Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1184119 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1184119

Odpowiedzi 3364

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Poszukuję amuletu Kapłana. Mógłby ktoś napisać, gdzie dokładnie znajduje się ten amulet w Przeznaczeniu?
W Gothic 2: NK amulet był zakopany w południowej części bagna:
http://www.worldofgothic.com/images/g2addonkarten/addonworld_ringsamus.jpg

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Saint masz gorące te pierścienie.Potrzebujesz 1 zimnego,zakładasz go opętuję cię a potem ciepły i tak aż będziesz miał 5 pierścieni

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
barbor
Zabójca Lance'a - wykonaj to zadanie.

Bezixx

Bezixx

Użytkownicy
posty128
Propsy12
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Dzerald Wiem, ale z przetapiania zawsze jest dużo kasy, dlatego lepiej żeby został.

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jaki jest kod na wolę beliara (zimny)?

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy do końca gry będę skazany na strój obywatela??? Gram pod zręczność, łucznikiem, szkoda mi marnowania pn'ów na siłe, jestem na początku drugiego rozdziało, ale zauważyłem, że tabliczki na I poziomie dają tylko 1 siły... a nauka języka wymaga 10, 20pn 1/2 poziom... Zakładam, że na poziom 3, 30pn'ów czyli łacznie od CHUKA, więc słabo na maksa, a zbroja na sam początek u myśliwych wymaga 30 siły... czyli 40 pn'ów, nie żeby coś ale ten system ty chyba jakaś żenada.

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Magical Inquisition Team
Łykaj wszystkie możliwe bonusy do siły i załatw sobie jakieś pierścienie/pasy i z siłą nie będziesz miał żadnych problemów. Inwestowanie w czytanie tabliczek zwróci się wielokrotnie.

Ja grając magiem mogłem stosunkowo szybko nosić najlepszą zbroję jaką znalazłem.

RageXT

RageXT

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie zdobyć jakąś dobrą 1h? Coś lepszego od orkowej zguby i prawa kruka? Chodzi mi o to żeby miała bonus do % kryta

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
@BAc grając mrocznym magiem miałem bez wydawania PN i bez używania biżuterii do siły miałem jej ponad 100, także z czasem założysz inne pancerze.

@RageXT bronie 1h z bonusem do kryta możesz wykuć, jeśli jesteś czeladnikiem Harada i się ich nauczysz.

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Gdzie znajdę runę Łańcuch Błyskawic w Jarkendarze?
2. W którym miejscu znajduje się 7 tabliczka z zadania od Myxira "Historia Jarkendaru"?

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
1.Gdzie znajdę klucze do wież?
2.Gdzie znajdę pomocnika dla Mazina?
3. Gdzie znajdę książkę klasztor zmiennokształtnych?
4. Jak wykonać zadanie Dowcipny Stone?
5. jak mam ukończyć zadanie historia w dolinie przodków jak już byłem w świątynii w DP, mam wpis Swiątynia znajduję się nieopodal opuszczonej farmy?

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
1. Gdzie znajdę runę Łańcuch Błyskawic w Jarkendarze?
2. W którym miejscu znajduje się 7 tabliczka z zadania od Myxira "Historia Jarkendaru"?

1.Runa Łańcuch błyskawic znajduje się w starym obozie bractwa.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@saint 1. musisz ukraść strażnikom, jedna jast w skrzyni w koszarach o ile pamiętam
2. w zjednoczonym obozie po wykonaniu zadań dla Arto ( czwarty rozdział chyba )
3. chyba też dopiero w czwartym rozdziale będzie dostępna
4. musisz wykonać zadanie Donato z tym kosturem dla niego ( ponownie r4 ), da ci wtedy zbroję strażnika świątynnego, którą pokażesz Stonow

@barbor nie wiem które znalazłeś, jedna jest w obozie myśliwych w dp, jedna pojawia się w piramidzie, jedna w tej chatce naprzeciw wyjścia z piramidy w jarkendarze, resztę powinieneś znaleźć podczas podróży drogami doliny budowniczych

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
którzy jeszcze strażnicy mają bo oddałem 4 klucze Vincenzo

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Barbor znalazłeś miecz w świątyni?

barbor92r

barbor92r

Użytkownicy
posty117
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@PanSreberko, chodzi o ten miecz, który wymaga 1000 siły z Doliny Przodków?

kula21

kula21

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, mam pewien problem w 4 rozdziale z zadaniem Starożytny Kult. Otóż zrobiłem wszystko co mówił Xardas, rozdałem miecze strażnikom, zagadałem do Xardasa, po czym oni zniknęli, on dał mi klucz i mapę i nie mogę przejść przez te świecące drzwi... Powinienem mieć Czarny Kamień z tego Lorda Vetritusa, ale gdzieś mi zniknął... Poratuje ktoś radą, albo ewentualnie kodem na niego? Z góry dziękuję.

Jaskot

Jaskot

Użytkownicy
Magical Inquisition Team
posty77
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Magical Inquisition Team
Byłeś w bibliotece w Jarkendarze?

kula21

kula21

Użytkownicy
posty10
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak byłem i wziąłem ten kamień, ale on mi gdzieś zniknął. Nie sprzedałem go, ani nie wyrzuciłem. Po prostu zniknął :/
Ominąłem tą bramę idąc dookoła, ale nie mogę zabić Salara bo nie mam tego pieprzonego miecza, który też gdzieś zapodziałem. Czy powinienem go mieć po zabiciu Falera w GD, czy go się gdzieś oddaje po tym i trzeba zrobić następny? Przechodzę tego moda z dość długą przerwą i nie pamiętam wszystkiego, czy jest możliwe, że go gdzieś sprzedałem, lub oddałem?

RageXT

RageXT

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Toporów Bennet uczy każdego, szpad Carl uczy każdego...ale u Harada trzeba być czeladnikiem?! Co za balans..pff

0 użytkowników
Do góry