[G2NK] Dirty Swamp PL 172155 309

O temacie

Autor Quasch

Zaczęty 27.05.2016 roku

Wyświetleń 172155

Odpowiedzi 309

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
które drzewo na wprost obozu ?

Post połączony: 2016-05-29, 15:49
gdzie znajduje się ta harpia (zadanie z pierścieniem) oraz łuk kyro (jakoś tak)  na terenach łowieckich Doloka
Spoiler
Harpia znajduje się na wprost od Obozu Bandytów na drzewie (trzeba wejść po lianie, a łuk Kyro w jaskini niedaleko Obozu Bandytów gdzie znajduje się Cieniostwór
które drzewo na wprost obozu?

Spoiler

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia

Co zrobić w krainie zombie(czy jakoś tak), bo stanąłem w miejscu, to znaczy oddałem księge licza ferkisowi zabiłem te kobiety ale wejsć nie mogę :(

Spoiler
Jeśli oddałeś już księgę, musisz rozglądnąć się tam wyżej za upiorem.

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki, sprawdzę.

Wasili

Wasili

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić po pobłogosławieniu 3 artefaktów?Pojawiają się demony i nie wiem co dalej :/

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Co zrobić po pobłogosławieniu 3 artefaktów?Pojawiają się demony i nie wiem co dalej :/

A udało ci się wsunąć wszystkie trzy? Nie było problemów?

Wasili

Wasili

Użytkownicy
posty9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Użyłem kodu co jest na pierwszej str.

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Czyli teraz pozostaje ci wypłynąć na powierzchnię i przyjąć błogosławieństwo :)

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Co zrobić w krainie zombie(czy jakoś tak), bo stanąłem w miejscu, to znaczy oddałem księge licza ferkisowi zabiłem te kobiety ale wejsć nie mogę :(

Spoiler
Porozmawiałem z nim (została powtarzająca się opcja z pomocą) i w sumie tyle nic nie ruszyło, a tak wogule to myśliwy mi znikną :(, myślałem żeby go poszukać ale przepadł gdzieś :(

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy

Spoiler
Porozmawiałem z nim (została powtarzająca się opcja z pomocą) i w sumie tyle nic nie ruszyło, a tak wogule to myśliwy mi znikną :(, myślałem żeby go poszukać ale przepadł gdzieś :(
Spoiler
To teraz powinna leżeć przetłumaczona książka w jego domu

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nwm może jestem ślepy ale sprawdzę jeszcze raz :D A i dzięki :D

Gośśćć

Gośśćć

Użytkownicy
posty8
Profesjabrak
  • Użytkownicy
może miałem błąd ale nie znalazłem tej przetłumaczonej książki upiór sam do mnie zagadał o rytuale zrobiłem rytuał  później byłem w świątyni.

modyfikator123

modyfikator123

Użytkownicy
posty59
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Mam 3 pytania-
1- Gdzie jest sekstans i pierścień Johna?
2- Co zrobic żeby powiedzieć Szakalowi że znalazłem zwłoki zagiionego bandyty w okolicy obozu tubylców, bo przeszukałem jego zwłoki a zadnej opcji z tym nie mam z Szakalem
3-I co zrobić żeby zadanie ,,zagubiony naszyjnik Finna bylo wykonane, bo powiedzialem mu ze nie znaleźliśmy tego naszyjnika a potem powiedzialem Alberto-wi ze powiedzialem mu tak jak kazał

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam 3 pytania-
1- Gdzie jest sekstans i pierścień Johna?
2- Co zrobic żeby powiedzieć Szakalowi że znalazłem zwłoki zagiionego bandyty w okolicy obozu tubylców, bo przeszukałem jego zwłoki a zadnej opcji z tym nie mam z Szakalem
3-I co zrobić żeby zadanie ,,zagubiony naszyjnik Finna bylo wykonane, bo powiedzialem mu ze nie znaleźliśmy tego naszyjnika a potem powiedzialem Alberto-wi ze powiedzialem mu tak jak kazał
Spoiler
1. U Horsta w handlu, a pierścień na drzewie gdzie jest harpia
2.Skoro znalazłeś zwłoki to musi być opcja dialogowa, przeszukałeś je?
3. Tego nie wiem, ponieważ ja oddawałem mu naszyjnik

bestia

bestia

Użytkownicy
posty27
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mam 2 rozdział i zadanie enigmatycczna postać . Jak ruszyć z tym zadaniem do przodu i gdzie jest Jiran bo nie ma go w jaskini gdzie było spotkanie?

Gzel

Gzel

Użytkownicy
posty31
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam 2 rozdział i zadanie enigmatycczna postać . Jak ruszyć z tym zadaniem do przodu i gdzie jest Jiran bo nie ma go w jaskini gdzie było spotkanie?

jak wybrałeś sila u gościa który przyjmuje do gildi to musisz ukończyć zadanie nieugięty Hektor.

Co muszę zrobić w zadaniu o błogosławieństwo ?. Zdobyłem magiczny kamień w jaskini gdzie były 3 Cieniostwory

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Po wyjściu z kopalni idź do Raya i zależnie od tego, co wybrałeś, będziesz miał inne zadanie. A Jiran będzie teraz prowadził badania w miejscu, w którym się jeszcze wcześniej nie było. Musisz poszukać przy wejściu na bagna i wspiąć się po dwóch drabinach. 

@Gzel, musisz zdobyć 3 magiczne artefakty.

bestia

bestia

Użytkownicy
posty27
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Rick wysłał mnie na bagna mam tam znaleźć przeciwnika. to będzie przeciwnik z wioski tubylczej ? bo u nikogo nie mam opcji szkolenia

gaz2210

gaz2210

Użytkownicy
posty14
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Naszyjnik Finna, czy jakos tak
witam, tak jak w temacie gram w modyfikacje Dirty Swamp i robi misje " Naszyjnik Finna " albo jakos tak, poszedłem z tym faciem tam no miejsce wybiliśmy wszystko co sie rusza, i powiedział że ten naszyjnik musi być tutaj i żeby nie iść na góre, bla bla bla, widziałem czerwony krzyż ale bohater nie ma czegoś czym można to wykopać ( mam kilof bo pobiłem tego kretyna w kopalni co miał to jajo pełzacza, bym za zabił ale tego nie zrobiłem ) ale nadal nie moge tego wykopać, wie ktoś jak to wykopać czy to jest gdzies indziej niż obok tego krzyźa?, męczyłem sie 1hr i dałem sobie spokój

Quasch

Quasch

Bractwo Spolszczenia
posty264
Propsy840
ProfesjaTłumacz
  • Bractwo Spolszczenia
Rick wysłał mnie na bagna mam tam znaleźć przeciwnika. to będzie przeciwnik z wioski tubylczej ? bo u nikogo nie mam opcji szkolenia

Spoiler
Chodzi o młodego trolla, on jest tam przy Kiraiu przy kamiennym kręgu, gdzie potem szedł Jiran.

Naszyjnik Finna, czy jakos tak
witam, tak jak w temacie gram w modyfikacje Dirty Swamp i robi misje " Naszyjnik Finna " albo jakos tak, poszedłem z tym faciem tam no miejsce wybiliśmy wszystko co sie rusza, i powiedział że ten naszyjnik musi być tutaj i żeby nie iść na góre, bla bla bla, widziałem czerwony krzyż ale bohater nie ma czegoś czym można to wykopać ( mam kilof bo pobiłem tego kretyna w kopalni co miał to jajo pełzacza, bym za zabił ale tego nie zrobiłem ) ale nadal nie moge tego wykopać, wie ktoś jak to wykopać czy to jest gdzies indziej niż obok tego krzyźa?, męczyłem sie 1hr i dałem sobie spokój

Spoiler
To nie chodzi o ten krzyżyk. Kopać będzie można dopiero później. Musisz tam z nim trochę pochodzić, bardziej z lewej strony, on sam go znajdzie.

MaGoghi

MaGoghi

Użytkownicy
posty71
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy wie ktoś co trzeba robić po otrzymaniu błogosławieństwa i po powrocie do obozy tubylców ?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry