O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 1182210
Odpowiedzi 3364
saint269
@saint 1. musisz ukraść strażnikom, jedna jast w skrzyni w koszarach o ile pamiętam2. w zjednoczonym obozie po wykonaniu zadań dla Arto ( czwarty rozdział chyba )3. chyba też dopiero w czwartym rozdziale będzie dostępna4. musisz wykonać zadanie Donato z tym kosturem dla niego ( ponownie r4 ), da ci wtedy zbroję strażnika świątynnego, którą pokażesz StonowZondala Którzy ze strażników mają klucze? Mam już 5Post połączony: 2018-02-04, 21:10
Jaskot
Tak byłem i wziąłem ten kamień, ale on mi gdzieś zniknął. Nie sprzedałem go, ani nie wyrzuciłem. Po prostu zniknął Ominąłem tą bramę idąc dookoła, ale nie mogę zabić Salara bo nie mam tego pieprzonego miecza, który też gdzieś zapodziałem. Czy powinienem go mieć po zabiciu Falera w GD, czy go się gdzieś oddaje po tym i trzeba zrobić następny? Przechodzę tego moda z dość długą przerwą i nie pamiętam wszystkiego, czy jest możliwe, że go gdzieś sprzedałem, lub oddałem?
PanSreberko
Ponad 100.Na Vatrasa około 140
Zondala
Kokokoko
barbor92r
BAc
RageXT
Maciejond
Co za bezsens, skąd mam wziąć klucz do wieży z Joe??? Sadzę na miche Pecka i nie ma on żadnego klucza.
kula21