Model jako model niby ładny, ale pod względem konstrukcyjnym leży. W środku nic by się nie zmieściło, a szczególnie tawerna. Wnętrza nie robiłeś mam rozumieć?
Trisy to trójkąty, czyli Face po eksporcie do 3ds albo konwertacji do Editable Patch.
---
Tak w ogóle, w wypadku tej bitwy proponowałbym powrócić do jury. Co z tego, że ktoś zrobi piękny model, jak będzie on po pierwsze bez wnętrza, a po drugie ułożenie drzwi i okien będzie takie, że niemożliwe byłoby takie ułożenie pomieszczeń? Jak się robi konstrukcyjnie i użytkowo, to zawsze jest to większy wysiłek. A jak mówiłem, nie tylko o modelowanie w tej bitwie chodzi, ale i myślenie, co się modeluje.
Jury mogłoby oceniać m. in. poprawność konstrukcyjną, poprawność modelu, użyteczność pod względem "prawdziwego budynku" jako tawerny, może użyteczność pod względem gier, może zgodność z tematem ("stara" i "tawerna"). Bo tak o nie widzę sensu, jeśli ktoś ma zrobić fasadę na 4k trisów, a sam budynek na gówno się zda.
Estetykę prezentacji, jak widzicie, celowo pominąłem, żeby wystrzec się sytuacji, gdy ktoś narzuci turbosmooth na model i będzie się domagał 10 punktów, a sam innym będzie dawał 1 bo nie ma AA.