O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 29.07.2016 roku
Wyświetleń 1032795
Odpowiedzi 3364
Wojtas12352
venuen
Jak wbiłeś do Lucy?
Abaddon Moderator działu
Jeśli już pobiłeś Lucy to z Xardasem chyba trzeba było pogadać (nie pamiętam dokladnie). ewentualnie sprawdź jaskinie koło miasta (tam gdzie Donato siedzi tylko inna odnoga). A mój problem to zadanie Historia Doliny Przodków. Który to cmentarz? ten co znajduje sie obok Obozu Myśliwych (w strone wież osnutych mgłą) czy jest to inny cmentarz?Kolejne to zadanie z Przeklętym Nadzorcą. Chodzi o kopalnie koło obozu orków czy o tę za latarnią?Jeśli to ta koło orków, to prosiłbym jakie przedmiot jest potrzebny do otworzenia tej kraty, ponieważ gdy chce nacisnąć ten przycisk jest napisane "Brak odpowiedniego przedmiotu". Ponawiam także pytanie związane z teleportami. Jaki przedmiot jest potrzebny do aktywowania teleportu w wieży Starca oraz czy da się aktywować ten w Latarni.Z Góry dziękuje.
Bezio45
asuravt
Sryncu
Aceaelus
Wie ktoś gdzie znajdują się osoby z mrocznego zakonu w 3 rozdzialeJedyna co mówi imp to że są w jaskini sanktuarium magów ognia a ja nie mam pojęcia gdzie to jest
Cytat: venuen w 2016-08-15, 09:33Cytat: Simen w 2016-08-14, 22:54Jak wbiłeś do Lucy?Wbiłem i pobiłem, bo w dzienniku było napisane, że dostanie nauczke to dostała.1. U kogo nauczę się wyrywać serca demonów ?Mhm, gratuluję spieprzenia sobie zadanie Kolejny geniusz zadań
Cytat: Simen w 2016-08-14, 22:54Jak wbiłeś do Lucy?Wbiłem i pobiłem, bo w dzienniku było napisane, że dostanie nauczke to dostała.1. U kogo nauczę się wyrywać serca demonów ?
Simon Said Moderator
A ja mam problem:1.Gdzie szukać elementu broni białej dla Carla ?
Jakub91
Gdzie jest naszyjnik Isabel ?Bo Esteban nie miał go przy sobie, a podobno to on go ukradł ?
arto Tester Złotych Wrót
Z czego i jak wykonać posążek Beliara w zadaniu "Sprzymierzę z Beliarem" ?