 19:03(Ostatnia zmiana: 2017-05-25, 19:18)
Far Cry 3 była zajebista.
Jakoś tego nie widzę podczas grania FC3

Jakoś wcale się nie dziwię, że AKURAT TY tego nie widzisz xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak

To co wg Ciebie jest takiego złego w Far Cry 3? Wymień, wypunktuj, jestem ciekawy.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

To co wg Ciebie jest takiego złego w Far Cry 3? Wymień, wypunktuj, jestem ciekawy.

Fabuła.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Ale Maca pytałem, nie Ciebie. Chcę się przekonać, czy tylko fabuła go zniechęciła, czy coś jeszcze.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Far Cry 5
#34 2017-05-25, 19:30(Ostatnia zmiana: 2017-05-25, 19:37)

Będę tego żałował, bo i tak wyśmiejesz moje punkty ...  -_-

Przede wszystkim zbieractwo, polowanie i ten chujowy sandboxing pożal się, naprawdę marnować w chuj czasu żeby pozbierać skrzyneczki, i kupować lepszą broń oraz jakies dodatki, o really to jest tak chujowe że mam ochotę usunać tą grę, w rpg tes oblivion, fallout new vegas czy taki wiedzmin 2, czy gothicy aż miło zwiedzać i wykonywać misję

Misje główne są bardzo nudne, dopiero zacząłem grać ale granie w każdą kolejną misję mnie nudzi, łazimy po wyspie i wykonujemy słabo zrobione misje. Fabuła - typowa sztampowa fabuła z byle jakiego filmu, paczka znajomych imprezuje, trafia na wyspę z tymi złymi i psycholem na czele, fascynujące. Dla mnie ta fabuła to zwykłe tło dla zbieractwa, zrobiona na szybko nie patrząc na jakość.

Do tego tatuaże które dają skille no kurwa zajebisty pomysł ever, wytatuuje sobie skill strzelania bronią, co się wiąże z bohaterem zwykłym chłopakiem a jesteśmy jak komendos zabijający  -_-

(Chociaż granie takim typowym, szarym gościem mi się podoba bardzo)

Klimat, w ogóle nie czuje żadnego zagrożenia. W FC1 trafiamy sami na wyspe pełna mutantów, zero ludzi, jestesmy zdani na siebie. W FC3 czuje że gram w symulator a nie realną historię

Co do zalet, grafika, animacje postaci, np ślizg, tutaj odtworzyli idealnie ruchy bohatera, ładne widoczki, postacie dobrze napisane, dubbing dobry. I mechanika strzelania bronią.

Nie zaleta i nie wada - brak kamery z trzeciej osobie w pojazdach

I lepszy dla mnie jest far cry 1 i far cry blood dragon. Crysisy to już w ogóle

@ DOWN  Aha, ale mimo to w FC3 one nie pasują, w grze która stawia na realizm

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Będę tego żałował, bo i tak wyśmiejesz moje punkty ...  -_-

Przede wszystkim zbieractwo, polowanie i ten chujowy sandboxing pożal się, naprawdę marnować w chuj czasu żeby pozbierać skrzyneczki, i kupować lepszą broń oraz jakies dodatki, o really to jest tak chujowe że mam ochotę usunać tą grę, w rpg tes oblivion, fallout new vegas czy taki wiedzmin 2, czy gothicy aż miło zwiedzać i wykonywać misję

Misje główne są bardzo nudne, dopiero zacząłem grać ale granie w każdą kolejną misję mnie nudzi, łazimy po wyspie i wykonujemy słabo zrobione misje. Fabuła - typowa sztampowa fabuła z byle jakiego filmu, paczka znajomych imprezuje, trafia na wyspę z tymi złymi i psycholem na czele, fascynujące. Dla mnie ta fabuła to zwykłe tło dla zbieractwa, zrobiona na szybko nie patrząc na jakość.

Do tego tatuaże które dają skille no kurwa zajebisty pomysł ever, wytatuuje sobie skill strzelania bronią, co się wiąże z bohaterem zwykłym chłopakiem a jesteśmy jak komendos zabijający  -_-

(Chociaż granie takim typowym, szarym gościem mi się podoba bardzo)

Klimat, w ogóle nie czuje żadnego zagrożenia. W FC1 trafiamy sami na wyspe pełna mutantów, zero ludzi, jestesmy zdani na siebie. W FC3 czuje że gram w symulator a nie realną historię

Co do zalet, grafika, animacje postaci, np ślizg, tutaj odtworzyli idealnie ruchy bohatera, ładne widoczki, postacie dobrze napisane, dubbing dobry. I mechanika strzelania bronią.

Nie zaleta i nie wada - brak kamery z trzeciej osobie w pojazdach

I lepszy dla mnie jest far cry 1 i far cry blood dragon. Crysisy to już w ogóle

To z tymi tatuażami, to akurat było już dużo wcześniej w innych grach. Przykład: Sabotain.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
@Mac Dun

Bo od razu wyśmieje. Dostałem od Ciebie, co chciałem i tyle. Musisz jednak zrozumieć, że te zbieractwo itp to kwintesencja gier Ubisoftu. Oni tego nie zmieniają, bo się to dobrze sprzedaje (w teorii...)

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Far Cry 5
#37 2017-05-25, 20:09(Ostatnia zmiana: 2017-05-25, 20:35)
Grało mi się dobrze w wszystkie asassyny od 1 do 3 + rogue, i jakos bawiłem sie swietnei przy nich, fc3 mnei zwyczajnei nudzi, a takiego far cry 3 blood dragon potrafilem przejsc calego, fabuła i misje główne jednak sa slabe

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"

Marid

Far Cry 5
#38 2017-05-25, 22:03(Ostatnia zmiana: 2017-05-25, 22:25)
Pomyślmy. Zastanówmy się kiedy i z tym ludzie dostaną kurwicy serca xD.

Assassin's Creed - Far Cry 1.
Assassin's Creed 2 - Far Cry 2.
Brotherhooda i Revelationa nie wstawiam, bo wiadomo - co najwyżej jebane dlc, ewentualnie część trylogii wydzielonej z serii, no w każdym razie - nieważne.
Assassin's Creed 3 - Far Cry 3.
Assassin's Creed 4 Black Flag - Far Cry 4.
Rogue - coś jak Liberation, więc też raczej niewarte wspomnienia. Jedziemy dalej.
Assassin's Creed Unity - Far Cry Primal.
Assassin's Creed Syndicate - Far Cry 5.

Przy "Unity" ludzie doznali już delikatnego wstrząsu i szoku "bo jak to tak" i prędkie łatanie Unity patchami. Również i przy Primalu podniosło się larum, były nawet (potwierdzone zresztą) zarzuty, że nawet skur-ubi-synom nie chciało się stworzyć mapy i najebali nowej zawartości na mapę z Far Cry 4. Więc , może i z grubej rury - Far Cry Primal JUŻ powstał NA SIŁĘ i zasadniczo w dobrze poukładanym świecie produkcji gier, powinien zostać uznany - maksimum - za DLC. Tak więc teraz, od siebie - Czego ja więc oczekuję od "far kraja piontki" ? Niczego specjalnego.

Także, ten tego... no... coś pominąłem, coś do dodania?

Zapomniałem dodać - oczywiście, fan boje u-beka-softu i "far kraja prajmala" zacisnęli zęby, wytarli oczy z łez i prędko poczęli tłumaczyć "niewiernym", że z tą prawie identyczną mapą, to wcale nie tak, że ubiszrot wykazał się przy "prajmalu" wyjątkowym lenistwem i zaserwowali wysmakowany i nabity dobrym marketingiem pokaz konkretnej chujni, tylko że (niedokładny cytat) "prajmal ma mapę podobną do czwórki, bo kochany ubisoft chciał w ten sposób połączyć światy z far kraja 4 i prajmala i pokazać jak wyglądały czwórkowe himalaja 10.000 lat temu". xD

Ogólnie rzecz ujmując:

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

mgr Fartuess

Far Cry 5
#39 2017-05-25, 23:39(Ostatnia zmiana: 2017-05-26, 14:08)
Jak ktoś chce zagrać dobry Ubigame to FC3, FC4, AC4 i WD2. A nie preorderować koty w worku :F

Post połączony: 2017-05-26, 14:08
A Poza tym FC1 i tak najlepszy :F

Popisuje się ciągle menda jedna...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry