O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 1012875
Odpowiedzi 3363
Tangel
SparrowJacek
ABLAZE
wiwi
Pobiegaj w okolicy kociołka, który znajduje się na zewnątrz kopalni, ale już za drewnianym murkiem, gdzieś tam jest WP w którym włącza im się gadka podobno.
Bezio47
Cytat: SparrowJacek w 2016-08-31, 17:39Pobiegaj w okolicy kociołka, który znajduje się na zewnątrz kopalni, ale już za drewnianym murkiem, gdzieś tam jest WP w którym włącza im się gadka podobno.No niestety nie włącza mi się dialog ma ktoś pomysły co robić ?
Jakub91
Necro59
Abaddon Moderator działu
Fayors
Maravel
Proszę jednak o ujawnienie kto jest NISZCZYCIELEM ŁOWCÓW NIEUMARŁYCH- podpowiedź="Przeszukaj wszystkich strażników wyżej postawionych, tj w ciężkiej zbroi" nie pomogło GDYŻ:A -jestem ślepy B -zadanie nie do wykonania w 3 rozdziale C -mam jednak buga PS -Cieszył bym się z opcji B . A-starość nie radość . C- gra mi się sypiePost połączony: 2016-09-01, 15:57Cytat: Tangel w 2016-09-01, 15:08Cytat: SparrowJacek w 2016-08-31, 17:39Pobiegaj w okolicy kociołka, który znajduje się na zewnątrz kopalni, ale już za drewnianym murkiem, gdzieś tam jest WP w którym włącza im się gadka podobno.No niestety nie włącza mi się dialog ma ktoś pomysły co robić ? Spróbuj się przespać .
Nie masz dialogu, bo to sam musisz tych kucharzy zaczepić. Dokładnie pomiędzy kociołkiem, a wejściem do kopalni.
Misja Stara kopalnia - Jak się mam do niej dostać? Gomez mówił coś niby o potężnym zaklęciu. Przeszukałem m.in. wieże mgieł ale nic nie znalazłem ktoś coś wie może?