[G1] Ludzie z Górniczej Doliny + Golden Mod/Золотой мод + Народ Миненталя PL 83357 172

O temacie

Autor Nefario

Zaczęty 23.12.2016 roku

Wyświetleń 83357

Odpowiedzi 172

szakulowski

szakulowski

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam kilka pytań, a mianowicie:
1. Misja Stary dług.
Gdzie jest smitty? Przeszukałem całą starą kopalnie i nigdzie go nie widzę.

W tej odnodze kopalni gdzie jest Aleph

tak się zastanawiam. Czy jak zrobiłem zadanie w obozie bandytów i Quentina tzn załatwiłem lepszy podział łupów i dowiedzialem się kto stoi za zabiciem necka a potem zabiłem wszystkich żeby zaliczyć zadanie dla Bartholo to czy nie pośpieszyłem się i czegoś nie zjeb....

oddałem list Natalii i co dalej? misje mi zaliczyło i nic dalej nie ma

Iskiel

Iskiel

Użytkownicy
Miłość, mądrość, odwaga.
posty102
Propsy23
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Miłość, mądrość, odwaga.
Ludzie, w kwestii zostania Guru to możecie zostać Strażnikiem, a w 4r Guru i tak zostaniecie, grajcie sobie spokojnie, to jak w NO, najpierw pomniejszy członek obozu, potem miecz, a następnie magia. Tylko 2r nauczyć musicie się jak u Lee, z tym, że u Angara, od razu, bo jako Guru to już przepadło. No a kręgów jest teraz w Sekcie 5, ale kto Was nauczy 5go, jeśli nie wiecie z Golden Moda, to Wam nie powiem, tylko tyle, że będzie niespodzianka, poniekąd.. :cool:
I Nekromantom zostaniecie...

W imieniu całego forum the Modders pragnę wznieść toast za Bractwo Spolszczenia, za ich dobrą robotę i duży wkład w naszą małą społeczność fanów Gothica. Bez nich wiele modów nie zostałoby nam nigdy zaprezentowanych w naszym ojczystym języku. Dziękujemy.

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ja głupi biegałem do 4 rozdziału w szacie nowicjusza :P Co do Guru, to mam właśnie 4 rodział, zbieram składniki do Ulu-Mulu i jestem ciekaw, czy pojawi się jeszcze jakaś fajna runa dla Guru (kolor zielony). A i co się dzieje, jeśli zostaniemy Guru w sposób pokojowy, bo ja wybrałem ten agresywniejszy. Są wtedy jakieś inne moce, czy tylko inny dialog końcowy? 

RysiuTheBest

RysiuTheBest

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić zadnie od Quentina,,Towary dla kopaczy''. Z góry dzięki

szuler

szuler

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam , pomoże mi ktoś z 2 zadaniami : "Nowicjusz" ( Baal Namib każe przyprowadzić jakiegoś ziomka do obozu ale nwm kto nim jest ) . 2 zadanie "Pamiętaj o Śmierci" ( może ktoś dać małego spojlera kiedy ten nocny zabójca mnie zaatakuje ) . Z góry dziękuję  :)

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Idz z watkiem glownym to Cie zaatakuje, bsz obaw.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szuler, poszukaj tam, gdzie wszystko się zaczęło :D

Tak w ogóle, to do kogo zagadać o własny obóz? Jestem już przy końcu gry, zostało mi naładowanie Uriziela i zabicie Śniącego, questów pobocznych wszystkich nie wykonywałem jak coś.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6473
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
A wykonywałeś zadania z księgami? Teofil będzie chciał zrobić nowy obóz.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Akuan

Akuan

Użytkownicy
posty31
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ahh no i tutaj jest problem, wykonywałem, ale nie zrobiłem tego o księdze sekciarzy, bo nie wiedziałem, gdzie ten wątek popchnąć, dopiero po wyrzuceniu mnie ze starego obozu, dowiedziałem się, jak to zrobić. No cóż, najwyżej jak będę przechodził kiedyś tego moda drugi raz, to spróbuję zrobić tego questa w całości

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pyknąłem chwilę i mod robi słabe pierwsze wrażenie. Szata Sędziego  :facepalm: bardzo klimatycznie wygląda, aż chce się otworzyć ratusz w Starym Obozie. Jeszcze się przebiegłem tu i tam i trochę pustynią powiewa.

Pogadałem z kilkoma nowymi NPC i na coś ciekawego się zanosi, ale nie czuje klimatu jakichś ludzi z Górniczej Doliny a zwykłe pogaduchy NPC.

Będę się musiał nakręcić jakoś na tego moda.

MrLisek

MrLisek

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty44
Propsy50
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Pyknąłem chwilę i mod robi słabe pierwsze wrażenie. Szata Sędziego  :facepalm: bardzo klimatycznie wygląda, aż chce się otworzyć ratusz w Starym Obozie. Jeszcze się przebiegłem tu i tam i trochę pustynią powiewa.

Pogadałem z kilkoma nowymi NPC i na coś ciekawego się zanosi, ale nie czuje klimatu jakichś ludzi z Górniczej Doliny a zwykłe pogaduchy NPC.

Będę się musiał nakręcić jakoś na tego moda.

Słusznie zwróciłeś uwagę na nie koniecznie dobre pierwsze wrażenie jakie mogą robić Ludzie z Górniczej Doliny. Jedynym czym mogę cię zachęcić do grania dalej, to powiedzenie ci, że im dłużej się gra tym jest ciekawej. Z czasem gracz ma dostęp do większej ilości zadań, których ilość jest tak duża, że każdy znajdzie coś dla siebie. Dla ulepszenia jakości rozgrywki polecam zagrać z Textures Gothic Reloaded, który przedstawia nam Górniczą Dolinę w lepszej jakości. ;)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Gdzie znajdę Hugo w czwartym rozdziale? Chodzi o zadanie Górski Obóz, Teofil mi powiedział (to samo mam w dzienniku), że jest w pobliżu Bractwa, ale na miejscach w których go wcześniej widziałem (koło Joru, niedaleko Oruna oraz na Placu Świątynnym) go nie ma.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Namiot

Namiot

Użytkownicy
posty399
Propsy48
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ktoś przeszedł tego moda już? Myślę nad zapykaniem w Starym Obozie bo mi się nie chce po raz enty odbijać Wolnej Kopalnii, po raz pokazać tym bandytom z Nowego Obozu, że Gomez ma tu najwięcej do powiedzenia :)

szakulowski

szakulowski

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam spory problem przy zadaniu Noc Sargona. Znalazłem gościa, dostałem pamiętnik żeby pokazać go Siekaczowi ale jest 8:30 jestem spóźniony i wszyscy chcą mnie zabić. Jest jakiś sposób żeby ta jakoś załagodzić. Myślałem o Gravo bo on takie spray załatwia (chociaż nie wiem czy odnosi się to do questów i postaci z moda) ale nie udaje mi się wbiec do obozu i uciec przed strażnikami. Pomocy!!!!!!!!!

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przestałem niestety w to grać. W wolnej kopalni, mniej więcej po dojściu do cieni przy tym piecu gra wywala przy zapisywaniu - pomyślałem, że przeboleje to, postaram się przejść całą kopalnie bez zapisywania - niestety, po wykonaniu całej, przy wychodzeniu z niej także wywala. A szkoda.

Chyba, że ktoś ma pomysł jak to naprawić.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

R4zor

R4zor

Użytkownicy
posty456
Propsy141
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przestałem niestety w to grać. W wolnej kopalni, mniej więcej po dojściu do cieni przy tym piecu gra wywala przy zapisywaniu - pomyślałem, że przeboleje to, postaram się przejść całą kopalnie bez zapisywania - niestety, po wykonaniu całej, przy wychodzeniu z niej także wywala. A szkoda.

Chyba, że ktoś ma pomysł jak to naprawić.

Skopiuj zapis i reinstaluj gothica, a także samego moda. Nie ma gwarancji, że pomoże, ale warto spróbować :).

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6343
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nieważne, za czwartym podejściem dało rade. A teraz - gdzie znajdę miecz na Nocnego Zabójce? Milten powiedział, że był w kufrze w świątyni magów ale mało prawdopodobne, by dalej tam był.

KOMPUTER:
Spoiler

Wojny

Wojny

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, gram sobie w LzGD i przy filmiku o przebudzeniu sniacego co jest przed 3 rozdzialem gra mi crashuje i wyskakuje blad na "Access Violation" o numerze 006A4E80h i storyhelper w tej sytuacji tez nie pomaga gdyz od 3 rozdzialu co mozna u niego wybrac caly czas crashuje, a wybierajac 2 rozdzial jest ok, instalowalem na nowo gothica i wgrywalem tylko player kita i mod LzGD i dalej to samo, znacie jakis patent ktory pomoze ? Dodam, ze w podstawce przy kazdym wyborze u storyhelpera nawet 4 rozdzialu to odpala sie normalnie filmik z przebudzenia sniacego natomiast w LzGD mam z tym w/w blad, jest jakis sposob by wylaczyc wyswietlanie tego przerywnika lub sposob by naprawic to ?

Frizbick
  • Gość
Wgrałeś System Packa?

Bicek

Bicek

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wykonać zadanie "święte księgi sekciarzy" sledze tego bala  potem uri'a jak gada z innymi ale potem nic sie nie dzieje nie ma z nikim dialogu. Help

p.s. jestem w I rozdziale

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry