Pewien zły Mag 64258 209

O temacie

Autor

Zaczęty 19.07.2008 roku

Wyświetleń 64258

Odpowiedzi 209

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
:roll:  :P  :D    
Muahah XD
Misztsz.

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Tak jak się spodziewałem. ŚWIETNIE!

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Rewelacja, pierwsza klasa! Czy w opowiadaniu pojawi się jeszcze sam Zły Mag? I co najważniejsze - czy pojawi się jeszcze moja postać? :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Nie, Kyro, nie pasujesz do jakże barwnego (a przynajmniej barwnie opowiedzianego) świata Iskry. Twoja postać zwaliłaby całą serię.
Opowiadanie genialne :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No jak, przecież w przyrodzie nic nie ginie, ja tam muszę być :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Gdy w tym czasie strażnik goth zdobywał bagienne  żele dla maga roxa. W tym czasie zły mag już knuł pewien plan. Kazała pewnemu strażnikowi z obozu zwany imieniem Taz. Powiedział mu  tak zły mag:Będziesz donosił mi co robi mój uczeń zwany rox i będziesz później musiał zbić moje go uczni to ci powiem jak przyjdzie pora.
Rox czekał na bagienne ziele. zaczął sie martwic czy zdąży go uratować.Swojego przyjaciela.Ażnagle w biegu przybył goth z zielem. Rox od razu wziął do roboty zaczął  mieszać składniki. Stworzył miksturę dał popić bezimiennemu aż nagle sie obudził spytał sie roxa: rox ty żyjesz myślałem ze nie żyjesz.Rox spyta:ł ale o co chodzi?? bo cały czas żyłem.bezimienny od powiedział : Rox to był tylko sen to dobrze śniło mi sie ze ty mi opowiadasz  jakąś historie o złym magu i jego wieży a tu nagle stwory sie pojawiają cię zbijają tu mi sen sie urywa. Rox mówi Wiesz co zdaje  mi sie ze trzeba cię przygotować walce  i sztukach magi. Ja cię nucze w sztuce magi a mój przyjaciel goth nuczy cię sztuki walki.C.D.N

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Miodzio... Błyskotliwe dialogi.

P.S Nie przestawaj w wysiłkach i twórz dalej.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Świetne. Trzyma w napięciu. Nie mogę się doczekać, kiedy dowiem się czym są "Ażnagle". :D

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
No i bagienne żele! Gdzie można zakupić ów preparat?
Kereth 21:20:39
już wiem dlaczego ludzie z bractwa śniącego byli łysi, bo używali żelu bagiennego
:D  
Tylko tak dalej, jeszcze trochę i uzupełnisz wszystkie nieścisłości fabularne w Gothicu ;]

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Xoro
  • Gość
Mnie najbradziej zaciekawilo czemu Rox wysluchawszy snu bezia stwierdzil, ze trzeba nauczyc go walki i magii...czyzby sen bezimiennego mial byc proroczy?

Gimbi
  • Gość
Toż to jest dzieło mistrzowskie. Mimo swej prostoty jest nader wciągającą historią, dzięki której rozwiążemy wszystkie zagadki świata Gothic, a to, czego wiedzieć nie mogliśmy, zostanie ujawnione :D
Twórz dalej swe arcydzieła ;]

SerindrackWielki

SerindrackWielki

Użytkownicy
posty20
  • Użytkownicy

SerindrackWielki

Pewien zły Mag
#111 2008-08-22, 16:25(Ostatnia zmiana: 2008-08-22, 16:27)
*pada, podnosi się, i znów pada... Tylko że tym razem na kolana przed Miszczem*

To jest boskie... Naprawdę. Aż się popłakałem. To jest piękne!

Chyba zacznę serio myśleć o serialu... Ach...

A wszystko, całe moje zainteresowanie powieścią, zaczęło się pewnej słonecznej nocy... Pamiętam dokładnie moment, jak otrzymałem link od Pandy do tego genialnego arcydzieła!

Szlachetny mistrzu Lukasie, składam ci hołd i proszę o rozgrze... O przyjęcie mych skromnych usług. Obiecuję być Ci wiernym.
Proszę Cię o zobaczenie i ocenienie tego jakże skromnego... A z resztą: link

PS: http://www.google.pl/search?q=z%C5%82y+mag...lient=firefox-a

<a href="
https://www.youtube.com/watch?v=gsxsnEYFVpY
" target="_blank">Ekranizacja przewspaniałej, bestsellerowej powieści  Mistrza XLukasaGX20 - "Pewien zły mag, co chce zniszczyc kolonie i świat" - trailer</a>

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Cytat: XLukasGX link=topic=2746.msg28977#msg28977 date=Aug 21 2008, 21:06\'
Rox ty żyjesz myślałem ze nie żyjesz.
Rox spyta:ł ale o co chodzi?? bo cały czas żyłem....

Hmm, bardzo ciekawa gra słów... To niby proste spostrzeżenie Roxa okazuje się naprawdę kluczowe i implikuje wiele odpowiedzi, które wcześniej pozostawały trudne do zgłębienia.

Good job :P

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy

XLukasGX

Pewien zły Mag
#113 2008-08-22, 19:06(Ostatnia zmiana: 2008-08-22, 22:57)
Naszego  bohatera południowego dnia zaczął trenować Goth. Goth powiedział do bezimiennego:To będzie ciężka walka nie spodziewaj sie ze ci dam fory.Bezimienny spytał pewny siebie:A co jak cię pokonam.Goth opowiedział:Nie bądź taki pewny walczyłem kiedyś w oddziałach królewskich jako dowódca prawej flanki.Jeszcze pamiętam jak Lee walczył i dobrze kierował działami to był najlepszy dowódca i wybitny strateg. Od niego dużo sie nauczyłem włączyć oraz przewidywać zagrożenie.Bezimienny  spytał :Za co tu trafiliście dlaczego??Goth odpowiedział ze złością:Wiesz do dzisiaj jestem zły na naszego króla,o skarżył mnie i Lee o spiskowanie zabójstwa.Napisali to sędzią i burmistrz.Ze my szykujemy plan zabicia króla i jego całą rodzinne .Mnie oskarżyli o spiskowanie przeciwko królowi a Lee został oskarżony o zbicie żony króla.Do dziś czekamy aż z stąd sie wydostaniemy  zemścimy sie na króla.Dobra bierzmy sie do walki później ci opowiem wieczorem przy piwie.Gdy w tedy bezimienny walczył z gothem zły mag już miał pierwsze wieści od strażnika Taza:Czci godny magu mam złe wieści pewien strażnik imieniem goth uczy jakiegoś człowieka walki mieczem. Mag zły odpowiedział spokojnie. Przygotuj sie by zabić Roxa lale  to juz wieczorem bo on ma go nauczyć  pewnej sztuki co ode mnie sie nauczył.dam ci dobry miecza nosił go jeszcze pewien mag który już dawno nie żyje. ten miecza  ma taka moc ze tylko wybraniec  opanować jego miecza.Ale dla ciebie będzie potrzebny do zbicia maga Roxa.Tylko go nie zgub bo to artefakt cenny.Taz odpowiada:Mistrzu ten miecz jeszcze do ciebie powróci. Ruszył w drogę Taz. Gdy Goth trenował bezimiennego.Goth zobaczył ze cienko mu idzie walczyć i mu odpowiedział:Użyj siły woli swojego umysłu. niech twoja ręka będzie jak piórko a miecz jak trzymał kij to cała sztuczka w mojej walce.Gdy bezimienny skupił
pojawiło mus sie  nagle  przyszłość jak goth próbuje zrobić pewną sztuczkę która bezi  nie wiedział sam.Nagle goth w biego robi obrót bezimienny obronił sie przed uderzeniem . Goth zaskoczony.skąd wiedziałeś ze sie zrobię obrót przecież ci nie pokazywałem.Bezimienny odpowiedział to co mi kazałeś skupiłem sie i nagle pojawił sen  jak ty mnie atakujesz przed twoim uderzeniem .Goth zdziwiony widzę ze jesteś inny niż wszyscy moi uczniowie do stanierz bron i pancerz o de mnie .Bezimienny  odpowiedział : dzięki goth to spotykamy sie wieczorem przy ognisku.Gdy bezimienny poszedł spać po treningu. Goth poszedł do roxa do zamku. Goth :Witaj Rox wiesz co sie zdarzyło przy treningu zaskoczył mnie swoja walkom powiedziałem mu jedną z moich tajemnic w walce on wykorzystał o sto razy lepiej użył swoje go umysłu wiedział kiedy atak nastąpi.Rox odpowiedział: Wiesz ja to już od dawna wiedział  ze ten człowiek jest inny to może być nasz wybraniec. wiedziałem w tedy jak jak był osłabiony  itakiej mocy widzenia  przez sen.Jak co Zostanie to nasz tajemnica nikt więcej sie nie do wie ze mamy wybrańca. goth i nie mów nawet naszemu człowiekowi którego trenowałeś dziś.Gdy zlizał sie wieczór bezimiennemu znowu przyśniło. C.D.N

bROXmor

bROXmor

Użytkownicy
Bo jest gazowana.
posty179
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Bo jest gazowana.
Cytat: XLukasGX link=topic=2746.msg29081#msg29081 date=Aug 22 2008, 19:06\'
Lee został oskarżony o zbicie żony króla
Pewnie była "niegrzeczną dziewczynką", prosiła o tzw. klapsy, a potem oskarżyła Lee o gwałt :)
Trzyma klimat poprzednich części, rządzisz Lukas!
"Użyj siły umysłu" Lukasa G. przebija "Użyj mocy" G. Lucasa! :P  Tylko tak dalej!

כל עוד בלבב פנימה

נפש יהודי הומיה,

ולפאתי מזרח קדימה,

עין לציון צופיה,

עוד לא אבדה תקוותנו,

התקווה בת שנות אלפים,

להיות עם חופשי בארצנו,

ארץ ציון וירושלים.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Od niego dużo sie nauczyłem włączyć oraz przewidywać zagrożenie.
Jak się włącza zagrożenie? To ma jakiś przycisk specjalny? Naucz mnie!
Lee został oskarżony o zbicie żony króla.
Nu nu, a to niegrzeczny Lee! :P  
ten miecz  ma taka moc ze tylko wybraniec  opanować jego miecz
Czym jest miecz miecza?
Ale dla ciebie będzie potrzebny do zbicia maga Roxa.
Ha, kolejny niegrzeczny chłopczyk! Ale bije od tego homofilią :)
Gdy zlizał sie wieczór bezimiennemu  znowu przyśniło.
Nie no, to już całkowicie dopełnia opowiadanie! Tu musi być jakiś ukryty podtekst ;)

Mark Twain

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
poprawiłem błędy sorry za wpadkę w błędach chciałem szybo napisać :P

Luke_Flamesword

Luke_Flamesword

Użytkownicy
posty188
Propsy402
  • Użytkownicy
niech twoja ręka będzie jak piórko a miecz jak trzymał kij to cała sztuczka w mojej walce
Najpiękniejsze zdanie w tej części - zdecydowanie!

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Mistrzu lukasie nie musisz nic poprawiać... Twój tekst jest idealny taki jaki wyszedł spod twoich 'palców' XD
Czekamy na więcej!

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy

Strickland

Pewien zły Mag
#119 2008-08-22, 22:14(Ostatnia zmiana: 2008-08-22, 22:15)
Fajnie opisane było jak Bezi trenował z Gothem.

Pięknie piszesz, ale to każdy wie.

Czekamy na więcej.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry