1polska.pl 9984 24

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 16.11.2016 roku

Wyświetleń 9984

Odpowiedzi 24

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

1polska.pl
#20 2016-11-17, 18:49(Ostatnia zmiana: 2016-11-17, 19:23)
A teraz niby kosciol decyduje o Panstwie? oO  To ze PiS jest z kosciolem to nie to samo

Mysle ze bezposrednio nie

EDiT: No propsuje ten cytat :)

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Mysle ze bezposrednio nie
to jest manifestacja najgorszych cech kościoła w polityce. zacytuję sam siebie:

nie trzeba dużo szukać, news z dzisiejszego dnia
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,20989399,poslanka-pis-ma-propozycje-dla-ateistow-oswiadczenie-ze-wyznaja.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta

Mam prawo oczekiwać od rządu i rządzącej partii polityki otwartych oczu i rozwiązywania rzeczywistych problemów. Wolni w swoim myśleniu i działaniu powinniśmy żądać od mieszkających i pracujących w Polsce cudzoziemców legalizowania pobytu i stworzyć skuteczniejszy mechanizm bezwzględnego egzekwowania tego obowiązku przez państwowe służby. Ale także, powinniśmy wymagać od ateistów, prawosławnych czy muzułmanów oświadczeń, że znają i zobowiązują się w pełni respektować polską Konstytucję i wartości uznawane w Polsce za ważne. Niespełnianie tych wymogów powinno być jednoznacznym powodem do deportacji.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
@Mac Dun Jeśli nie dostrzegłeś głupoty tego co napisałeś, to nie mam zamiaru Ci tłumaczyć, nie wiem ile masz lat, ale musisz się przyzwyczaić, że jeśli wypowiadasz się na jakiś temat i piszesz kompletne banialuki, to ludzie będą Cię linczować.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

1polska.pl
#23 2016-11-17, 20:15(Ostatnia zmiana: 2016-11-17, 20:38)
@Mac Dun Jeśli nie dostrzegłeś głupoty tego co napisałeś, to nie mam zamiaru Ci tłumaczyć, nie wiem ile masz lat, ale musisz się przyzwyczaić, że jeśli wypowiadasz się na jakiś temat i piszesz kompletne banialuki, to ludzie będą Cię linczować.
@Fareus A ty chyba nie dostrzegłeś braku czytania ze zrozumieniem mojego postu 

Co tu jest do rozumienia?
No bo wcale większosc polakow to nie katolicy  :antyprops: Wlasnie o to mi chodzilo, i kto tu nie umie czytac? Nie wylapales kontekstu i jeszcze nazywasz ludzi idiotami OK

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Fareus
Labirynt

1polska.pl
#24 2016-11-17, 20:29(Ostatnia zmiana: 2016-11-17, 20:35)
- obowiązkowo ateiści albo wierzący którzy chcą państwa świeckiego
I większosc polakow zostaje skreslona z twoich wymagan xD

Co tu jest do rozumienia? Rozumiem, że jesteś jakimś fanboyem KK, ale to co napisałeś jest idiotyczne.

PS. Nie mogłem nie dostrzec braku czytania ze zrozumieniem Twojego postu, bo to zdanie nie ma sensu.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry