Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1033052 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1033052

Odpowiedzi 3364

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Tam się idzie w 2 rozdziale, gdy wymaga tego zadanie. Ponadto zawsze była pusta dopóki nie otworzy się skrzyń.

wiwi

wiwi

Użytkownicy
posty152
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Abaddon - dzięki
Chyba mi się pomyliły mody ,bo w którymś klucze do skrzyń miały Szkielety  Magi.

Exel.98

Exel.98

Użytkownicy
posty63
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

@Harwing obawiam się że będziesz musiał się cofnąć

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ahh tak? Bo ja się założę o milion, że klucze mają szkielety-wojownicy.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Exel.98

Exel.98

Użytkownicy
posty63
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę posążek dla Impa?

Aceaelus

Aceaelus

Użytkownicy
posty36
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę posążek dla Impa?

To jest ten posążek, który zdobywasz przy ułatwionym przyjęciu do klasztoru. Nie wiem czy da się go zdobyć bez przyjmowania tej pomocy od Vatrasa. Ale sam posążek jest w tej jaskini, do której idziesz z Gregiem odkopać pierwszy skarb. Tylko zamiast skręcać w lewo, w stronę skarbu, skręcasz w prawo. Posążek ma jeden z czarnych goblinów.

Exel.98

Exel.98

Użytkownicy
posty63
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tak dokładnie nie musiałeś wyjaśniać, ale dzięki. :D

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Zadanie - Artefakty Mrocznego Zakonu - mam znaleźć Czarę Goryczy. Utknąłem w miejscu gdzie mam pogadać z alkoholowym kurierem. Kto to jest i gdzie go szukać?

Aceaelus

Aceaelus

Użytkownicy
posty36
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zadanie - Artefakty Mrocznego Zakonu - mam znaleźć Czarę Goryczy. Utknąłem w miejscu gdzie mam pogadać z alkoholowym kurierem. Kto to jest i gdzie go szukać?

Imienia nie pamiętam ale to był ten gościu, któremu pomagałeś odzyskać wódkę od bandytów. Początkowo znajdował się w pobliżu Erola. Po tym jak pomogłeś mu odzyskać wódkę poszedł on do Karczmy "Pod Martwą Harpią". Będzie on ubrany w strój farmera. W każdym razie pogadaj po prostu z ludźmi w karczmie. Jego imię zaczynało się chyba na "L", ale tu nie mam pewności.

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak pozyskać sługę dla Wrzoda ? Bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę.

smox

smox

Użytkownicy
posty162
Propsy149
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Dziękuję. To mam problem, bo "Pod Martwą Harpią" nikt nie ma takiego dialogu. Pamiętam, że jeden gościu o imieniu Leonard zginął w walce ze ścierwojadami i to pewnie był ten.

bak

bak

Użytkownicy
posty18
Propsy2
  • Użytkownicy
To na pewno był Leonard.

pablo7890

pablo7890

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam serdecznie,
mam kilka pytań odnośnie rozgrywki. Jestem w rozdziale 1,  chcę dołączyć do Mrocznego Zakonu.
1. Jeśli chodzi o Mroczny Zakon: znalazłem posazek dla Impa,  ale gościa nigdzie nie ma. Ani przed wieża Xardasa,  ani w sanktuarium MO. Znalazłem przed zachodnią bramą Barona von Walkenburga, rozmawiałem z magami wody,  zrobiłem dla nich wszystkie zadania i scalilem ornament w klucz. Saturas nie chce mi go dać,  gdyż nie należę do Wodnego Kręgu. Opowiedziałem wszystko Baronowi, ale nie dostałem żadnego wpisu w dzienniku,  z tego co pamiętam chciał żeby mu przynieść ten ornament,  no ale nie ma szans. Nie ma u niego żadnej opcji dialogowej. Co dalej robić z mrocznymi?
2. Starożytny kult. Zrobiłem Zbrodnie i karę,  rozwiązałem sprawę nowicjusza Werona,  pobiłem Nieznajomego przed jaskinia. Co robić dalej? Dostałem od Xardasa zadanie Czarny Paladyn - do kogo się udać?
I jeszcze jedno,  Rytualne Ostrze. Wiem,  że Faler poszedł do GD, ale gdzie jest Lan i Szelest?

Dzięki wielkie.

Exel.98

Exel.98

Użytkownicy
posty63
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co trzeba zrobic dalej w zadaniu tajemnicza kobieta gdy pojdzie się z Zeldą do jakiegoś spalonego obozu myśliwych, i w dzienniku jest coś że Erik miał zapolować na czarne trolle

Bezio45

Bezio45

Użytkownicy
posty26
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Starożytny kult. Zrobiłem Zbrodnie i karę,  rozwiązałem sprawę nowicjusza Werona,  pobiłem Nieznajomego przed jaskinia. Co robić dalej? Dostałem od Xardasa zadanie Czarny Paladyn - do kogo się udać?
I jeszcze jedno,  Rytualne Ostrze. Wiem,  że Faler poszedł do GD, ale gdzie jest Lan i Szelest?

Dalsza część zadania ruszy w Górniczej Dolinie, Lan i Szelest poszli razem z Falerem.
O czarnym paladynie musisz zagadać z Impem, skoro ci znikną to nie wiem gdzie jest mi nie znikał.

Co trzeba zrobic dalej w zadaniu tajemnicza kobieta gdy pojdzie się z Zeldą do jakiegoś spalonego obozu myśliwych, i w dzienniku jest coś że Erik miał zapolować na czarne trolle

W Górniczej Dolinie w kanionie trolii przy szkielecie leży notka, przeczytaj i zanieś Zeldzie (ta sama notka była tam w Gothic 1 gdzie razem z Diego zdobywaliśmy kamień ogniskujący)

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Co mam zrobić w misji dla mrocznych Śmiertelny wróg?

pablo7890

pablo7890

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dalsza część zadania ruszy w Górniczej Dolinie, Lan i Szelest poszli razem z Falerem.
O czarnym paladynie musisz zagadać z Impem, skoro ci znikną to nie wiem gdzie jest mi nie znikał.
OK, dzięki. To w takim razie, jakie są możliwe opcje przebywania Imperanona? Przeglądałem tematy z Globala, podobno może być na skrzyżowaniu czterech pól Onara, ale tam też pusto. Co do Baronów,  czy  faktycznie dobrze pamiętam,  że trzeba dostarczyć Walkenburgowi klucz do portalu? A co z pozostałymi baronami? Czy oni dopiero pojawią się później,  czy może też mi zniknęli jak Imperanon?

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@pablo7890 Imeranon możliwe że jest w świątyni magów ognia tam  koło czarnego trolla .

pablo7890

pablo7890

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Paweł No właśnie tam też nie ma dziada.

Gdzie jeszcze może podziewać się Imperanon?

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@pablo7890 a grasz na kodach? Bo podobno przez nie są błędy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry