Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1097240 3364

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 29.07.2016 roku

Wyświetleń 1097240

Odpowiedzi 3364

Xankir

Xankir

Złote Wrota
posty256
Propsy85
Profesjabrak
  • Złote Wrota
@asuravt  Chodziło mu o tego Imperanona - mag stojący pod więżą Xardasa. Dostaniesz od niego 2 zadania, które jak wykonasz to Imperanon wyśle cię do Hagena.

,,Miecz przeznaczenia ma dwa ostrza. Jednym jesteś ty. Drugim zaś śmierć."
A.Sapkowski

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dokładnie, chodziło o Imperanona.

Forum Bractwa Spolszczenia: http://bractwospolszczenia.ml/
Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

kamil6131

kamil6131

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest halabarda schiemera tego zwiadowcy z obozu przodków ?  szukam i szukam i nie mogę znaleźć
i świątynia budowniczych w dp opuściły już się te kolce i co ja mam teraz zrobić ? jestem przy przełącznikach

Munukasni

Munukasni

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak przejść zbrodnie i kare? gadałem już z czarnym paladynem i potem z xardasem i teraz nie wiem z kim gadać, u andre nie mam dialogu tak jak w global modzie

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie jest halabarda schiemera tego zwiadowcy z obozu przodków ?  szukam i szukam i nie mogę znaleźć
i świątynia budowniczych w dp opuściły już się te kolce i co ja mam teraz zrobić ? jestem przy przełącznikach
Co do halabardy, pogadaj z myśliwymi, któryś ci powie.
Jeśli kolce się schowały, to strzel z łuku w skrzynie.

jak przejść zbrodnie i kare? gadałem już z czarnym paladynem i potem z xardasem i teraz nie wiem z kim gadać, u andre nie mam dialogu tak jak w global modzie

Załatwiłeś kolesia co stał przed jaskinią? Przeczytałeś znalezione listy i notatki?

Znajdziecie tam kilkadziesiąt przetłumaczonych modów oraz wiele przydatnych informacji o zagranicznych modyfikacjach. Wkrótce Bractwo rozszerzy swoją działalność również na inne gry, zapraszam ;)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Halabarda Schmiera jest w skrzyni która jest w namiocie gdzie modli sie mag ubrany w szate ognia.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

asuravt

asuravt

Użytkownicy
posty18
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie zdobyc pancerz strazy krolewskiej dlo gora?

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trzeba z kimś w mieście pogadać, chyba z Regisem.

KuX

KuX

Użytkownicy
posty42
Propsy13
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Z Mateo chyba. Lub Alrikiem.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Co robić dalej po rozmowie z Hagenem w zadaniu "Skradziony klucz"?

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Musisz popchnąć wątek Kultu do momentu aż znajdziesz na cmentarzu przy farmie Onara martwego Nowicjusza i dowiesz się od Lee, że Faler zmierzał do Górniczej Doliny.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Czyli muszę, teraz zwrócić uwagę na wątek Starożytnego Kultu, ponieważ byłem skupiony na innych zadaniach, w wątku kultu to stoję na tym, że jestem po oddaniu pierwszego zwoju Xardasowi 

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Tak, musisz dalej ruszyć ten wątek.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Powiedz mi jeszcze co mam robić dalej po tym jak Xardasowi dałem ten zwój, który znalazłem za jego wieżą? Dalej sobie wtedy raczej poradzę.

Abaddon

Abaddon

Moderator działu
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Moderator działu
Pogadać z Lesterem i zdobyć kolejny zwój. A potem w mieście wypełnić zadanie Kiranora z Iglerio.

arto

arto

Tester Złotych Wrót
posty292
Propsy20
ProfesjaTester
  • Tester Złotych Wrót
Okej, dzięki :)

kamil6131

kamil6131

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Otworzylem te skrzynie w swiatyni budowniczych dp i nie ma miecza dialogu z laranem zadnego tez nie ma

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Otworzylem te skrzynie w swiatyni budowniczych dp i nie ma miecza dialogu z laranem zadnego tez nie ma

Miecz jest w ukrytym pomieszczeniu, trzeba strzelić w ściane w komnacie na prawo od wejścia

kamil6131

kamil6131

Użytkownicy
posty31
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no ta tylko tera ta komnata jest zamknieta bo w ktoryms strzelilem i sie zamknelo ten kolowrot tez nie otwiera tej karty teraz

Bosper

Bosper

Użytkownicy
posty108
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wbijaj do pomieszczenia pierwszego od lewej i tam się z przełącznikami baw, tam też trzeba w coś strzelić chyba.

0 użytkowników
Do góry