Pytania i problemy techniczne 1142520 3676

O temacie

Autor matekacp

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 1142520

Odpowiedzi 3676

Ancykun

Ancykun

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, szukam od paru dni i nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi.

Gry odpalam Returninga, wyskakuje mi konsola i błąd "ast.dll not loaded"
Gothic się uruchamia ale w trakcie ładowania wywala do pulpitu i tyle go widzieli.

Uprzedzam:

1. Zainstalowałem dobrze, z filmikiem, z instrukcją do czytania (nawet na początku wyskakiwały błędy, że brakuje jakichś dll to je ściągnąłem i wrzuciłem do systemu)
2. Nigdzie nie widziałem konkretnej odpowiedzi na to pytanie, a serio, pograłbym, więc proszę o pomoc.

Jeśli powinienem coś jeszcze tutaj opisać to dajcie znać, powiem co i jak zrobiłem.

cwaniak123123

cwaniak123123

Użytkownicy
posty14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam. Mam dwa pytanka.
1. Jak wyłączyć animacje kopania?
2. Nie mam tekstur *barana* i nie pokazuje że bezi trzyma w ręku tarczy tylko na plecach przy walce ?
Ktoś coś ? :)

Piekcio

Piekcio

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam, mam taki problem że nie mam z Matteo żadnych opcji dialogowych co do jubilerstwa i naszyjnika z czarnych pereł do zadania ,,nieziemskie sny,,. Co powinienem zrobić?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Piekcio a zrobiłeś dla niego zadanie z ukradzioną matrycą?

Piekcio

Piekcio

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@SolariS nie mam żadnego zadania, a matrycę mam przy sobie.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
To już zepsułeś. To zadanie można dostać tylko przed zostaniem czeladnikiem.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Ancykun

Ancykun

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tym razem mam łatwiejszy do ogarnięcia problem (tak mi się wydaje) ściągnąłem plik który kiedyś wstawił Morty, całego jego returninga, brakowało mi tylko pliku exe, więc zainstalowałem returna w oddzielnym pliku żeby sobie skopiować plik exe.

Wyskakuje mi taki błąd
http://wrzuc.se/i/5c1a2f887b24f

Post połączony: 2018-12-19, 14:21
Ugh, nie ogarniam tego, nie wiem co i jak i dlaczego, po prostu nie mam pojęcia.

Dalej wyskakuje błąd z Ast.dll not loaded + access violation ale teraz nowe logi w tym błędzie

http://wrzuc.se/i/5c1a3d2b37fe0

Mitkens

Mitkens

Użytkownicy
posty2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
JAk włączyć wyświetlanie paska łodu i tak dalej, żaden klawisz nie działa, moze cos z teksturami ppsute albo w ini?
\

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zrobiłem zdanie najlepszy myśliwy dla Falka, i nie dostałem łuku. Przeszukałem go w ekwipunku, podczas rozmowy nie było wpisu ''Łuk - otrzymałeś''. Co teraz? W ostateczności mogę użyć kodu.

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jak zrobić by na pasku życia/wytrzymałości pojawiały się dodatkowo wartości liczbowe? i drugie pytanie mimo zaznaczonej opcji pokaż dzień i godzinę nie mam nic na ekranie, a jedynie w ekranie zadań, jak to przenieść na główny ekran gry?

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@xCancuN88x wciśnij 'I"

@Mitkens to samo

@krzysio2138 gdybyś dotarł do ostateczności to kod na łuk --> ItRw_Shadowbow

xCancuN88x

xCancuN88x

Użytkownicy
posty41
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xCancuN88x wciśnij 'I"

@Mitkens to samo

No właśnie wyskakuje mi okno a widziałem, że niektórzy tą statystykę mają na ekranie gry a nie okien informacyjnych :( Jakiś inny pomysł? może trzeba jakieś sterowanie zmienić?

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Gdy wpisuję ten kod, wyskakuje mi błąd. Nie mogę wpisać dużej litery I.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
jaki błąd? nie musisz dużej litery wpisywac

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyskakuje błąd Unkown command.

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ale dopisujesz insert na początku kodu? właśnie sprawdziłem w grze i działa normalnie

Tak wygląda cały kod

YuichiKitsune

YuichiKitsune

Użytkownicy
posty44
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co zrobić, gdy nagle w grze spada mi odległość renderowania i jak się oddalę kawałek od ludzi, to ich nawet nie widzę? A w ustawieniach na maxa. Zawsze mi ten problem dokuczał wraz z postępem rozgrywki i znowu wystąpił

Corypheus

Corypheus

Użytkownicy
Posąg Beliara
posty118
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Posąg Beliara
Zdaje się, że LEWY ALT + NUMPAD+ za to odpowiada. Najbezpieczniej zostawić tę wartość na 5000. Jak masz mocniejszy RIG to możesz sobie pozwolić nawet na 8000/9000. Powyżej 10000 się już nie opłaca ustawiać, bo praktycznie nie ma różnicy. Najważniejsze - powyżej 5000 drastyczny spadek FPS'ów.

Jesteśmy ludem wybranym. Bogactwo dla nas, władza dla Beliara. A jego królestwo nastanie, i zadrżą ci ku którym skieruje swój gniew! Więc zapłać propsem, bo inaczej zapłacisz krwią!

Siwy2235

Siwy2235

Użytkownicy
posty63
Propsy3
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Wie ktoś może co potrzebne jest do destylacji alkoholu?. I jak wydobywać rudę żelaza?

Musisz posiadać przepis na czysty alkohol jeśli o to konkretnie ci chodzi. Jest ich kilka, poszukaj u kupców.
Rude żelaza wydobedziesz w jaskini koło khorinis. Idź w kierunku latarni Jacka ale trzymaj się murów. Kawałek dalej jest jaskinia z 2 bandytami. Na jej końcu jest żyła żelaza. Tam możesz kopać bez końca, ile tylko chcesz. Można w ten sposób zarobić sporo siana u harada. Jeśli jesteś jego czeladnikiem oczywiście.

Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajde 2h miecz na duchy???? Szukam w lokacjach podanych w internecie.... Jedyne co znalazłem to nordmarski miecz 1h u kreola i postrach nieumarlych 1h w zatopione wieży xardasa.. Potrzebny jest mi 2h

SolariS

SolariS

Użytkownicy
posty361
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Siwy2235 ale 2h jest właśnie u kreola a 1h w kopalni

0 użytkowników
Do góry