Mistrzostwa Euro 2016. 56144 214

Ankieta

Czy Polska przedrze się i wyjdzie z grupy w pocie czoła?

Tak, dzięki wszystkim zwycięstwom.
5 (11.6%)
Tak, wejdzie. Zajmując 2 miejsce.
18 (41.9%)
Nie, dostanie wpierdol od wszystkich przeciwników.
6 (14%)
Zajmą 3 miejsce, ale prezydent Duda przekupi FIFE i awansują.
14 (32.6%)

Głosów w sumie: 43

O temacie

Autor Zireael

Zaczęty 6.06.2016 roku

Wyświetleń 56144

Odpowiedzi 214

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Obydwie drużyny były słabe. Myślę, że Portugalia dostanie baty w finale, niezależnie czy będą grać z Francją czy Niemcami, podobnie Walia w meczu o 3 miejsce.

Po jakimś czasie od ćwierćfinału dochodzę do wniosku, że jednak bardziej niż dumny, jestem zawiedziony. Oczywiście, chłopaki grali bardzo dobrze i można być z tego zadowoleni, ale nawet oni sami powiedzieli, że liczyli na więcej. Rozczarowany jestem nie dlatego, że przegraliśmy ćwierćfinał, to już nawet nie chodzi o to, czy byśmy pokonali Walię, czy nie pokonali, tu chodzi o to, że przegraliśmy ćwierćfinał z drużyną słabszą, z drużyną, z którą mogliśmy łatwo wygrać. Gdybyśmy przegrali 3:0, to machnąłbym ręką i powiedział: "Trudno, byli lepsi", ale Portugalia nie była od nas lepsza. Problemem było to co u większości drużyny występuje (także w meczu ze Szwajcarią), po strzeleniu gola cofanie się pod własną bramkę, zamiast walczyć dalej, bronienie się przez 90 minut meczu, wystarczyło pyknąć drugiego gola, może i by się nie udało, ale przynajmniej wiedziałbym, że próbowali, w 90 minutach byliśmy zdecydowanie lepszą drużyną, ale asekurancka gra pozbawiła nas, półfinału, być może finał, a jeszcze może tytułu Mistrza Europy.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
litości, nie roztrząsaj. meczu o trzecie miejsce nie będzie.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dzisiaj finał i dowiemy się, kto zostanie mistrzem Europy. Mam nadzieję, że wszyscy przyszykowani. :D

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Te cieniasy wygrały... a to my mogliśmy być na ich miejscu ;-;

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

therooofisonfire

therooofisonfire

Użytkownicy
Lerła Merlę.
posty47
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Lerła Merlę.
Chorwacja mogła być na ich miejscu, ale nie my. My graliśmy piach połączony ze sporą dawką szczęścia.

Pokaż mi bohatera, a napiszę Ci tragedię.

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Tak jak oni.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Kurwa 3ds max

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Mój żal jest wielki. Naprawdę? Portugalia?
http://www.rp.pl/Szczyt-NATO/160719916-Washington-Post-TVP1-przeinaczyla-slowa-Obamy.html
zgodzę się ze wszystkim prócz tego, że Portugalia była najsłabsza, to trochę przesada. Ale myślę, że była wśród drużyn słabszych, ale cóż, to jest piłka nożna, tu nie wygrywa ten kto lepiej gra, ale ten co skutecznie.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Cieszę się, że Portugalia wygrała, chociaż nie jest to mój wymarzony mistrz Europy. Mistrzostwa pokazały, że najlepiej grali ci najmniej zmęczeni przez sezon. Forma turnieju powinna wrócić do 16 drużyn, ale UEFA zapewne rozszerzy jeszcze turniej, by hajs się zgadzał.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Mamy 16 miejsce w rankingu fifa!

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A gdyby nie Milik, to może bylibyśmy w pierwszej 10.  :P

KornikS

KornikS

Użytkownicy
posty104
Propsy72
NagrodyV
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy

KornikS

Mistrzostwa Euro 2016.
#211 2016-07-14, 20:33(Ostatnia zmiana: 2016-07-14, 20:48)
No to ten, opóźnione ale jest. Eder, dis łan for ju i w ogóle. Dobrze że Francja nie wygrała, bo mistrzostwa u nich i w ogóle za pewnie się czuli a tak być nie powinno. Szkoda Ronaldo. No i Portugalia mistrzem Francji.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

Mistrzostwa Euro 2016.
#212 2016-09-14, 22:22(Ostatnia zmiana: 2016-09-14, 23:03)
legia  :facepalm:

czy oni startują w konkursie kto im najwięcej goli strzeli? xD

edit: ruchałeś?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Chodziłem do tej samej klasy w gimnazjum z Izabelą Kuś.

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Legia jest bez formy, kilka lat temu grali o wiele lepiej, ale to chyba przez trenera który nie potrafi ogarnąć drużyny.
Real przyjedzie i będzie jeszcze większy wpierdol. pamiętam jak lech grał świetnie w pucharach a tu taka klapa.

= D

0 użytkowników
Do góry