Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1032775 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1032775

Odpowiedzi 3364

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A ornamenty i handlarz bronią? Gildia akurat w przypadku wk  nie ma znaczenia.

Post połączony: 2020-04-11, 11:08
Z baronem też musisz mieć złożony ornament żeby ruszyć dalej.

Deathstroke

Deathstroke

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No, ale gdzie dokładnie mi się przyda to otwieranie zamków? 

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Nie chcesz samemu poszukać? :) Za zamkniętymi drzwiami na beczce na murach.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Deathstroke

Deathstroke

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dziękuję :DD
Ostatnie pytanko, gdzie znajdę książki Rhobar 1 oraz Biografia Hagena?

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Deathstroke
Spoiler
Król Rhobar I - w R3  do kupienia u Sengratha
Lord Hagen - w R2 - u Silvestro

86DonMarcino86

86DonMarcino86

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie odnosnie  Gothic Przebudzenie.Gdzie jest Xawery gdy wyjdzie z kopalni? pierwszo jest koło Bustera i miał isc do zamku Nadi ale go nie ma,to gdzie jeszcze moze
byc?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
w sprawie przebudzenia chyba w innym miejscu powinieneś pisać, bo jest stosowny temat. Ja zachęcam do zarejestrowania się na forum z opisu Titufa 2 posty wyżej, tam uzyskasz lepszą i szybszą pomoc, gdyż to forum twórców tego moda :)

Deathstroke

Deathstroke

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mod dodaje jakiś nowych członków załogi oprócz Eleny?

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Tak, Tireona, jeszcze jedną kobietę zamiast Eleny (nie pamiętam imienia) i chyba ktoś tam jeszcze.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

aigor

aigor

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gram najemnikiem i nie mogę skończyć pierwszego rozdziału. Mam problem z zadaniem: zaginiony klucz dla Lorda Hagena. Oglądałem gameplaye Majesa i on miał opcję dialogową u Lee odnośnie tego questa. Czytałem że to ma związek z zadaniem Starożytny Kult. Mam rozpoczęte te zadanie - tylko jeden wpis, jak wróciłem z Lesterem z tej doliny. Nie mam do powiedzenia żadnej kwestii ani Hagenowi, ani Lee, ani Torlofowi ani Xardasowi ani nikomu z gospody Orlana.

edit, rozwiązanie:
Spoiler
Cytat: przemek273
Przejdź questy starożytnego kultu (czyli zacznij od zbrodni i kary). Pogadaj z więźniem, zbierz liścik od myśliwego, pierścień od Lucy, daj go więźniowi, pogadaj z Andre, pogadaj z Wulfgarem, pogadaj z karczmarzem, pogadaj z Akilem, pogadaj z Xardasem, idź do jaskini, ta gdzie jest droga do latarni. Pogadaj z Czarnym paladynem, weź rzeczy z zwłok Lucy, idź do Andre, idź na cmentarz koło karczmy. Zakończ questa i idź do Xardasa.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie zbrodnia i kara musisz zrobić żeby dalej ruszyło.

aigor

aigor

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki. Spróbuje dzisiaj. Od początku mam w dzienniku zadanie żeby wypuścić chłopa z więzienia w zamian kradnąc dla Lucy dwa krwiste puchary ponieważ zagadywałem do wszystkich NPC wszystkie kwestie jakie się da. Stwierdziłem że nie interesuje mnie na razie kradzież krwistych pucharów tylko bo to żeby przekonać dla siebie więźnia. Nie spodziewałem się że bez tego nie przejdę gry. Wybiłem już prawie całe Khorinis i Dolinę Przodków. Mam 60 siły i zauważyłem że laska pielgrzyma (30dmg) jest najlepsza na topielca bo ma tak duży dystans że on nas wgl nie trafia. Ale biegania jest w tym modzie.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy fakt iż strażnik śmierci nie znajduje się tam gdzie zabijałem ,,swój cień'' jest nromalny w 5rozdziale gdzie mam etap żeby właśnie do niego iść?i czy to też normalne że kalom mi zniknął nie ma go już w obozowisku dragomira jeśli to bug to ma może ktoś kody na te postacie?

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

waldess

waldess

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, mam problem, Xardas nie chce iść do kręgu. Vatras i Pyrokar czekają, amulet naprawiony, ziele jest.  Czego brakuje? Pozdrawiam

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@avebraz mnie zawsze brakowało któregoś że strażników, a u zdarza się że któryś nie pójdzie na spotkanie, zostają kody, to samo z coś mało mam, nie wiem czemu on znika w trakcie zadania, szukaj kodu
@waldess problemu z Xsardasem nigdy nie miałem, może masz jeszcze jakieś zadanie że starożytnym kultem nie zrobione, a które trzeba zrobić w 3r.

avebraz

avebraz

Użytkownicy
posty196
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zna ktoś kod na strażnika śmierci? i kaloma

używasz marvina przekreślasz teorię darwina`me 2k18

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy dołączając do Jastrzębi i kończąc ich wątek
Spoiler
Rozwiązaniem gangu przez Oskara
powinienem dostawać jakieś zadania od Złodziei czy jednak nie?

Konanowicz

Konanowicz

Użytkownicy
posty35
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy dołączając do Jastrzębi i kończąc ich wątek
Spoiler
Rozwiązaniem gangu przez Oskara
powinienem dostawać jakieś zadania od Złodziei czy jednak nie?
Podpinam: Można dostać sie do tego pomieszczenia zamknietego na klucz w kanałach?

Post połączony: 2020-05-02, 01:09
Cześć, mam problem, Xardas nie chce iść do kręgu. Vatras i Pyrokar czekają, amulet naprawiony, ziele jest.  Czego brakuje? Pozdrawiam
A jaki masz ostatni zapis w Starożytny Kult? Jak juz dowiedziales sie ze nie jestes Jedynym Potomkiem to raczej bug.
Mi Xardas zgodzil sie od razu raczej

Post połączony: 2020-05-02, 05:59
Potrzebna mi pomoc jak ktoś coś wie to niech pisze bede wdzieczny  rozdział 4 GD
1.Zaufanie Strażnika(siekacz): Jak dostać sie do tej skrzyni na zamarzniętym jeziorze, potrzebny klucz do drzwi
2.Amulet Angara: Jak dostać się do tej krypty? I czy to normalne ze nie ma Angara przy tym ognisku obok (rozmawialem juz z nim)
3.Wielka wyprawa na orkow: Znalazłem juz Narlou, Alhen, Torwin, Fangil i ciało mysliwego ktorego zabil Sylvio ale nie mam tego w dzienniku, co dalej? Czy to normalne ze Fangil nie chce mnie uczyc mam z nim dialog ale po wybraniu nic sie nie dzieje
4.Najemnik Orków: kiedy Urshak bedzie mial informacje i czy powiedzenie mu o smierci przywódcy szamanow wpłynie na to zadanie?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Klucz dostaniesz od ducha Gomeza
2.do tej krypty trafisz, jak uruchomisz teleporty  w gd,  jeden z nich przeniesie Cię do wnętrza
3. Nie mam pojęcia.
4. Wydaje mi się, że w 4r już powinien o tym powiedzieć, ale nie grałem dawno więc może dopiero w 5r?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
1. Chodzi o skrzynie przed wolnym obozem w jaskini, a nie w budynku na jeziorze.
3. Fangila gdzie znalazłeś? Jeden myśliwy jest w jaskini pod wodospadem niedaleko obozu łowców smoków.
4. Najemnik orków to zadanie do zrobienia TYLKO na 3 rozdział.

0 użytkowników
Do góry