MOD PRZYŁĄCZONY DO EDYCJI ROZSZERZONEJ
[/u]
Gothic II Extended
Modyfikacja mojego autorstwa pod tytułem "Gothic II Extended" to nic innego jak rozszerzenie nie wpływające prawie w cale na główny wątek fabularny oraz :- - dodające hełmy oraz nowe pancerze
- - zwiększające nieco siłę większości stworzeń w grze
- - dodające teren za palisadą orków
- - dodające nowe postacie niezależne
- - dające możliwości m.in ciągłego sprintu dzięki nowym pierścieniom i amuletom
- - dodające nowe mikstury
- - umożliwiające aż 3 poziomowe ulepszanie broni
- - wyrównujące gildie paladynów i łowców smoków!
- - zmienia tekstury menu i ekwipunku oraz niektórych zbroi!
I wiele więcej! Na razie nad modyfikacją pracuję ja oraz Draks. Jest to mój pierwszy poważniejszy projekt od czasów pomocy przy Battle Of Gods. Mod może wam się wydawać dziwnie znajomy, ponieważ wiele tego typu dodatków jest w Returningu czy L'Hiverze, ale mi szczerze brakowało takich innowacji bez dodawania nowych światów czy wynoszenia grafiki na nowy poziom. Modyfikacja ma zapewnić wszystkie elementy, których brakowało podstawowej wersji Nocy Kruka. Poziom trudności zostanie zwiększony odpowiednio do tego jakie duże bonusy będą dawać nam hełmy. W bardzo niepewnych planach mam też dodanie systemu ulepszania pancerzy, ale to nic czym warto się przejmować na chwilę obecną.
Macie tutaj kilka screenów :
Mam nadzieję, że z chęcią zagracie w moda po jego premierze! Kiedy się odbędzie? Tego na razie nie wiem.
Dajcie znać czy podoba wam się ten projekt i śledźcie ten temat, bo co jakiś czas będą tu dodawane informacje o postępia prac nad modem.
P.S Tak, jest tutaj kilka modeli z WoGa, ale to dlatego, że ja nie zrobię lepszych...
@Update : Kilka nowych skrinów, yay! :D
@Update2 : Zmienione pancerze paladynów! :D :
@Update3 : Nowa miksturka, pierścień i 3 poziomy ulepszenia Miecza :) Enjoy!