Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1032785 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1032785

Odpowiedzi 3364

waldess

waldess

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, gdzie jest Sebastian?

Post połączony: 2020-04-03, 16:50
Cześć, w pustym kufrze z kopalni zlota wyswietla się księga doświadczenia, jak ją wyjąć?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Death - zazwyczaj są tam gdzie bandyci. Może brakuje Ci tej z jaskini za Farmą Onara, albo tej przy spalonych chatkach niedaleko karczmy Orlana(obok jaszczurów). Inna opcja to jaskinia niedaleko wejscia do Doliny Przodków

Waldess - jaki Sebastian i dlaczego musisz go znaleźć?

EDIT - gdy otwierasz skrzynię to wyciągnij miecz, wtedy skrzynia zostaje otwarta

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

waldess

waldess

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki, Zadanie lutnia dla Sebastiana-nigdzie łobuza nie ma

Deathstroke

Deathstroke

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Właśnie nie :/
Aktualnie mam; tą koło wodospadów przy skarbie Grega, okolic namiotu Dragomira, tych chat koło jaszczurów, plaży, jaskini Onara, kopalni obozu Dextera, dwóch jaskiń z bandytami przy mieście, jaskini z bandytami przy farmie Akila. (11 nie pamiętam ale bodajże z jaskini gdzie prowadzi nas Greg)

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Waldess - aaa, jeden z Jastrzębi. Jeśli w mieście, to oni często się ustawiają w różnych stronach dzielnicy portowej, albo może pilnuje wejścia do magazynu? Nigdy nie pamiętałem który gdzie chodzi

Death - chyba mam! chodzi o bandytów niedaleko czarnego trolla w jaskini. Tylko uwaga, oni są dość hmm... trudni do zabicia ;)

Deathstroke

Deathstroke

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Wciąż nie to :/ byłem tam już

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jaskinia pod słonecznym kręgiem.

miczubezi

miczubezi

Użytkownicy
posty1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pytanko: postanowiłem grać w przeznaczenie czystym łucznikiem. No i wszystko fajnie, z bronią nie ma problemów, jednak jest jeden problem. Mianowice do skórzanego pancerza potrzebna jest siła. Czy pancerze gildyjne i inne z dalszych etapów gry wymagają siły, czy istnieją takie pod zręczność? Punktów nauki i tak jak na lekarstwo jest, więc nie chciałbym wydawać ich pod bezużyteczną dla mnie siłę.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Hej
Nie ma zbroi pod zręczność, jednak nie musisz się martwić, bo bonusów jest tyle, że nawet nie dając ani 1 punktu w siłę powinieneś móc zakładać zbroje. Modlitwy do Innosa, mikstury, jedzenie(jabłka i szynki), tabliczki, smocze korzenie i ubrania zbierane progresywnie powinny pozwolić na zakładanie czego chcesz.

waldess

waldess

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześć, zadanie złodziej artefaktów- ktoś ma być na nabrzeżu koło kanałów - kilka dni zaglądami nikogo?
pozdrawiam waldess

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@waldess - popłyń tam, gdzie siedzi Skip - na plażę.

waldess

waldess

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nikogo tam nie ma

Post połączony: 2020-04-08, 19:35
Ok, znalazłem, dzięki

Konanowicz

Konanowicz

Użytkownicy
posty35
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam ponownie, wie ktoś jak rozwiązywać zagadki w świątyni Adanosa i na jakiej podstawie? Z tego co widze różnią sie one z tymi z czystego g2nk.  Znalazłem tylko gameplay jak chłop na ślepo przyciskał aż w koncu trafil wlasciwe kombinacje.

RCzarny

RCzarny

Użytkownicy
posty32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cześć, mam kilka pytań:

1. Na poprzednim save (paladyn), jestem już w 4 rozdziale. Dostałem od Ulthara zadnie o magach ognia z zamku w GD, ale gdy się szlajam po tamtejszej świątyni nic się nie dzieje. Pamiętam z poprzedniego podejścia, że z kimś należy pogadać o tym, że na zamku straszy. Nie pamiętam z kim był tego dialog. Generalnie to wykonałem już zadanie z oczyszczeniem starej kopalni dla Gomeza.

2. Jak zacząć przygodę z załatwianiem zgód na handel dla Gildii Kupców? Z Tireonem mam tylko podstawowy dialog, wykonałem spacerek z tym kupcem z farmy Onara i nic dalej nie mogę zrobić.

3. Na nowym save bawię się w Mrocznego. Dostałem już od Hagena klucz, gadałem z Imperanonem, ale w trakcie zniknęło mi okno dialogowe i nie wiem co mówił. Przez to nie wiem co mam robić dalej by pchnąć ich wątek.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Konanowicz - tak zrób, w końcu poprawną kombinację znajdziesz

RCzarny
2. zacznij wykonywać drobne zadania dla kupców, w końcu zostaniesz polecony
3. pewnie najlepiej będzie wczytać, albo zajrzeć do dziennika

RCzarny

RCzarny

Użytkownicy
posty32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wczytałem save, każe udać mi się do Walkenburga, ale ten ma tylko opcję o treningu miecza jednoręcznego

Deathstroke

Deathstroke

Użytkownicy
posty9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak udało się :DD
Mam jeszcze kilka pytań
1. Gdzie jest klucz do magazynu w GD (mam ten klucz z podziemi, ale nie otwiera drugich drzwi gdzie jest misa magnata)
2. Gdzie jest pierścień Gomeza?

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
1. Z tego co pamiętam to wejście tam jest możliwe znacznie później i możliwe że tylko dla gildii złodziei.
2. Za 2 zamkniętymi drzwiami w tym budynku gdzie Garond siedzi. Pierwszy klucz jest za obrazem w tym budynku gdzie Engor siedzi(trzeba znaleźć dźwignię), a do drugiego przyda się otwieranie zamków.

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Klucz do drzwi z misą musisz ukraść Percivalowi, informację o tym uzyskasz od Clifa choć z tego co pamiętam nie udziela jej od razu, musisz zgadywać do niego co jakiś czas.

RCzarny

RCzarny

Użytkownicy
posty32
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Ponawiając, Imper każe mi iść do walkenburga, ale ten nie ma żadnej opcji dialogowej. To jakiś błąd czy mam po prostu robić dalej zadanka z wyprawą do górniczej doliny? Jestek w 2R.
Przy okazji, jak mogę dołączyć do Wodnego Kręgu będąc Mrocznym? Wykonałem zadanie z zaginionymi ludźmi, gadałem z Hagenem i ma już zapasowy klucz. Jednak z Vatrasem mam jedynie opcję "Powiedz mi coś więcej o WK"

0 użytkowników
Do góry