Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1179469 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1179469

Odpowiedzi 3364

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
1. Jak ruszyc watek przy zadaniu Uriziel jestem w etapie ze thorus marzy o jakims pierscieniu straznika pewnie jest w tym kufrze w kaplicy w zamku GD jak go otworzyc kto ma klucz ?
2. Mistrz gildi gdzie znajde mistrza gildi nieumarlych jestem w jarkendarze rozmawialem z henrym i mowi ze dowiem sie w odpowiednim czasie tzn ? gdzie on jest lub z kim pogadac ?

Canito012

Canito012

Użytkownicy
posty21
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@nerzhul
1.Musisz najpierw zdobyć zaufanie byłego strażnika Gomeza, który aktualnie przebywa w ZO.
2.Jeśli dobrze pamiętam to czas na spotkanie nadejdzie w 4/5 rozdziale.

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@nerzhul
1.Musisz najpierw zdobyć zaufanie byłego strażnika Gomeza, który aktualnie przebywa w ZO.
2.Jeśli dobrze pamiętam to czas na spotkanie nadejdzie w 4/5 rozdziale.

1.Gomeza juz odeslalem dawno a siekacz juz mi dawno ufa lecz nie ma waku byc moze cos przeoczylem ?

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skoro odeslałeś Gomeza to i pewnie odesłałeś magów....

Zondala

Zondala

Użytkownicy
posty295
Propsy58
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sir Metall
musisz pogadać ze strażnikami, dwóch w dolnym mieście (imienia pierwszego nie pamiętam drugi to Pablo) potem z jednym w koszarach ( któryś z tych trzech co koło Wulfgara trenują), wybieraj pytania "jak sytuacja" lub "jak sytuacja w mieście", te kwestie się akurat jakoś specjalnie nie wyróżniają.

Sir Metall

Sir Metall

Użytkownicy
posty10
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Własnie to mnie wczesniej zmyliło, myślałem że to standardowe kwestie "bezimiennych" straznikow z G2NK, a teraz zadanko zrobione już :)

nerzhul

nerzhul

Użytkownicy
posty128
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Skoro odeslałeś Gomeza to i pewnie odesłałeś magów....

Czyli zadania juz nie zrobie :( ? i go nie naladuje ?

Domo333

Domo333

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ej takie pytanie gdzie są wszystkie chromanimy?

Sewedir

Sewedir

Użytkownicy
Kozak z Jarkendaru
posty28
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kozak z Jarkendaru
Jest jakaś opcja aby obniżyć poziom trudności trochę chociaż, dla mnie za wysoki jest, gra mi nie sprawia przyjemności na tym poziomie. dzięki z góry.

Live or die as long battle is worthy and honor is gained.

bubek

bubek

Użytkownicy
posty35
Propsy9
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Jak zdobyć "ogniste smocze ostrze chaosu" ? Jestem w tej świątyni zdobyłem już gniew adanosa ale za cholere nie wiem gdzie może być ten miecz.

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Musisz znaleźć kilka przełączników. Zazwyczaj są to bodajże pochodnie nie zapalone wystające ze ściany, choć jeden przełącznik to świeca tuz obok tych przełączników uniezzkodliwiajacych kolce.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Pawelekzdrr

Pawelekzdrr

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Zbanowany
witam, mam problem z questem z pozeraczem dusz... nie pojawil mi sie, a mam przegrane 150+godzin.. ostatni zapis w dzienniku jest "wylgada na to, ze na prawde NAtalia jest bezpieczna" i nie moge przez to ruszyc dalej watku... tu pytanie do moderatorow czy jest jakis kod na pozeracza dusz albo chociaz na te przedmioty, bo nie widzi mi sie 150 godzin od nowa przechodzic, a oba zapisy mam zrobione po 10 minutach, bo zajmowalem sie wszystkimi dodatkami do sily
i drugie pytanie skad wzieliscie dwadziescia mieczy dwurecznych dla gor boby? z gory dzieki za odpowiedz

bubek

bubek

Użytkownicy
posty35
Propsy9
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Witam, mam kolejne pytanie, Gdzie znajduje się "złoty pierścień Gomeza"? Z góry dziękuje za odpowiedź

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
Zloty pierścień znajduje się w skrzyni. Jest ona ulokowana za 2 zamkniętymi drzwiami. Jak patrzysz od wejścia na ten budynek gdzie garond siedzi to na gorze w prawej komnacie są drzwi zamknięte, właśnie za nimi i jeszcze jednymi znajdziesz pierścień. Klucze są do znalezienia bez wychodzenia do orków.

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Pawelekzdrr

Pawelekzdrr

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Zbanowany
aha, dziekuje za odpowiedz zajebistym moderatorom

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Miecze dla gor boby to na osełkę weź zardzewiałe dwuręczne miecze po szkieletach.Ten stwor może być w głębi wieży mgieł czasem się buguje i lata na powierzchni kolo tego królewskiego strażnika

Pawelekzdrr

Pawelekzdrr

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Zbanowany
Miecze dla gor boby to na osełkę weź zardzewiałe dwuręczne miecze po szkieletach.Ten stwor może być w głębi wieży mgieł czasem się buguje i lata na powierzchni kolo tego królewskiego strażnika

no wlasnie probowalem, to sie robia kiepskie dwureczne miecze albo gniewna stal, nie pamietam, ale na pewno nie typowo lekki dwureczny miecz. no wlasnie biegalem wszedzie, probowalem spac, teleportowalem sie, przybiegalem z powrotem i nic..

PanSreberko

PanSreberko

Użytkownicy
posty394
Propsy63
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Z pewnego zardzewiałego żelastwa powstają te miecze.A co do stwora to nie wiem

Czesoi56

Czesoi56

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zadanie Legendarny miecz zakonu.
Gdzie są wszystkie przełączniki, które muszę przełączyć? Schowałem kolce, pociągnąłem parę pochodni i dalej nie wiem.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót

arto
Tester Złotych Wrót

Pytania odnośnie zadań i rozgrywki
#1439 2017-08-01, 23:27(Ostatnia zmiana: 2017-08-03, 14:55)
Mam pytanie z jakiego wzgórza Hagen chce wykonać atak na orków? Bo nie umiem go znaleźć teraz.

0 użytkowników
Do góry