Cokolwiek żeby pograć 15314 32

O temacie

Autor kageyoshi

Zaczęty 30.06.2016 roku

Wyświetleń 15314

Odpowiedzi 32

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty185
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Tak jak Zireael polecam the last of us. Zombie post apo, ale poprostu fabula gasi jape, strasznie wciaga.

Pozdrawiam mame i tate

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dzięki wszystkim za propozycje :) biorę się za nadrabianie zaległości

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Właściwie to i mi możecie coś polecić - z tym, że u mnie jest haczyk - Radeon HD2600M + coś nieangażującego (mam 2 dni). Właśnie pobieram War of the Roses - mam w sumie ochotę na coś średniowiecznego bez fantasy albo coś szybkiego (pobrałem ostatnio Brutal Dooma, ale miałem bugi graficzne).

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
System Shock 2 :D Gra nie jest dluga, czas gry to 20h

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Coś mówiłem, Mcdun :v

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Właściwie to i mi możecie coś polecić - z tym, że u mnie jest haczyk - Radeon HD2600M + coś nieangażującego (mam 2 dni). Właśnie pobieram War of the Roses - mam w sumie ochotę na coś średniowiecznego bez fantasy albo coś szybkiego (pobrałem ostatnio Brutal Dooma, ale miałem bugi graficzne).

Jeśli War of the Roses to to co myślę, to lepiej do idinstaluj xD
To nie jest gra na dwa dni.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odinstalowałem - niestety 13 klatek na sekunde :D

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Właściwie to i mi możecie coś polecić
Przecież ty i tak nikogo nie posłuchasz.
mam w sumie ochotę na coś średniowiecznego bez fantasy albo coś szybkiego

Oprócz oczywistego M&B przychodzi mi do głowy tylko Banished i może anno 1404 albo AoE 2

Albo spróbowałbyś w końcu Rogue Legacy. Jeśli cie porządnie nie wciągnie po godzinie gry to coś jest z tobą nie w porządku.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Ciekawy temat, przyznam że mi też się nudzi, a w coś bym pograł - cokolwiek z fabułą. Polecam Fallouta 2 z modem przywracającym wyciętą zawartość (do pobrania na nomutantsallowed). Od wielkiej biedy może być też fallout new vegas, ale w tym wypadku stracisz większość zapału do gry w połowie moddingu wymaganego do w miarę komfortowej rozgrywki.

I tak jak pisali przedmówcy - nie zwracaj uwagi na posty MacaDupa i Werewafla. Jeden myśli, że jest przezabawny i wszyscy go lubią, a drugi "ma tylko rację najswojszą i jego racja jest racją najjegojszą", a w temacie gier się chuj znają.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany

Maciej

Cokolwiek żeby pograć
#29 2016-07-09, 17:07(Ostatnia zmiana: 2016-07-09, 21:04)
I tak jak pisali przedmówcy - nie zwracaj uwagi na posty MacaDupa i Werewafla. Jeden myśli, że jest przezabawny i wszyscy go lubią, a drugi "ma tylko rację najswojszą i jego racja jest racją najjegojszą", a w temacie gier się chuj znają.
Ode mnie to się odpierdol synek, bo ci nic nie zrobiłem.Znam się na grach tak samo jak ty, a nawet z debilami nie można normalnie dyskutować o wadach gier.
,,Jeden myśli, że jest przezabawny i wszyscy go lubią'' Ciekawe gdzie tak twierdze? :huh:

Reżyser kina akcji

Reżyser kina akcji

Użytkownicy
posty5
Propsy4
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Pograj w Pokemon GO.
A tak poza tym polecam jeszcze Mafie, Ojca Chrzestnego i Bitwę o Śródziemie.Te 3 gry potrafią wciągnąć na wiele godzin dobrej zabawy.

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty185
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Noo Bitwe o srodziemie tez polecam. Najlepsza strategia moim zdaniem. Noo jezeli nie liczyc W3 ze wszystkimi mini-modami

Pozdrawiam mame i tate

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Noo Bitwe o srodziemie tez polecam. Najlepsza strategia moim zdaniem. Noo jezeli nie liczyc W3 ze wszystkimi mini-modami
Widocznie w malo strategi grales :D Gralo sie przyjemnie ale dupy nie urywa. :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry