O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 1194631
Odpowiedzi 3366
LigenTex
najwyższa wieża zamku.
Erwin
Wieża do której wchodzisz z pokoi magnatów jak jestes w zamku. Chyba Kruk tam spał w G1
Ten co jest za obrazem w sypialni zdobyles?
Zondala
JerzyBezimiennowicz
Jak wchodzisz do koszar po prawej stronie masz Engora. Idziesz na góre w lewo. Wchodzisz do srodka. Po prawej beda drzwi - to pomijamy. Na lewej ścianie jest obraz a za nim klucz. Idziesz dalej do drzwi a końcu. Przechodzisz przez kładke i do chodzisz do sypialni Engora. Naciskasz czaszke byka na scianie - odsunie sie obbraz w pokoju wczesniej i odsloni klucz.Post połączony: 2018-04-29, 19:11Pamietam, że jakis klucz byl w wiezy zaraz przy bramie. Mijasz po murach Firefaxa i lezal na beczce. Nie wiem czy to ten sam co pisał Zondala
Czy mógłby ktoś podać lokacje chromaninów? Naprawdę nie chce mi się biegać po całej GD.
Cytat: Erwin w 2018-04-29, 19:07Jak wchodzisz do koszar po prawej stronie masz Engora. Idziesz na góre w lewo. Wchodzisz do srodka. Po prawej beda drzwi - to pomijamy. Na lewej ścianie jest obraz a za nim klucz. Idziesz dalej do drzwi a końcu. Przechodzisz przez kładke i do chodzisz do sypialni Engora. Naciskasz czaszke byka na scianie - odsunie sie obbraz w pokoju wczesniej i odsloni klucz.Post połączony: 2018-04-29, 19:11Pamietam, że jakis klucz byl w wiezy zaraz przy bramie. Mijasz po murach Firefaxa i lezal na beczce. Nie wiem czy to ten sam co pisał ZondalaZnalazłem w sumie dwa klucze, które pozwoliły mi się dostać na wieżę i pogadać z tym lordem, jeśli to wszystkie to wielkie dzięki, ale tu pojawia się moje kolejne pytanie gdzie znajdę evertsena który ukradł insygnia lorda tymorsina?Post połączony: 2018-04-29, 19:32Cytat: JerzyBezimiennowicz w 2018-04-29, 19:12Czy mógłby ktoś podać lokacje chromaninów? Naprawdę nie chce mi się biegać po całej GD.Kilka stron temu pytałem o to samo, więc tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi
Nie pamiętam wszystkich, ale- szukaj na wieżach w zamku - - koło wyjscia z zenu GD - - pod nogami lodowego golema
Ni cholery nie mogę znaleźć chromaninów, na żadnej wierzy w zamku żadnego nie ma, mam tylko ten z wieży mgieł.
Godlo