Ok mam problemy z takimi zadaniami:
Deficyt Winogron-Gdzie znajdę żelaźnik dla Sagitty?
Potrawka z chrząszcza-Z kim pogadać o gorzkich chlebach?
W poszukiwaniu skarbów-Gdzie jest skarb tego kapitana Stanislausa?
Materiały dla kowala-Gdzie znajdę ten niezwykły rodzaj stali dla Carla?
Droga do bogactwa-Gdzie znajdę instrukcje wyrobu tego nowego rodzaju topora?
Polowanie na rzadkie zwierzęta-Nie mogę znaleźć upiornego cieniostwora.Wiem że ma być w Jarkendarze ale nigdzie nie mogę go znaleźć a sprawdziłem już chyba wszystkie jaskinie.
Kolekcjoner ksiąg-Gdzie mogę zdobyć książki:"Rhobar I","Klasztor Zmiennokształtnych"?
Marzenie Gor Hanisa-Gdzie jest ten pierścień wędrowca dla niego?
Przebaczenie-Gdzie jest Valentino po tym jak Iglerio daje nam mieszek ze złotem dla niego?
Żelaźniak dla Sagitty jest w jaskini niedaleko Czarnego Trola (na prawo od czarnego trola przechodzisz przez most, jaskinia ukryta w krzakach)
Skarb jest na jednym z pagórków w mrocznym lesie (las za latarnią Jacka, sakiewka powinna leżeć gdzieś na pagórkach na przeciwko cmentarza)
Materiał tej broni dla Carla jest w Dolinie Przodków w obozie myśliwych (kufer przy kuźni)
Instrukcja topora jest w Jarkendarze w obozie bandytów (dom huno)
Ten cieniostwór jest w jaskini przy piramidach w khorinis (tam gdzie jest portal do jarkendaru)
Księgi "Klasztor zmiennokształtnych" i "Rhobar I" są do kupienia w późniejszych rozdziałach u handlarzy (jedna w leśnym obozie, a druga u zurisa bodajże)
Pierścień dla Gor Hanisa zdobędziesz wykonując wątek ze "starożytnym kultem"
Gdzie znajdę goblina szamana który ma specjalne grzyby?
Pogadaj z Cronosem w Jarkendarze (potem szukaj goblina w ruinach niedaleko magów wody)