Po primo - "w miarę w porządku" =/= "najlepsze jakie kiedykolwiek widziałem". Przy ocenianiu debiutanckiego projektu tworzonego przez osoby, które są świeże w tematyce modowania nie widzę sensu stosowania rygorystycznej skali oceny. Napisałem, że "w miarę w porządku", ponieważ pomimo tego, że nie są najlepsze, to jednak da się grać - no prawie, bo niektóre niedopowiedzenia były naprawdę ciężkie do zdzierżenia, np. jak wspomniałem, brak informacji o sposobie dołączenia do Ogrodników - ale jednak postanowiłem zastosować taryfę ulgową przy ocenianiu. Widywałem naprawdę złe teksty i w porównaniu z nimi to teksty z Altharu jeszcze uchodzą.
Po secundo "pierdoły" - nie uważam postulatu o rozwinięcie fabuły za pierdołę. Co do reszty, możliwe. Dopiero się zorientowałem, że zapomniałem wspomnieć o pustawym świecie, ale cóż, zdarza się. Sam nie zajmuję się recenzowaniem modów i jest spore prawdopodobieństwo, że zwracam uwagę na coś innego niż ludzie, którzy zajmują się modami od dawna. W tej sytuacji zapraszam Cię do udzielenia jakiś wskazówek. Ja również mógłbym się czegoś dowiedzieć :v