Bo tak trudno jest sie domyslec, że jak PB zrobi 3 z zrzedu porazke artystyczna to nie wroca do Gothica ktory przyniósłby im hajs pottzebny na przetrwanie. Zresztą
Moze po prostu przestancie na sile szukac kazdej wady w nowych grach PB?
Tak, bo ja jestem pierwszym hejterem PB na forum. Daj spokój Mac, nie raz razem broniliśmy PB. Mimo, że jestem świadom wad R2, lubię tę grę naprawdę, nie lubię R3 choć moge dojrzeć nieliczne plusy. Elexa oczekuje, ale generalnie boje się, że wyjdzie klapa.
Ja temu studiu życzę jak najlepiej, życzę mu Game Awards, hajsu, wielkiego apartamentowca, 70 ludzi w dziale sprzątaczek i hajsu ile mają Redzi. To studio dało mi gry dzięki którym tu jestem, dzięki którym gram w gry, zacząłem bawić się w mody i poczułem pasję do pisania scenariuszy. Ale to nie zmienia faktu, że PB stoi na krawędzi i jedna porażka i koniec, pa pa, w odróżnieniu od 3/4 tego forum, nie życze im tego.
Są jednak trochę sobie sami winni. A to jak konsekwentnie olewają fanów Gothica woła o pomstę do nieba. Kiedy oni coś dla fanów zrobili? No kiedy? A to tylko dzięki nim Gothic ciągle żyje.