OTO WEREWOLF I KAZZMIR 20292 75

O temacie

Autor Werewolf

Zaczęty 17.06.2016 roku

Wyświetleń 20292

Odpowiedzi 75

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Nie kurwa obaj jestescie neutealni jak Szwajcarja.

a teraz o co chodzi?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
O to samo co wcześniej. Żelazko ma tutaj racje.
Obeje z werewolfem pierdolicie jacy wy jesteście obiektywni i mądrzy i nie jesteście wcale fanboyami żadnej partii lub ideologii. Oboje jesteście ślepi. Oboje linkujecie idiotyzmy byle tylko zgadzały by się z waszymi przekonaniami.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO WEREWOLF I KAZZMIR
#42 2016-06-23, 09:59(Ostatnia zmiana: 2016-06-23, 10:06)
O to samo co wcześniej. Żelazko ma tutaj racje.
Obeje z werewolfem pierdolicie jacy wy jesteście obiektywni i mądrzy i nie jesteście wcale fanboyami żadnej partii lub ideologii. Oboje jesteście ślepi. Oboje linkujecie idiotyzmy byle tylko zgadzały by się z waszymi przekonaniami.

postulowałem wywalić ten temat... bo w ten sposób wszystko co dotyczy polski jako takiej będzie się odnosiło mniej lub bardziej do polityki, stąd lepiej go usunąć bo nie można w nim pisać na żaden temat (orliki wam przeszkadzają, sam fakt że nawet ten wydawałoby się niewinny temat budzi w was obrońców nie wiem czego, dowodzi że temat OTO POLSKA stał się zbędny). również kilka postów temu pisałem że nie jestem obiektywny, stąd moje zdziwienie.

politycy żerują bo wiedza ze na nich i tak głos oddadzą.

jestem spolaryzowany przeciwko wszystkim partiom rządzącym polską od 1989, namawiam do nie głosowania na nie, gdyby mnie słuchano politycy nie mieliby na czym żerować...

obiektywnie mogę się zgodzić może z 10% tego co te partie zrobiły dobrego, reszta nie robi różnicy dlatego wolałbym ich nie oglądać w telewizji, w transmisjach online sejmu, czytać o nich w gazetach i kurwa pisać o nich na forum.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Nikt nie jest obiektywny. Sztuką jest dążyć do obiektywizmu, jeżeli Ci na tym nie zależy, to nie wiem, o co masz pretensje.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Nikt nie jest obiektywny. Sztuką jest dążyć do obiektywizmu, jeżeli Ci na tym nie zależy, to nie wiem, o co masz pretensje.

teraz robicie to co podobno ja i werewolf, przypierdoliliście się do mojej nieobiektywności, brawo xD
nie chce mi się szukać postów poszczególnych osób w tamtym temacie, ale żaden z nich, nie jest obiektywny. te mądrzejsze wydają się być obiektywne, ale reprezentują tylko inne, być może bardziej zdrowsze spojrzenie na temat polityki. gdybyś chciał być prawdziwie obiektywny, powinieneś bić we wszystkich którzy w tym wątku piszą.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
ale reprezentują tylko inne, być może bardziej zdrowsze spojrzenie na temat polityki

Oczywiscie, Twoja prawda jest najtwojsza a reszta to ciota i chuj i niewazne. Jakie to kurwa korwinowskie :lol2: Moje poglądy są super a inni nie mają racji :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ale reprezentują tylko inne, być może bardziej zdrowsze spojrzenie na temat polityki

Oczywiscie, Twoja prawda jest najtwojsza a reszta to ciota i chuj i niewazne. Jakie to kurwa korwinowskie :lol2: Moje poglądy są super a inni nie mają racji :lol2:

werewolf czytasz, wybierasz fragment i olewasz resztę, ten temat nie jest w żadnej mierze obiektywny. ja nie jestem, ty nie jesteś, oni też nie są. wśród wszystkich poruszanych tam tematów, jest wiele które obiektywnie pis wydaje się robić dobrze (o których nie piszę lub nie chwalę bo po co - pisze się o tym co robią źle. ciekaw jestem co byś napisał dobrego o rządach platformy, zrób krótką obiektywną listę tego co zrobili dobrze), ale są inne które robi źle, ale to nadal tylko moja opinia, subiektywna.

wywalcie ten temat, albo usuńcie ostatnich kilka miesięcy i zamknijcie.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
orliki wam przeszkadzają, sam fakt że nawet ten wydawałoby się niewinny temat budzi w was obrońców nie wiem czego, dowodzi że temat OTO POLSKA stał się zbędny).

Wiesz czemu orliki przeszkadzają?
Kazzowi, który zgodnie z Korwinem powtarza że państwo powinno ograniczać wydatki, wszystkie takie syfy jak 500+ powinno się wypierdolić a jedynym celem państwa jest obrona granic, nagle przeszkadzało by to żeby jednej z tych rządowych instytucji-pijawek upierdolić łeb.

Tak, wiem. Nigdzie nie napisałeś że zgadzasz lub nie zgadzasz się z usunięciem orlików. Ale tak to wygląda. Artykuł który zalinkowałeś miał charakter demonizujący PiS. I skoro to go zalinkowałeś należy przyjąć założenie że w pełni się z piszącym artykuł zgadzasz.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
orliki wam przeszkadzają, sam fakt że nawet ten wydawałoby się niewinny temat budzi w was obrońców nie wiem czego, dowodzi że temat OTO POLSKA stał się zbędny).

Kazzowi, który zgodnie z Korwinem powtarza że państwo powinno ograniczać wydatki, wszystkie takie syfy jak 500+ powinno się wypierdolić a jedynym celem państwa jest obrona granic, nagle przeszkadzało by to żeby jednej z tych rządowych instytucji-pijawek upierdolić łeb.

Tak, wiem. Nigdzie nie napisałeś że zgadzasz lub nie zgadzasz się z usunięciem orlików. Ale tak to wygląda. Artykuł który zalinkowałeś miał charakter demonizujący PiS. I skoro to go zalinkowałeś należy przyjąć założenie że w pełni się z piszącym artykuł zgadzasz.

żelazna konsekwencja i obiektywizm  :facepalm:

mój własny cytat z tego co było w tamtym poście

aby wszystkich uspokoić, orliki nie są zagrożone! poniżej informacja od fundacji zajmującej się orlikami.
http://frkf.pl/czekamy-na-sprostowanie/

ale jaka jest prawda?

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Brytania chce wyjść z Unii. Coś się popsuło xD

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Może to być początek czegoś dobrego lub początek czegoś w chuj złego. Juz w tej chwili Szkocja mysli o niepodleglosci xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
słuchałem wypowiedzi polskich polityków do wczoraj i odnoszę wrażenie że jedynym co potrafili to snuć katastroficzne scenariusze. nieliczni zachowywali spokój i względny zdrowy rozsądek. oby unia zmądrzała w co wątpię.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

KOMPUTER:
Spoiler

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Napisałbym coś, ale w sumie to temat "OTO WEREWOLF I KAZZMIR".

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dokladnie, to nasz temat :F

KOMPUTER:
Spoiler

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fareus co poradzisz, włazodupne portale pisowskie są czasami nielepsze od POwskich :D

A teraz powiedzcie mi, czy to sie dzieje naprawde - ,,opozycja" (pisze w cudzyslowie, bo tak nieudolnej, marnej i słabej opozycji nie ma nawet Putin w Rosji) twierdzi, że upały w sejmie i poza nim to sprawka Kaczafiego, a ,,lider" tejze ,,opozycji" (czyli riczi petru, co prawda samozwanczy lider ale wciaz) mówi, że w wysyłaniu wojsk na ISIS* chodzi o trybunał konstytucyjny... naprawde, PiS nie musi nic robić, byleby był, a opozycja sama sie eliminuje.

wysyłaniu wojsk na ISIS* - żeby było 100% jasne - jestem calkowicie przeciw temu pomysłowi i uwazam, że PiS bardzo chujowo postepuje.

KOMPUTER:
Spoiler

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

żelazna konsekwencja i obiektywizm  :facepalm:

mój własny cytat z tego co było w tamtym poście

aby wszystkich uspokoić, orliki nie są zagrożone! poniżej informacja od fundacji zajmującej się orlikami.
http://frkf.pl/czekamy-na-sprostowanie/

ale jaka jest prawda?

To że zalinkowałeś sprostowanie uznałem za edit. Z krótkiej treści twojego postu wynikało jakobyś się nie zgadzał z usunięciem orlików. Jeśli tak nie jest to sorry. Chociaż nie rozumiem po co wklejasz dwa linki naraz, każdy przeczący sobie. By wykazać brak wiarygodności mediów?

I tak nie wybaczam linkowania takich bzdur jak "reportaże" MMK

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
I tak nie wybaczam linkowania takich bzdur jak "reportaże" MMK

możesz wysnuwać wnioski jakie chcesz, ale nie to tam napisałem co ci się wydawało. orliki upolityczniają politycy, nie ja...
co to jest mmk?

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Wracając do naszego jaśnie oświeconego kolegi namiota.

https://www.facebook.com/paulina.magdalena.maria?fref=nf
https://www.youtube.com/watch?v=RxKGzoUBMUg

Ogarnijcie sobie komentarze. Skąd się kurwa tacy ludzie biorą xD?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO WEREWOLF I KAZZMIR
#59 2016-06-26, 16:30(Ostatnia zmiana: 2016-06-27, 12:29)
fantastyczny pomysł, pogratulować odwagi ale jak zwykle wykonanie zawiodło (może kiedyś się zjadą?)

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1038663,title,Brexit-Waszczykowski-organizuje-szczyt-zaproszeni-szefowie-MSZ-krajow-UE-oprocz-szostki-zalozycieli,wid,18396227,wiadomosc.html

bo

On behalf of the Czech V4 Presidency, Minister of Foreign Affairs Lubomír Zaorálek will host a meeting of V4 and Germany Foreign Ministers in Prague on June 27, 2016. The aim of the talks is to discuss questions related to the so-called Brexit. The meeting will also focus on the future architecture of the European Union.

ciąg dalszy. ciekawe czy wyborcza jakoś to nadzoruje i uwzględnia to co jest na stronie ministerstwa spraw zagranicznych czech... tymczasem założycielska szóstka ue rozszerza konsultacje w sprawie Brexitu, ale bez polski.

Ministrowie spraw zagranicznych państw założycieli UE w niedzielę i poniedziałek będą rozmawiać o Brexicie z Czechami, Słowacją i krajami bałtyckimi. Konsultacji z Polską i Węgrami na najbliższe dni nie planują - dowiedziała się "Wyborcza".

Cały tekst: http://wyborcza.pl/1,75399,20305071,zalozycielska-szostka-ue-rozszerza-konsultacje-w-sprawie-brexitu.html#ixzz4ChTOlDEc

ciąg dalszy:

Rano w Pradze spotkali się ministrowie spraw zagranicznych państw Grupy Wyszehradzkiej: Czech, Polski, Słowacji i Węgier. W rozmowach wziął udział szef MSZ Niemiec i Francji.

W spotkaniu w Warszawie wezmą udział: ministrowie spraw zagranicznych Węgier, Rumunii, Bułgarii, Grecji oraz podsekretarze stanu Hiszpanii i Wielkiej Brytanii - powiedział Wirtualnej Polsce dyrektor biura prasowego MSZ Rafał Sobczak.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry