Pytania i problemy techniczne 1144104 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1144104

Odpowiedzi 3676

snake16

snake16

Użytkownicy
posty7
Profesjabrak
  • Użytkownicy
wiecie jak zwiększyć czułość myszy w wolnym celowaniu? przez gre nic nie zmienia, w pliku ini pewnie jakaś jest linika za do odpowiedzialna

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czy ktoś z was ma też wrażenie że returning 2.0 jest czasami zaje***cię irytujący?

Pierwsza rzecz to pustynia adanosa. Po dostaniu się do lokacji nie pojawia się żaden wpis w dzienniku. Trzeba poświęcić kilka godzin na chodzeniu po pustyni żeby co kolwiek się dowiedzieć, co robić dalej. To jest poprostu naciągane, marnujemy czas na chodzeniu bo nie wiemy czego szukać.... Kto odrazu wiedział że trzeba wskoczyć do wielkiej dziury na pustyni???!! Ale mniejsza o to.
Wątek assasynow jest ok, wszystko fajnie zorganizowane. Spotykamy Gonzalesa i wiadomo co i jak.

Wątek orków to też masakra. Musimy zdobyć reputację u orków. No logiczne że musimy iść w okolice siedziby wodzą bo może ktoś coś powie. No i tak jest, ur karras zleca zadanie. Ale ku**w nie mówi u kogo możemy zapunktowac. No i znowu bezsensowne chodzenie w kółko i szukania imiennych orków. Zniechęca mnie to do dalszej gry. A muszę to robić żeby dostać się do pie******ej kopalni orków żeby zdobyć pier****ną sferę, żeby ruszyć wątek z senyakiem. To zwykle nabijanie godzin gry, bez sensu. Może ruskie lubią takie chodzenie i szukanie ch*j wie czego. A najlepsze jest to że na arenie zdobylem dość reputacji żeby karras mnie dopuścił do ur-tralla. A z ciekawości poczytałem solucje. Jest kupa innych zadań, nawet jakieś z super kusza. Ale teraz ku**a nie mam dialogów z żadnym orkiem. Nie wiem czy to dlatego że mam dość reputacji czy co?

Ogólnie returning 2.0 mi się spodobał. Ku**a nawet laptopa dobrego kupiłem żeby się przyjemnie grało. A tu takie rzeczy irytują człowieka... 90h gry mam. 3 rozdział. A  dobre 60% tego czasu spędzone na chodzeniu i szukaniu ch*j wie czego na pustyni i u orków. Bo z poradnikiem to nie gra. Ale komu się chce chodzić 20h po pustyni i podchodzeniu do każdego kamienia bo może do czegoś służy. Poje**ni ruskie.

Nie wiem jak to dalej będzie wyglądać, ale narazie straszna kupa jest, godziny gry lecą a postępów nichuja nie ma bo jedno zadanie blokuje drugie. I te godziny poświęcone na szukaniu nie wiadomo czego. Taki przykład. Kto wiedział bez poradnika kogo ubić żeby zdobyć głowę dla tego orka? Hahahahhah K**wa 5 razy przechodziłem do khorinis przez ten głupi labirynt kopalni (w ogóle po ch*j to jest?, pierwsze wejście do Gd trwało dobre 1.5h zanim udało się na speedzie znaleźć wyjście z je**nej kopalni pełnej szkieletów) i spowrotem. I nie wiedziałem w jakim celu pojawili się tam strażnicy miejscu. A w dzienniku tylko ze trofeum trzeba zdobyć. Jakby chociaż było cos w tym stylu "może powinienem się rozejrzeć w okolicach zamku i przełęczy. Być może spotkam niewielki oddział palladynow który będę mógł wybić i zdobyć trofeum dla orka" to już wie człowiek mniej więcej gdzie i czego szukać. A tu ch*uj. Szukaj głowy w kolonii. Hahahahhah

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Raczej ci się tematy pojebały koleś. To nie dyskusja.

W dzień monarcha, w nocy He-Man! Jak Batman!

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
No chuj może i tak. Przeniesione

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie mozee ktoś jakie wymagania trzeba spełnić aby otworzyć kufry i przeżyć? Dokładnie chodzi o kamienne kufry w drodze do złotego smoka i o ten kufer w ratuszu w khorinis, tam gdzie siedzi gallahad.

Matrixen

Matrixen

Użytkownicy
posty84
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Siwy2235 Przy złotym smoku - można tylko jedną zależną od tego , czy ześ wojownik, mag itp.
Przy Gallahadzie- 150 zręczności.

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Te przy złotym smoku otwiwralem wszystkie 3 i przy wszystkich mnie zabijało.

Dzięki wielkie za info. Pozdrawiam

Lickay

Lickay

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem"bezgraniczna potega" mianowicie nie mam pojecia gdzie je zaczac gdzies czytalem ze u u'nicorna niby tego z bractwa ale jego nigdzie nie ma o kazdej godzinie dnia.

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie no ratuj ktoś, Loa jest w latarni, sa dialogi, +1 do retoryki ale ona mówi że już świta i się w sumie zawija, jest spojrzenie jak schodzi na dół schodami, idę za nią i ona się wraca na góre? i nie ma żadnych nowych kwestii ani interakcji lol

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
Kurwa jebany Ignaz. Mam następujący problem:
- jak klepie Regisa z zadania od Valentina, po pokonaniu go NIE MAM ŻADNEJ opcji dialogowej u Valentina
- jak pokonam Regisa i rzucę na niego czar Zapomnienie i tak 2931208357233592 innych osób to widzi, Ignaz też niema opcji dialogowej...

Darant

Darant

Użytkownicy
posty77
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem"bezgraniczna potega" mianowicie nie mam pojecia gdzie je zaczac gdzies czytalem ze u u'nicorna niby tego z bractwa ale jego nigdzie nie ma o kazdej godzinie dnia.

Najpierw u najemnika Hukorna, on mowi ze taki swir mu powiedzial i to bedzie ten Unicorn, w bractwie sniacego

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Murgraht Pobij Regisa za domem Mattea, to nikt na ciebie nie doniesie. I musisz z nim jeszcze pogadać (zagadaj dwa razy) zanim wrócisz do Valentina. Zwoju najlepiej użyć na strażniku magazynu obok domu Mattea, na Regisa nie zadziała.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Murgraht

Murgraht

Użytkownicy
Książe Eterni
posty733
Propsy44
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Książe Eterni
@Jao o dobre. Wcześniej jakoś na to zadanie położyłem łachę, ale teraz challange 100% zadań zrobię, a przynajmniej tyle ile mogę xd

Post połączony: 2019-01-06, 00:24
W ogole DMG szpad tez się skaluje z dex jak łuki?

Lickay

Lickay

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam, a wie ktos moze co zrobic zwby unicorn z nami zagadal o tym zadaniu "bezgraniczna potega" bo mam tylko opcje te same co z bractwa w g1 jak guru z nami nie chcieli rozmawiac

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem w wewnętrznym sanktuarium, w lesie asasynów, i nie mogę nic zrobić. Wszystkie miecze, które mam nie działają na przeciwników - zabijają mnie na jednego hita. Noszę zbroję paladyna, błogosławione ostrze magiczne, tarczę nordmarską, i hełm najemnika. Co mogę zrobić? Heeelp

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś może co potrzeba dokladnie do wykucia orkowe go claymore herszta? Mam wszystkie składniki które potrzeba według dziennika, ale i tak pisze ze brak składników. Wiem że jest błąd w tłumaczeniu bo kilka razy tak miałem z inną bronią. Ale tu to nie wiem co brakuje

Hatton

Hatton

Użytkownicy
posty296
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hej, mam nadzieję, że to dobry dział. Otóż zainstalowałem gothica wg poniższego poradnika:

https://www.youtube.com/watch?v=evuxW_OpwwI

Najpierw instalka oryginału + nk, potem return, no i AB. 2 sprawy:

Gra mi sie nie chcę uruchomić - tj. po włączeniu nowej gry, widzę jak Xardas przyzywa Beziego, po czym mówi jedną kwestię i koniec. Kamera wisi na nim i nic się nie dzieje. Ktoś wie jak to mogę naprawić?

Druga sprawa - mam stare, brzydkie tekstury, gdzie mogę znaleźć te nowe i jak je zainstalować żeby znowu wszystkiego nie zjebać? :/ Te co były na R2.0. Już mam dość zabawy z tymi plikami...
Dzięki z góry

PS: Ewentualnie proszę o link jak zainstalować całość + AB krok po kroku, żeby było coś z tego ...

Daj Propsa jeżeli pomogłem :)

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Chce naprawić oko innosa, wszystko przygotowane. Ide do słonecznego kręgu. Po zbliżeniu się do kręgu załącza się cut scenka z maga i. No i dalej nic się nie dzieje. Kamera krąży wokół magów a ja nic nie mogę zrobić. Ktoś się spotkał z takim czymś?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
musisz poczekac az skonczą gadac..  :facepalm:

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Siwy2235 W sensie, skończyli już gadać, a kamera nadal krąży? Ona była chyba ustawiona, żeby krążyć tak długo, jak trwa ta rozmowa, więc np. próba skrócenia całości w czasie Gothicowym przez odpalenie menu kończyła się tym, że musiałeś trochę popatrzeć w milczeniu. Zakładam, że próbowałeś po prostu poczekać?

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

0 użytkowników
Do góry