Zapisy gry 105560 228

O temacie

Autor Razakel

Zaczęty 25.06.2016 roku

Wyświetleń 105560

Odpowiedzi 228

SkyneR

SkyneR

Użytkownicy
Kabaneri
posty16
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kabaneri
Bardzo bym prosił o save z wersji (0066) tylko nie z samego początku obojętne jaki poziom.

Kisiel

Kisiel

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Prosiłbym o save postaci mag/wojownik z wersji 065, rozdział 2/3 :)

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bardzo bym prosił o save z wersji (0066) tylko nie z samego początku obojętne jaki poziom.
Daj maila to ci prześlę.

Celechim

Celechim

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam,
Gdzie znajduje się folder z zapisami do moda, bo te dwa w głównym folderze są puste. Z góry dziękuję, pozdrawiam.

SkyneR

SkyneR

Użytkownicy
Kabaneri
posty16
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Kabaneri
Popatrz w C:\Users\nazwa użytkownika\AppData\Local\VirtualStore (tutaj już wchodzisz gdzie masz zainstalowaną gre, ja mam)\Program Files\JoWood\Gothic II\Saves

Celechim

Celechim

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest szansa by zapis z wersji 0065 zadziałał na 0066, a jeśli tak to czy będą obecne zmiany które ta wersja wprowadza?

Szpyciu

Szpyciu

Użytkownicy
posty50
Propsy7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Celechim nie, nie będzie działać. Jeżeli zmieniasz wersje wymagana jest nowa gra.

AloneWolf

AloneWolf

Użytkownicy
posty38
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podesłać savea (wersja 0066) Wojownik na normalnym lub łatwym

deverct

deverct

Użytkownicy
Obecnie Guru
posty148
Propsy29
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Obecnie Guru

deverct

Zapisy gry
#68 2017-05-10, 10:21(Ostatnia zmiana: 2018-04-01, 16:04)
http://chomikuj.pl/deverct/Galeria

Tu jest save ( przepraszam za niedokładny odnośnik, ale jakoś nie potrafię operować chomikiem...)
Jest to początkowy save z:
Wykonanymi prawie wszystkimi questami w Khorinis;
Nie wybrany czeladnik ( wykonane questy łącznie z Constantinem);
Nauczony tylko pozyskiwania mięsa, skór i otwierania zamków;
Dołączony do gildii złodziei;
Poziom trudności normalny;
Lvl 7 albo 8, nie rozdane wcale umiejętności
Wersja gry 0066 R2
Czysty save jeśli ktoś nie chce znowu wykonać questów początkowych

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, potrzebuję save gdzie jest ukończona Pustynia Adanosa, mniej więcej wyczyszczona Górnicza Dolina z potworów i orków, no i zaczęte wątki w mieście orków. Poziom trudności najlepiej Trudny albo Normalny a jeśli chodzi o Gildie i profesje to obojętnie.

Dezerow

Dezerow

Użytkownicy
posty42
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ma ktoś może save pod koniec 1 rozdziału lub przynajmniej po wykonaniu wielu zadań na hardzie/legendarnym? Klasa i gildia obojętna. Ewentualnie jak ktoś ma save z 2/3 rodziału, to również przyjme z wdzięcznością. Wersja 0066+

Lampii

Lampii

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam
Mialbym goraca prosbe.czy ktos moglby powiedzielic sie savem z latwego poziomu najemnika z poczatku 2 rozdzialu lub konca pierwszego? Savy wyzej za cholere nie chca mi sie zaladowac.pozdrawiam

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Andy

Zapisy gry
#72 2017-05-22, 17:04(Ostatnia zmiana: 2017-05-30, 12:45)

212samuraj

212samuraj

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
potrzebuje save z wersji (0066)
łatwy poziom

RoTher

RoTher

Użytkownicy
posty123
Propsy4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam potrzebuję save przed lub chwile po zostaniu nekromantą. Wersja 0066R2 poziom trudności trudny lub normalny. Pozdrawiam.

Hoornel

Hoornel

Użytkownicy
posty25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam,potrzebuje save (0066)v2 poziom normalny,po zabiciu kruka.

TitanShira

TitanShira

Użytkownicy
Erandill
posty18
Propsy3
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
  • Erandill
Witam, mam save(0066)v2 dla osób które nie chcą siedzieć długo w pierwszym rozdziale (starałem się nie wykorzystywać pn na niepotrzebne rzeczy) Bez gildii i czeladnika. Postać ma 15 poziom 195PN na poziomie Normal 24 Retoryki i wszystkie 12 tabliczek do teleportów z Khorinis.
Screeny: http://imgur.com/a/fGYBN
Save: http://www21.zippyshare.com/v/PbHJMAtk/file.html  Szczegóły niżej polecam przeczytać,
Spoiler
Postać posiada śpiwór. Wyuczone wszystkie umiejętności łowieckie z Khorinis oraz trochę zręczności(niecałe 10 pn na to poszło i to tylko po to żeby okraść kilka osób i dostać misję od gildii złodziei) zrobione zadania żeby porozmawiać z mistrzami oraz ich zadania, zrobione zadnia potrzebne, żeby dołączyć do jakiejkolwiek gildii (Robiłem zadanie, żeby szybciej wejść do klasztoru czyli za darmo wystarczy pogadać z Pedro) Dołączone do gildii złodziei, wykonane pierwsze zadanie gildii zabójców, wykonana pierwsza misja gildii kupców oraz kilka misji z gildii łowców. Listy rekomendacyjne od Salandrilla, Fernando, Gerbandta, a z Luthero wystaczy pogadać. Dostałem się do klasztoru "sposobem z retoryką" tzn. że Lhemar ma do sprzedania jeszcze kilka ciekawych rzeczy(miksture do maks many itd.) Do górnego miasta dostałem się za pomocą zwoju snu. Zebrałem 2 ornamenty został już tylko ten który dostaje się od Lothara. Z ciekawszych rzeczy w ekwipunku jest sztaba magicznej rudy, czarna perła i skóra trolla. W razie jakichś pytań pw.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Potrzebny save postać pod zręczność poziom hard późny pierwszy rozdział bez gildii lub strażnik świątynny wersja 66.1 lub 66.2

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa

Hearthstone

Zapisy gry
#78 2017-07-20, 20:51(Ostatnia zmiana: 2017-07-20, 20:58)
Dodaje save:

Postać: Bez gildii
lvl: 23
Poziom:  Trudny
Wersja moda : 0066 R2

Postać ma odblokowane wszystkie frakcje , ale staty typowo pod wojownika więc nada się na Najemnika, Strażnika miejskiego i świątynnego.

Wykonane wszystko co się dało na 1 rozdział poza paroma wyjątkami które najlepiej wykonać po dołączeniu do gildii:

-Wybicie bandytów Dextera
- Zabicie topielca dla Erola
- wykonanie zadania banda Hansa i zabicie Asmala ( jako że dołączam dołączam do straży wolałem poczekać z zabiciem Asmala do zadania z likwidacją zabójców od Andre) i to tyle

Khorinis również praktycznie wybite zostały tylko Trolle , cieniostwory i szkielety.

Zdjęcia postaci:

http://imgur.com/a/L6sIa

Link do save ( jak wygaśnie pisać na PW) :

https://megawrzuta.pl/download/57db975d0c57e318824475b548a60f16.html

Trzeba wypakować 7zip albo winrarem :)

:D

Hearthstone

Hearthstone

Użytkownicy
Kto ma odwagę, wygrywa
posty837
Propsy474
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kto ma odwagę, wygrywa
Zarzucam kolejnego save tym razem tuż przed przejściem przez portal do JArkendaru

Strażnik Miejski
lvl 25
poziom : Trudny
ver: 0066 R2

https://megawrzuta.pl/download/2ea5a02487e365c7aa98795fb3240328.html

:D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry