Planeta Małp, a ewolucjoniści xD 36669 116

O temacie

Autor Zireael

Zaczęty 31.03.2017 roku

Wyświetleń 36669

Odpowiedzi 116

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Film o małpach w sam raz dla ewolucjonistów.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

Planeta Małp, a ewolucjoniści xD
#1 2017-03-31, 09:23(Ostatnia zmiana: 2017-03-31, 09:38)
człowiek nie pochodzi od małpy  :facepalm:

widziałem LIFE i faktycznie mogło być dużo lepiej. drugi film który widziałem ostatnio SPLIT dobre kino.

Matko na chuj
odpowiedź na to pytanie jest dokładnie taka sama jak na pytanie - mac ken czemu tak pierdolisz?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
człowiek nie pochodzi od małpy  :facepalm:

To prawda. Ale widzisz ewolucjoniści mówią inaczej. Film będzie jak zwykle pokazywał jakie to inteligetne te małpy, może nie aż tak jak człowiek. Ja tam nie będę tego oglądał.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Emmm....może ogladalem inny film, nie wiem. Ewolucja raczej skupia się nie na pokazywaniu różnic w inteligencji. Skupia się raczej na trudnej relacji obu ras, próbie znalezienia zaufania, o zemście i krzywdach, film w którym ani małpy ani ludzie nie są pokazywani jako ci źli, każdy ma swoje wady i swoje racje.   

@Mac Dun to jest trylogia ktora ta częśc kończy. Ostatnio byla mowa cos o ambitnych i inteligentnych blockbusterach, proszę. Film który jest komercyjny a tak różni sie od no. Transformersow czy MCU.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ewolucjoniści mówią inaczej
którzy ewolucjoniści?

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Aha Mac, to nie reebot a prequel.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
ewolucjoniści mówią inaczej
którzy ewolucjoniści?

No ewolucjoniści teorii darwina, czyli zwolennicy, którzy mienią naukowcami. Zresztą nawet w szkołach tego uczą, tej właśnie teorii i jednym z tych dowodów jest właśnie to, że człowiek powstał z małpy. Co ciekawe, wstałem i odpowiedziałem na pytanie "co to jest ewulocja"? Powiedziałem, że to nic więcej jak sama teoria, to usłyszałem odpowiedź, że to nie jest teoria tylko fakt. To się uśmiałem, bo z głupoty należy się śmiać.
Skoro tego uczą to niestety takie twierdzenie zostało powszechnie przyjęte.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

#7 2017-03-31, 10:16(Ostatnia zmiana: 2017-03-31, 10:56)
NIE zgodnie z ewolucją człowiek nie pochodzi od małpy, powtarzasz jakieś gówniane informacje które nie są prawdą.

na dodatek w planecie małp w kolejnych filmach wyjaśniono że to nie ewolucja doprowadziła do tego co widać, ale nauka. możesz spokojnie oglądać xD

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Matko, ile tych części planety małp będą wypuszczać. I na chuj robili kolejny reeboot ...

Kolejny reeboot? Wiesz, film z 2001 od Burtona trudno nazwać rebootem, bo PM została zjedzona przez krytyków. A między oryginalną częścią, a obecną serią minęło 50 lat.

Post połączony: 2017-03-31, 13:31
NIE zgodnie z ewolucją człowiek nie pochodzi od małpy, powtarzasz jakieś gówniane informacje które nie są prawdą.

na dodatek w planecie małp w kolejnych filmach wyjaśniono że to nie ewolucja doprowadziła do tego co widać, ale nauka. możesz spokojnie oglądać xD

No człowiek był przed małpą, i bardzo ją przypominał w swoim czasie. Mimo wszystko to chyba szympans jest drugą najinteligentniejszą istotą na Ziemi. Aaa, no i jest jeszcze Mac Dun na równi.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
NIE MAŁPĄ KURWA

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
W sensie naczelne?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

#11 2017-03-31, 14:00(Ostatnia zmiana: 2017-03-31, 14:10)
w sensie mamy wspólnego przodka, my ludzie i małpy ale nie pochodzimy od małp kurwa xD dokładnie na tej samej zasadzie cofając się wstecz mamy wspólnego przodka z wszystkimi żyjącymi organizmami, gdzieś tam dawno temu coś wylazło z wody i tak dalej.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No to przecież napisałem, że człowiek nie pochodzi od małpy, bo był zapewne wcześniej przed małpą xD

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ani słowa więcej o małpach xD

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Nie wiem kto to wydzielał, ale pare postów powinno zostać w starym temacie....

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Aha Mac, to nie reebot a prequel.
Prequel ale innej trylogi

Tutaj był 1 reebot.
http://www.filmweb.pl/Planeta.Malp
 Powinni już ciągnąć ten reebot bo film nie był zł  Zauważyłeś kuba jaka jest moda na reeboty teraz?
Ostatnio byla mowa cos o ambitnych i inteligentnych blockbusterach,
Czyli jednak jest ambitny blockbuster?  :D   Czyli jednak mówiłem z sensem HA KAZZ  :fuckyeah:

Nie wiem kto to wydzielał, ale pare postów powinno zostać w starym temacie....
Genialny pomysł simena który twierdził że offtopu jest ZA DUŻO i będzie pewnie milion tematów wydzielał   :pokerface:

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
zgodnie z ewolucją człowiek nie pochodzi od małpy

Około 500 milionów lat temu rośliny i grzyby skolonizowały lądy. Niedługo później ich śladem podążyły stawonogi i inne zwierzęta. Owady odniosły wielki sukces ewolucyjny i do dziś stanowią większość gatunków zwierząt. Płazy pojawiły się około 364 miliony lat temu, następnie zaś wczesne owodniowce. 155 milionów lat temu wyewoluowały ptaki. Ssaki powstały około 129 milionów lat temu. Homininae pojawiły się około 10 milionów lat temu, a człowiek anatomicznie współczesny – 0,25 miliona lat temu.

Homininae — podrodzina naczelnych obejmująca wszystkie wymarłe gatunki uważane za przodków człowieka współczesnego, a także sam gatunek Homo sapiens, a obecnie również goryle i szympansy.

No to przecież napisałem, że człowiek nie pochodzi od małpy, bo był zapewne wcześniej przed małpą xD

Ewolucja mówi przeciwnie. (I tak to są bzdury, ale powiedziałeś coś co jest przeciwne teorii) Więc powiedz, przed jaką małpą był człowiek? Przed Homininae? Przed szympansem? Może przed jeszcze przed roślinami? :lol2:

ani słowa więcej o małpach xD

Niestety tak to wygląda. xD (Nie no śmieję się, bo to głupota).

A homo sapiens pochodzi od hominidae.

Idę stąd bo strach o tym gadać xD

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No to brawo, przeczytaj jeszcze raz to, co właśnie wsadziłeś i zastanów się nad sobą.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
No to brawo, przeczytaj jeszcze raz to, co właśnie wsadziłeś i zastanów się nad sobą.

Odpowiedz mi na pytanie, a nie uciekasz. Dlaczego uważasz, że człowiek był przed małpą? Ewolucja mówi inaczej.

@down Pokazałem specjalnie zdjęcia, powiedz mi czym się różni małpa od jakiegoś tam wspólnego przodka?
Dupę ma czerwoną i biega na czterech łapkach. xD

@down Nie zmieniaj tematu mac dun, czym się różni małpa od wspólnego przodka? Opisz mi to szczegółowo. Jak nie wiesz, to nie pisz jakieś porównania tylko wypad stąd, bo nie mamy o czym gadać.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Człowiek nie pochodzi od małpy, tylko ma wspólnego przodku TO JEST KOLOSALNA RÓŻNICA

Pokazałem specjalnie zdjęcia, powiedz mi czym się różni małpa od jakiegoś tam wspólnego przodka?
TO TAK JAKBYŚ NAZWAŁ TEŚCIOWĄ SWOJĄ MATKĄ  :pokerface:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry