Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1032868 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1032868

Odpowiedzi 3364

asuravt

asuravt

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
2. Czy Faler (Rytualne Ostrze chyba) jest w Górniczej Dolinie? (rozmawiałem z Lee i mówił że poszedł w stronę Przełęczy ale nie widziałem go nigdzie jak narazie.

Tak, jest w Górniczej Dolinie

Wojtas12352

Wojtas12352

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejne pytanie:
Gdzie jest ten Zorex? Xardas mówił że w okolicy słonecznego kręgu ale nie widziałem go tam.

Bezio45

Bezio45

Użytkownicy
posty26
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mam 3 pytania:
1.Lee chce żebym mu przyniósł, 2 tomy książki "Bitwa o Varant" 2 tom już mam (podprowadziłem komuś za pomocą kradzieży kieszonkowej), a gdzie szukać 1 tomu ?
2.Na farmie w DP mam problem z zadaniem dla tego kowala, myszka mi się spierdzieliła i całą rozmowę przewinęła, a wpis w dzienniku niewiele mi mówi :/
3.Nie mogę nigdzie znaleźć brata Pepe, ponoć ma być w jaskini pod słonecznym kręgiem (tak było w global modzie przynajmniej).

asuravt

asuravt

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Lee chce żebym mu przyniósł, 2 tomy książki "Bitwa o Varant" 2 tom już mam (podprowadziłem komuś za pomocą kradzieży kieszonkowej), a gdzie szukać 1 tomu ?

Jest w zamku w gorniczej dolinie w jedej z gornych pomieszczen

2.Na farmie w DP mam problem z zadaniem dla tego kowala, myszka mi się spierdzieliła i całą rozmowę przewinęła, a wpis w dzienniku niewiele mi mówi :/

Musisz domiesc szczypce do beneta na farmie onara (szczypce dostajesz wraz z rozpoczeciem misji)

Wojtas12352

Wojtas12352

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kolejny problem:Zadanie Zemsta Czarnych Jastrzębi bodajże, zniknął gdzieś Moe. Kardif powiedział, ze poszedł z jakimś dziwnym typem. Gdzie dalej mam iść/z kim pogadac?

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Moe znajdziesz za sklepem rybnym Halvora.

Wojtas12352

Wojtas12352

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki. jeszcze jedno pytanie
tym razem chodzi o Zwiadowców. Muszę mieć daną ilość siły/zręczności oraz umiejętności, żeby sprostać wymaganiom Wilhelma?

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam 2 problemy :
1.Co mam zrobić w misji dla mrocznych śmiertelny wróg czy jakoś tam, rozmawiałem już z tą osobą ale nie wiem co dalej.
2.Problem z misją żona sędziego poszedłem już do tego maga i każe mi przyjść do niego później, wróciłem po paru dniach i nic, trzeba coś jeszcze zrobić ?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
@Paweł do jakiego maga? Przecież w zadaniu Żona Sędziego nie ma żadnego maga :|

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Jemu zapewne chodzi o kontynuacje wątku Lotty w 3 rozdziale. Skoro po kilku dniach nic się nie dzieje, to znaczy, że musisz pchnąć do przodu inne wątki i zadania.

Paweł

Paweł

Użytkownicy
posty33
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Aceaelus

Aceaelus

Użytkownicy
posty36
Propsy9
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nigdy nie miałem talentu i cierpliwości do zagadek z chromaninów. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś wrzucił lokacje chromaninów od 3 do 6.

bubek

bubek

Użytkownicy
posty35
Propsy9
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Witam czy mógł by ktoś wstawić screeny wszystkich dźwigni z świątyni budowniczych z doliny przodków. Bo próbuje zdobyć miecz dla mrocznych lecz mi to nie wychodzi 

Wojtas12352

Wojtas12352

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. jakiego przedmiotu potrzebuje żeby aktywować teleport w wieży Starca? Gdy klikam na piedestał jest napisane "brak odpowiedniego przedmiotu". I gdzie takowy znaleźć?.
Drugie pytanie : Jak wejść do Latarni? kołowrót nie działa a ta drabina z drugiej strony tez zbytnio nie pomaga.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli chodzi o latarnie w dolinie przodków to wchodzisz właśnie po tej drabince na dach i tam jak jest zwój liny powinien być przycisk poklikaj.

Wojtas12352

Wojtas12352

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki. A co do teleportu wie ktoś? Ten w latarni też da się jakoś aktywować?

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Grałem w to tyle razy, a sam nie wiem jakiego przedmiotu wymaga xD Z czasem go znajdziesz przy uważnym exploringu. Ja zawsze znajdowałem.

Wojtas12352

Wojtas12352

Użytkownicy
posty22
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

venuen

venuen

Użytkownicy
posty94
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem zbrodnia i kara, otóż Andre powiedział mi, że Patrick nie patrolował górnego miasta więc wbiłem do Lucy zabrałem od niej kartkę i w dzienniku zadań mam napisane, że kult się rozprawia z ludźmi czy coś takiego i, że mam dowody na niewinność gościa. Co mam dalej robić? Bo nie mam pomysłu.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6475
Propsy3037
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Jak wbiłeś do Lucy?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu