O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 1181460
Odpowiedzi 3364
BestForever
Cytat: BestForever w 2018-03-24, 16:05Ktoz by sie spodziewal hahaPost połączony: 2018-03-24, 17:09Gdzie jest chata Cor Khaloma, ktora "niedawno" sie spalila?Kolo gospody Orlana gdzie siedzi Dragomir.Ducha pomoze Ci wezwac mag, ktory juz przywolywal ducha dla Ciebie.
Ktoz by sie spodziewal hahaPost połączony: 2018-03-24, 17:09Gdzie jest chata Cor Khaloma, ktora "niedawno" sie spalila?
LigenTex
Erwin
Cytat: Erwin w 2018-03-24, 19:40Cytat: BestForever w 2018-03-24, 16:05Ktoz by sie spodziewal hahaPost połączony: 2018-03-24, 17:09Gdzie jest chata Cor Khaloma, ktora "niedawno" sie spalila?Kolo gospody Orlana gdzie siedzi Dragomir.Ducha pomoze Ci wezwac mag, ktory juz przywolywal ducha dla Ciebie.Ktorego maga masz na mysli? zapomnialo mi sie haha
Jak otworzyć drzwi w opuszczonej wieży Xardasa? O ile do samej wieży udało mi się dostać, to do komnaty gdzie jest prawdopodobnie Faler nie, chodzi o zadanie Rytualne Ostrze, help
Ciastek97
Jaskot
Xerondiablo
Witam mam problem z zadaniem ''Przymierze z Beliarem'' otóż po zebraniu ty pierścieni z poszukiwaczy i oddaniu ich Imperamonowi oddał mi ich gorącą wersję. Zrobiłem z nich posążek u Carla w porcie i po modlitwie w kapliczce Beliara Imperamon znikł. Nie ma go nawet tam gdzie jest kamień runiczny do próby ognia tylko 3 baronów. I nie mam jak naprawić oka Innosa bo Xardas nie chce iść do słonecznego kręgu jak nie stanę się silniejszy. Nie wiem czemu tak jest jak czytałem posążek miał robić Benet ale no jak pisałem zrobił mi go Carl i czy to jest właśnie problem.
Rionn
Zondala
PanSreberko
A gadałeś z Rukharem?
A czy Imperanon ci się aby nie przemieścił w inne miejsce z Baronami?