[G2NK] Wojna z Orkami/Orkkrieg PL 97444 243

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 27.11.2016 roku

Wyświetleń 97444

Odpowiedzi 243

KuX

KuX

Użytkownicy
posty42
Propsy13
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jedną (do miasta) znajdziesz na dachu
Spoiler
Estora

Choć zapewne już ją znalazłeś.

Alexus1

Alexus1

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Alexus1

G2NK Wojna z Orkami PL
#181 2017-01-10, 21:24(Ostatnia zmiana: 2017-01-11, 13:51)
Witajcie, mam pewien problem zapewne niektórzy też go mieli. Mianowicie wykonałem już Questa od Garosa z kamieniołomem, i gdy wybrałem opcje żeby odpłynąć z Patrickiem, włączały się napisy końcowe.
Wie ktoś może jak to naprawić?

Dodam jeszcze że zainstalowałem System packi i inne.

EDIT: Dobra, niestety to nie jest błąd i po tym modyfikacja się kończy. A szkoda bo było napisane
że czas trwania gry to 45-60h, tymczasem ukończyłem ją w ~12h. Oczywiście wykonałem większość
zadań.

Frizbick
  • Gość
Witajcie, mam pewien problem zapewne niektórzy też go mieli. Mianowicie wykonałem już Questa od Garosa z kamieniołomem, i gdy wybrałem opcje żeby odpłynąć z Patrickiem, włączały się napisy końcowe.
Wie ktoś może jak to naprawić?

Dodam jeszcze że zainstalowałem System packi i inne.

EDIT: Dobra, niestety to nie jest błąd i po tym modyfikacja się kończy. A szkoda bo było napisane
że czas trwania gry to 45-60h, tymczasem ukończyłem ją w ~12h. Oczywiście wykonałem większość
zadań.
Serio to koniec? Żart jakiś? W prawdzie zostało mi do zwiedzenia chyba z pół wyspy ale automatycznie mi się odechciało po tym napisie.
Ps. robiłem wszystkie zadania poboczne i główne i zajęło mi to jakieś 16 godzin...

Alexus1

Alexus1

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety to nie żart. I się trochę pomyliłem, nie ukończyłem w 12h a w ponad 14h.

Frizbick
  • Gość
Co w takim razie z tymi wszystkimi ukrytymi jaskiniami czy chociażby klasztorem? Pozwiedzałem na marvin mode i widziałem, że na wyspie jest od cholery ukrytych miejsc i jaskiń czy nawet zadania w klasztorze ale na 16 poziomie tam się po prostu nie dostanę (co jak co ale nie jestem w stanie pokonać 20 orków czy tam kilkunastu golemów, ledwie pokonuję warga). Czy to wszystko będzie rozwinięte w 2 części? Bo strasznie się rozczarowałem tym wszystkim.

hihi12

hihi12

Użytkownicy
Degustator efru
posty47
Propsy3
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Degustator efru
Ja ukonczyłem moda zaledwie 13,5 godz mi zajeło to.

meloman

meloman

Użytkownicy
posty8
  • Zbanowany

meloman

G2NK Wojna z Orkami PL
#186 2017-01-19, 22:33(Ostatnia zmiana: 2017-01-20, 12:05)
Czy komuś udało się ustalić jaka jest prawidłowa kolejność wciskania 22 przełączników w piwnicy katedry (aby odblokować drabinę do niższego poziomu) i zechciałby się podzielić?

Tam w piwnicy  jest 23  przełącznik, on i otwera  niższi poziom, gde sa pare czarnych run ktorych poten nie znalazl w Inwertarzu .  A gde znalezc owa siec wedkarska  i w jaki sposob w Stara rozwalina dostać się z szafy runa ? Dokad ona teleportuje ?  Jak przeskoczyc dol w jaskini ze szkieletami gornirmi i gde tam znalezc List dla tej myslywej ? Gde w Austri jest ta jaskina z Goblinem o ktorej mowil pirat ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Sieć wędkarską znajdziesz w mieście, za karczmą w dzielnicy portowej, jeżeli dobrze pamiętam.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ukończyłem moda. Wielkie podziękowania dla @Quascha za spolszczenie tego moda. Grałem z modem [G½] Gothic DirectX 11 #2 i było ok. No, tylko w niektórych jaskiniach musiałem grać bez Directx 11, bo źle się wyświetlało.

Mod mi się podobał, ale bez przesady. Nowa fabuła, nowe, bardzo rozbudowane lokacje i ogólnie wiele nowego. Błędy były, ale średnio rozgarnięty gracz powinien sobie z nimi poradzić. Ważne, że można było grać dalej. Zakończenie mnie bardzo zaskoczyło i niezbyt mi się podobało. Wyglądało tak, jakby to była pierwsza część moda.

Rozgrywka zajęła mi trochę więcej niż 22 godziny. Mógłbym jeszcze polatać po tym lesie, ale mi się nie chce.

Kilka screenów -
http://imgur.com/a/NSnAW
http://imgur.com/a/sy2oz
http://imgur.com/a/EIKi9
http://imgur.com/a/k2I7e
http://imgur.com/a/KxpuS

Frizbick
  • Gość
Ukończyłem moda. Wielkie podziękowania dla @Quascha za spolszczenie tego moda. Grałem z modem [G½] Gothic DirectX 11 #2 i było ok. No, tylko w niektórych jaskiniach musiałem grać bez Directx 11, bo źle się wyświetlało.

Mod mi się podobał, ale bez przesady. Nowa fabuła, nowe, bardzo rozbudowane lokacje i ogólnie wiele nowego. Błędy były, ale średnio rozgarnięty gracz powinien sobie z nimi poradzić. Ważne, że można było grać dalej. Zakończenie mnie bardzo zaskoczyło i niezbyt mi się podobało. Wyglądało tak, jakby to była pierwsza część moda.

Rozgrywka zajęła mi trochę więcej niż 22 godziny. Mógłbym jeszcze polatać po tym lesie, ale mi się nie chce.

Kilka screenów -
http://imgur.com/a/NSnAW
http://imgur.com/a/sy2oz
http://imgur.com/a/EIKi9
http://imgur.com/a/k2I7e
http://imgur.com/a/KxpuS
Skąd masz tą zbroję z pełzaczy? Grałem w to tak na 100% ale nigdzie nie widziałem czegoś takiego. Przy okazji nie miałeś lekkich ścinek gry przy wczytywaniu na wyspie w późniejszej grze? Ja z D11 właśnie miałem.

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zbroję z płytek pancerza pełzaczy znalazłem na wyspie, która jest w pobliżu Wioski Rybaków. Jedyne ścinki miałem w Kamieniołomie, w pobliżu tych zawalonych głazów.

Kacperrro

Kacperrro

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam mam buga w zadaniu dla orkowych najemników dokładniej z zabiciem czarnego trolla z patrickiem.
Bez względu na to jaką wybiorę opcję, to po przebiegnieciu paru metrów wokół kasztelu wyciąga kuszę i chce kogoś atakować przez ścianę...  Ktoś wie co z tym zrobić? Próbowałem go usypiać i sam ubić trolla, ale zadanie się buguje gdy wracamy bez niego.
Ps. Jak wejść do tego kasztelu?

Frizbick
  • Gość
Witam mam buga w zadaniu dla orkowych najemników dokładniej z zabiciem czarnego trolla z patrickiem.
Bez względu na to jaką wybiorę opcję, to po przebiegnieciu paru metrów wokół kasztelu wyciąga kuszę i chce kogoś atakować przez ścianę...  Ktoś wie co z tym zrobić? Próbowałem go usypiać i sam ubić trolla, ale zadanie się buguje gdy wracamy bez niego.
Też tak miałem to po prostu użyłem kupionego od czarnego maga zaklęcia deszcz ognia. Nie wiem szczerze jak tam wejść, chyba jakiś teleport jest ale środku są demony więc wątpię, czy idzie to pokonać na tym poziomie, który ma się na takim etapie gry.

Kacperrro

Kacperrro

Użytkownicy
posty4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Też tak miałem to po prostu użyłem kupionego od czarnego maga zaklęcia deszcz ognia. Nie wiem szczerze jak tam wejść, chyba jakiś teleport jest ale środku są demony więc wątpię, czy idzie to pokonać na tym poziomie, który ma się na takim etapie gry.
Ok deszcz ognia ale na kogo uzyles? Da się jakoś zrobić żeby samemu ubić trolla i zadanie poszło dalej?

Frizbick
  • Gość
Ok deszcz ognia ale na kogo uzyles? Da się jakoś zrobić żeby samemu ubić trolla i zadanie poszło dalej?
No na demony, omijasz Patricka i idziesz jak najbliżej lewej strony budynku, stajesz przy ścianie i dajesz deszcz ognia.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Po zainstalowaniu moda w/g tego schematu:
1. G2 + NK.
2. GMDK
3. Patch do GMDK
4. Wersja raportowa do G2NK
5. Gothic Stater
6. System Pack
7. Wojna z Orkami
Uruchamiam gothic starter i nie pokazuje mi moda. Mam win7 64bit.
Wcześniej nie miałem problemu z innymi modami instalując je w/g tego schematu.

potezny2

potezny2

Użytkownicy
posty145
Propsy13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem. Po zainstalowaniu moda w/g tego schematu:
1. G2 + NK.
2. GMDK
3. Patch do GMDK
4. Wersja raportowa do G2NK
5. Gothic Stater
6. System Pack
7. Wojna z Orkami
Uruchamiam gothic starter i nie pokazuje mi moda. Mam win7 64bit.
Wcześniej nie miałem problemu z innymi modami instalując je w/g tego schematu.
Poszukaj folderu w folderze z grą "Gothic 2", kliknij na to i tam powinien być mod,skopiuj te pliki do folderu "System" i ciesz się modem  :)

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O co chodzi z misją z białym Rozpruwaczem? Po zrobieniu rytuału znika mi broń zarówno łuk i broń jednoręczna a jak próbuję ją założyć  to się nie da - błąd gry czy tak ma być?
Tam ktoś pisał o deszczu ognia ale on tylko rani go do połowy.

Frizbick
  • Gość
O co chodzi z misją z białym Rozpruwaczem? Po zrobieniu rytuału znika mi broń zarówno łuk i broń jednoręczna a jak próbuję ją założyć  to się nie da - błąd gry czy tak ma być?
Tam ktoś pisał o deszczu ognia ale on tylko rani go do połowy.
Z tego co wynika z dziennika to... mamy go zabić GOŁYMI rękami. Nie wiem, czy to jest w jakikolwiek sposób możliwe mówiąc szczerze. Ja użyłem 2x deszcz ognia.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sposób na zabicie białego Rozpruwacza z misji dla myśliwych.
Spoiler
Wchodzimy do groty z aktywną bronią jednoręczną - poziom minimum 30 wtedy się lepiej walczy.
Następnie pojawia się animacja zapalenia znicza na środku pomieszczenia i po chwili powinien pojawić się "biały". Musimy stać w miejscu gdzie go teleportuje i od razu musimy przyprzeć go do ściany atakując go bronią. Jeśli będzie blisko ściany to wystarczy uderzać w prawo i lewo, a jeśli za daleko to atakujemy combo i prawo aż znajdzie się przy ścianie i wtedy już pozostaje prawo i lewo. Tym sposobem ani razu mnie nie zranił.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry