Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1194631 3366

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1194631

Odpowiedzi 3366

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
najwyższa wieża zamku.
Jedyne wieża to ta nad bramą, lecz na niej go nie ma, a na najwyższą wieże w zamku nigdzie nie ma wejścia

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wieża do której wchodzisz z pokoi magnatów jak jestes w zamku. Chyba Kruk tam spał w G1

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wieża do której wchodzisz z pokoi magnatów jak jestes w zamku. Chyba Kruk tam spał w G1
Skąd wziąć klucz do drzwi, a tak dokładniej do jedynej zamkniętej komnaty?

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten co jest za obrazem w sypialni zdobyles?

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten co jest za obrazem w sypialni zdobyles?
W której konkretnie sypialni i który obraz, bo przeszukałem chyba wszystkie obrazy w zamku i za każdym nic nie ma...
Dobra rozwiązane trzeba było odpowiednio stać żeby klucz się wyświetlił, dzięki

Post połączony: 2018-04-29, 18:43
Eh, kolejne drzwi kolejny klucz, ktoś się orientuję gdzie tym razem się on znajduje?

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeden klucz jest na beczce niedaleko Sirana i chyba jeszcze jest w komnacie obok Choromana (czy jak mu tam szło).

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wchodzisz do koszar po prawej stronie masz Engora. Idziesz na góre w lewo. Wchodzisz do srodka. Po prawej beda drzwi - to pomijamy. Na lewej ścianie jest obraz a za nim klucz. Idziesz dalej do drzwi a końcu. Przechodzisz przez kładke i do chodzisz do sypialni Engora. Naciskasz czaszke byka na scianie - odsunie sie obbraz w pokoju wczesniej i odsloni klucz.

Post połączony: 2018-04-29, 19:11
Pamietam, że jakis klucz byl w wiezy zaraz przy bramie. Mijasz po murach Firefaxa i lezal na beczce. Nie wiem czy to ten sam co pisał Zondala

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy mógłby ktoś podać lokacje chromaninów? Naprawdę nie chce mi się biegać po całej GD.

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wchodzisz do koszar po prawej stronie masz Engora. Idziesz na góre w lewo. Wchodzisz do srodka. Po prawej beda drzwi - to pomijamy. Na lewej ścianie jest obraz a za nim klucz. Idziesz dalej do drzwi a końcu. Przechodzisz przez kładke i do chodzisz do sypialni Engora. Naciskasz czaszke byka na scianie - odsunie sie obbraz w pokoju wczesniej i odsloni klucz.

Pamietam, że jakis klucz byl w wiezy zaraz przy bramie. Mijasz po murach Firefaxa i lezal na beczce. Nie wiem czy to ten sam co pisał Zondala
Znalazłem w sumie dwa klucze, które pozwoliły mi się dostać na wieżę i pogadać z tym lordem, jeśli to wszystkie to wielkie dzięki, ale tu pojawia się moje kolejne pytanie gdzie znajdę evertsena który ukradł insygnia lorda tymorsina?

Post połączony: 2018-04-29, 19:32
Czy mógłby ktoś podać lokacje chromaninów? Naprawdę nie chce mi się biegać po całej GD.
Kilka stron temu pytałem o to samo, więc tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie bardzo pamietam ale chyba Evertsen to straznik w jarku kolo kopalni kruka i swiatyni adanosa

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Znalazłem w sumie dwa klucze, które pozwoliły mi się dostać na wieżę i pogadać z tym lordem, jeśli to wszystkie to wielkie dzięki, ale tu pojawia się moje kolejne pytanie gdzie znajdę evertsena który ukradł insygnia lorda tymorsina?

Post połączony: 2018-04-29, 19:32
Kilka stron temu pytałem o to samo, więc tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi

Nie widzę tego posta, możesz przekleić?

Erwin

Erwin

Użytkownicy
posty128
Propsy18
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pamiętam wszystkich, ale
- szukaj na wieżach w zamku
- koło wyjscia z zenu GD
- pod nogami lodowego golema
:)

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie pamiętam wszystkich, ale
- szukaj na wieżach w zamku -
- koło wyjscia z zenu GD -
- pod nogami lodowego golema
:)
Ostatni na plazy koło Wieży Mgieł we wraku statku
Pozostałych nie pamiętam, ale polecam odcinki 86,87,88 u Majesa na yt, powinny pomóc

Post połączony: 2018-04-30, 00:01
Ktoś się orientuje co trzeba zrobić po rozmowie z Henrym w zadaniu mistrz gildii?

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ni cholery nie mogę znaleźć chromaninów, na żadnej wierzy w zamku żadnego nie ma, mam tylko ten z wieży mgieł.

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ni cholery nie mogę znaleźć chromaninów, na żadnej wierzy w zamku żadnego nie ma, mam tylko ten z wieży mgieł.
Chodzi o WIEŻE na lewo od wejścia przez taran

Godlo

Godlo

Użytkownicy
posty92
Propsy10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mógł by mi ktoś dokładniej opisać gdzie znajdę jakieś księgi dające PN (Najlepiej w dolinie przodków) ? potrzebuje na gwałt 3 pn a nie dam rady wbić poziomu ( nauka języka kapłanów przed krukiem), chodzi mi o to że czytałem że są w jakimś budynku księgi dające PN w DP ale nie wiem gdzie :P (mam księgi znad tawerny snafa i od sharkiego) Jak by ktoś mógł przytoczyć mi lokalizację większej ilości takich ksiąg będę bardzo wdzięczny :) z góry dziękuje i będę propsował za takie informacje! :P

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
w dp są na dachu piramidki niedaleko Irwina, w zapadniej chatce wzdłuż skarpy nad jeziorem między łodzią a obozem (potrzebna przemiana w owcę) i w skrzyni z pamiętnikiem mędrca z zadania dla mistrza kupców.

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak w R4 szybko wbić 40 siły? Potrzebuję do pancerza straży świątynnej.

LigenTex

LigenTex

Użytkownicy
posty86
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś się orientuje co trzeba zrobić po rozmowie z Henrym w zadaniu mistrz gildii??

JerzyBezimiennowicz

JerzyBezimiennowicz

Użytkownicy
posty30
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak pootwierać kratę i regał w górskiej twierdzy? Można dostać nerwicy, bo twórcom uwidziało się sztuczne przedłużanie rozgrywki przez umieszczanie gdzie popadnie debilnych przełączników.

Post połączony: 2018-05-01, 11:43
Nieaktualne, teraz nie mogę z kolei znaleźć dewastatora w zamku

0 użytkowników
Do góry