Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1184360 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1184360

Odpowiedzi 3364

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
A opłaca mi się inwestować 2H? mam jeszcze PN

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten mod jest chyba jakiś rozdupcony na głowę, Bromor nie chciał zapłacić haraczu, więc obiłem braci klitschko, a później jego i gościu sprzedał mnie za to do lorda Andre. To jest jakaś żenada, skoro sam wpis do dziennika zasugerował żeby obić mu facjate... 

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak ich pobiłeś?Co do 2h możesz tylko uważaj na Pn runy i kręgi trochę kosztują a parę umiejętności bądź run jest potrzebnych do zadań dla mrocznych

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To z czego mam wbijać siłę w pierwszym rozdziale?

Jak mam zdobyć klucz do kanałów? Zabiłem Atille, ale on go nie miał...

Jeżeli dołączyłeś do Czarnych Jastrzębi to po prostu wykonuj zadania dla Oskara a w końcu się tam dostaniesz :D

saint269

saint269

Użytkownicy
posty109
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nie mogę znaleźć halabardy, mimo tego, że nie sprzedałem jej. może ktoś pokaże gdzie jest albo wrzuci screena

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Namiot gdzie jest posążek Innosa w skrzyni

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie czy na 17 lv opłaca się dołączać do gildii i czy paladyni są mocną gildią ? Nie wiem czy przystąpić do paladynów czy do najemników jakbyście mogli to wypiszcie mi mocne i słabe strony wynikające z dołączenia do danej gildii

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pobiłem ich wyciągając pojedynczo, pierw Starszy, później młodszy Klitschko, a na końcu obiłem Bromora, to mnie gnój sprzedał do andre, przecież to jest tak głupie... I co Ja mam teraz z tym zrobić???

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale miałeś dialog że nie będzie płacić i że zmusisz go do płacenia?

Houqe

Houqe

Użytkownicy
posty7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co oznacza "bonusów możecie używać od razu"? Ze progi za naukę się nie zwiększą a nauczyciele uczą do 300?  Jakoś nie chce mi się wierzyć, bo 99% modów działa raczej na progach PN i maksymalnych liczbach jakie moga nauczyć nauczyciele, max 100 o ile dobrze pamiętam.. To co to oznacza?

mp358

mp358

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ile Trzeba Karmy Beliara Zeby ulepszyć szpon beliara grajac Paladynem ?????? Mam 400 i Nic

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy pustelnik w Jarkendarze uczy nas języka kapłanów ?

Grahtnakk

Grahtnakk

Użytkownicy
JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
posty140
Propsy16
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • JA BYĆ BROŃ SZAMAN !!!!
Czy pustelnik w Jarkendarze uczy nas języka kapłanów ?

Niestety nie, jesli masz problem że Myxir nie uczy Cię już języków to musisz przyzwać Myxira, który był w Khorinis przed otwarciem portalu.

Post połączony: 2017-12-25, 18:24
Ile Trzeba Karmy Beliara Zeby ulepszyć szpon beliara grajac Paladynem ?????? Mam 400 i Nic

Kolego nie pomyliły Ci się modyfikacje? :P

Post połączony: 2017-12-25, 18:30
Co oznacza "bonusów możecie używać od razu"? Ze progi za naukę się nie zwiększą a nauczyciele uczą do 300?  Jakoś nie chce mi się wierzyć, bo 99% modów działa raczej na progach PN i maksymalnych liczbach jakie moga nauczyć nauczyciele, max 100 o ile dobrze pamiętam.. To co to oznacza?

To są moim zdaniem PORADY, możesz tak zrobić ale nie musisz, zalezy jak bardzo chcesz przypakować postać. Jeśli chodzi o progi nauki to tak, zmieniają się np Harad uczy siły do 140 punktów. Mam nadzieję, że o to Ci chodziło :)

Post połączony: 2017-12-25, 18:36
Pobiłem ich wyciągając pojedynczo, pierw Starszy, później młodszy Klitschko, a na końcu obiłem Bromora, to mnie gnój sprzedał do andre, przecież to jest tak głupie... I co Ja mam teraz z tym zrobić???

Czy mogło być tak że Bromor przestał Cię gonić kiedy walczyłeś z jego ochroniarzami? Jak tak to może z tego powodu Bromor poskarżył się Andre.

KRUSHAK KA RUSHTASOK!!!!

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do nauki do 90 punktów siły/zręki płacisz 2 do 1.Powyżej 90 punktów 3 do 1.Z broniami jest tak że do 50-60 % 2 do 1 a potem 3 do 1

BAc

BAc

Użytkownicy
posty94
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Braci obiłem pojedynczo, a później najzwyczajniej w świecie poszedłem i zbiłem Bromora, czyli go zaatakowałem, ale co z tego??? Misja powinna być wykonana...

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Powinno być tak że mówisz że zmusisz go do zapłaty.Oni wyciągają broń i wtedy możesz ich wyciągnąć i pobić pojedynczo

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zrobić misje ,, Wierność za złoto"?? Misje zleca nam Wulfgara i mamy się dowiedzieć ile Onar płaci swoim najemnikom, jednak rozmawiałem już ze wszystkimi na farmie i nikt nie miał dialogu związanego z zadaniem.

Dzerald

Dzerald

Użytkownicy
posty363
Propsy37
  • Użytkownicy
Oznacza to, że nie ma różnicy czy zaczniesz używać bonusy od razu, czy od jakiegoś progu atrybutów. Jest tego tyle, że kończąc grę mrocznym magiem miałem ponad 100 siły i zręczności bez żadnej biżuterii w to, gdzie zakładając biżuterię pod atrybut wskakuje kolejne 50 (40 z zestawu i 10 z pasa). Ten mod jest nastawiony przede wszystkim na nowe zadania i wątki, a nie walkę i liczenie każdego PN. Można naprawdę sobie na wiele pozwolić w kwestiach rozwoju i zrobić praktycznie jaką się chce postać.

Dektausa

Dektausa

Użytkownicy
posty5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić jak mi się zbugował xardas i nie mogę oddać mu krwi smoka ?

Gościo1

Gościo1

Użytkownicy
posty182
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest Benedykt w 2 rozdziale? jakby co przeszukiwałem miasto co godzinę i go nie znalazłem.

Post połączony: 2017-12-27, 11:15
Wiecie kto posiadał klucze do skrzyń w krypcie Inubisa bo nie pamiętam ???

Post połączony: 2017-12-27, 11:54
Kto jest tym płatnikiem na farmie Onara?

0 użytkowników
Do góry