[G2NK] L'Hiver Edition 0.9.6 69736 149

O temacie

Autor Nefario

Zaczęty 5.01.2017 roku

Wyświetleń 69736

Odpowiedzi 149

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W mieście Khorinis jest nowy handlarz na głównej ulicy do portu. Na zapleczu jest stół do zaklinania.

Gram trzeci raz w tego moda. Tak mnie wciągnął, że postanowiłem zagrać wszystkimi opcjami. O ile Khorinis i Jarkendar przeszedłem wzdłuż i wszerz, to Górniczą Dolinę jakoś przegapiłem. Dopiero teraz, w wersji 0.9.8 odkryłem nowe tereny. Kilka screenów.

http://imgur.com/a/y3iwn
http://imgur.com/a/hhnFg
http://imgur.com/a/4HYe5

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Macie jakieś porady? Chodzi mi tutaj o to jakie przedmioty warto zbierać, co dają dokładnie nowe umiejętności i ich poszczególne poziomy (czy opłaca się np wbijac max lvl platnerstwa, które zbroje można ulepszać i czy dają coś wiecej niż obrone) jak uzyskiwać bonusy (tak jak w podstawce 25 jablek = 1 siła itp, co warto zwiedzić? Dla orientacji powiem ze chce grać najemnikiem z bronią dwureczna ;)
PS. Jesr jakiś kod pokroju itemhosi/rockefeller? Insert wiesiek chyba już nie działa w tej wersji 0.98

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś miał może taki problem, że po rozpoczęciu 5 rozdziału nie można było korzystać z łóżek, kowadeł, stołów alchemicznych itp. , NPC reagowali dopiero za drugim razem i nie dało się przechodzić miedzy lokacjami?

Przyznam szczerze, że troche mnie to zdenerwowało, bo to jest już 5 rozdział i oczywiście coś musiało się spieprzyć... Chyba, że ktoś wie jak to naprawić?

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ktoś miał może taki problem, że po rozpoczęciu 5 rozdziału nie można było korzystać z łóżek, kowadeł, stołów alchemicznych itp. , NPC reagowali dopiero za drugim razem i nie dało się przechodzić miedzy lokacjami?

Przyznam szczerze, że troche mnie to zdenerwowało, bo to jest już 5 rozdział i oczywiście coś musiało się spieprzyć... Chyba, że ktoś wie jak to naprawić?

Miałem to samo po rozpoczęciu 3 rozdziału. Problem ten pojawia się losowo, jak piszą na rosyjskich forach. Nie udało mi się tego naprawić. Poprawiono to w kolejnych wersjach moda. Grałem teraz w wersję 0.9.8 i problemów nie miałem.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Miałem to samo po rozpoczęciu 3 rozdziału. Problem ten pojawia się losowo, jak piszą na rosyjskich forach. Nie udało mi się tego naprawić. Poprawiono to w kolejnych wersjach moda. Grałem teraz w wersję 0.9.8 i problemów nie miałem.

Ten bug to jest jakiś totalnie dziwny. Udało mi się przebić w jakiś sposób do Górniczej Doliny i tam jest wszystko w porządku. Każdy ze mną rozmawia, stoły alchemiczne, łóżka itp. działają, da się ich używać. A Khorinis nie, choćbym nie wiem co zrobił. Postacie (ale nie wszystkie) reagują dopiero za drugim razem jak w nie klikne, nic nie działa.

Dziwne ;x

quentin123

quentin123

Użytkownicy
posty154
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Natomiast u mnie nie mozna spać.... i to cholera wie czemu...

Ten mod ma wiecej utrudnień niż dogodnień... moglem grac w normalnego Gothica ....

Post połączony: 2017-02-16, 19:16
Ma ktoś jakieś rady jak to naprawić?
W Jarkenadrze moge spać a w khorinis nie...

Yzyus

Yzyus

Użytkownicy
posty10
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy to jest normalne, że najsłabsza mikstura lecznicza leczy 1600 punktów zdrowia, a surowe mięso aż 250?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Ktoś powie na czym dokładnie polega to zaklinanie i co dodaje?

RysiuTheBest

RysiuTheBest

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy ktoś mi powie co trzeba aby ulepszyć elegancki półtorak? Kupiłem tę książkę,i jak podchodzę do kowadła nie pisze mi co trzeba :( Pomocy !!!

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

R4zor

[G2NK] L'Hiver Edition 0.9.6
#130 2017-02-26, 21:22(Ostatnia zmiana: 2017-02-26, 21:52)
Już tak blisko całej jedyneczki xD

Edit:
Gdzie ty tu widzisz podobieństwa do g1?  :hmmm:
Chodziło mu pewnie o wersję. Ze 0.9.9 jest blisko 1
Tak, dokładnie o to mi chodziło. Sorry za nieprecyzyjność :D.

Siemekk

Siemekk

Złote Wrota
posty2143
Propsy1153
ProfesjaProgramista
  • Złote Wrota
Ale ten klasztor fajnie wygląda :D

P.S A Splash w szafie i nie ma psychy by mi dać bana.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Gdzie ty tu widzisz podobieństwa do g1?  :hmmm:

K4R0L111

K4R0L111

Użytkownicy
posty31
Propsy14
ProfesjaSkrypter
  • Zbanowany
Chodziło mu pewnie o wersję. Ze 0.9.9 jest blisko 1

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
Mnie tylko jedna rzecz denerwuje w tym modzie, wszędzie ku*wa są drzewa (w miejscach gdzie nie powinno ich być albo nie pasują tam) :ayfkm:

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To normalne, że wchodząc do GD nie odpaliła mi się cut-scenka z atakiem smoków?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ona nie odpala się po wejściu do górniczej doliny a w drodze między opuszczoną kopalnią a rzeką.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
Propsy15
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wiem, to byl skrót myslowy. Rozmawiałem juz z Garondem, a scenki nie było.
PS. Umiem wykonać pierwszy miecz 2h (uczone u harada), a gdy chce nauczyć się drugiego to mam informacje zwrotna, że wymagana jest umiejetność wykucia podstawowej broni czy jakoś tak, btw umiem juz zrobić miecz 2h z rudy (bennet), wie ktoś o co chodzi?
PS2. Na ile opłacalne jest platnerstwo, gdzie mogę znaleźć schematy, które zbroje można ulepszać?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Bierze się ktoś za spolszczenie tego?

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
Chyba Bractwo będzie tłumaczyć ale nie wiem więc niech się wypowie ktoś z ich ekipy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry